-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz callmeakos #24250 üzenetére
Hmm. No mindegy, nekem biztos jó lesz. Nem vagyok válogatós.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
válasz TazLeacher #24252 üzenetére
Kíváncsiságból.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
dokee78
félisten
Star Trek Into Darkness 9/10
No Comment!Hova lett Huma egyéni arcképe?
[ Szerkesztve ]
-
k!nG
aktív tag
The Hunger Games
Kezdem cikinek erezni, hogy a legjobb filmeket soha sem moziban latom. Nem tudom adaptacionak milyen, de filmnek nagyon jo es tetszik a sztori, az operatori munka, a zenek a stablistanal, a cgi, a szineszek meg jol jatszanak kiveve Josh Hutcherson-t tole kiraz a hideg, mint szinesztol, de ez az osszes filmjere vonatkozik. Minden tetszik a filmben a folytatasat is meg fogom nezni, plusz a tovabbi 2 reszt.
Lawrence meg egy kivalo szinesz.Tehat 10/9, lehet hogy kicsit elfogultan.
[ Szerkesztve ]
https://www.behance.net/vargadom
-
mephi666
nagyúr
válasz dokee78 #24254 üzenetére
megnéztem én is az előbb, tényleg ajánlott film rég láttam az első részt, de ez jobban tetszett...
...abrams filmet viszont innentől kezdve szigorúan csak napszemüvegben fogok nézni, mert még most is mindenféle fényeket látok a tonnányi lens flare-től
#24260: régi háziorvosom is 70évesen még teniszezett, sportolt, fitt volt... harris totál átlag volt (mondjuk látszott rajta, hogy ő sem a hamburgerzabálástól+tv-bámulástól néz ki úgy, ahogy, hanem tett is valamit)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Integra
titán
válasz brownus #24233 üzenetére
nem, azért nem szűz lányok vérén élnek, de gibson tuti ennyi idő alatt nem is a diétától meg a napi 4-5 óra edzéstől lett ilyen.. főleg ennyi idősen.
harris szerintem teljesen rendben van, mozgásra is, nem éreztem egy pillanatig sem rajta, hogy turbózná magát.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
callmeakos
veterán
Továbbra is azt mondom, hogy ez a legjobb Vasember film a trilógiából, és most realizálódott bennem miért. Mert Shane Black megmerte azt tenni, hogy nem csinált egy újabb másolatot az első részből, hanem mert újítani. És mint tudjuk, az újítás nem mindenkinek tetszik, ezért ez a vegyes fogadtatás. Azt azért én sem mondom hogy tökéletes. Valóban kicsit sántít a film közepe, amikor Tony kezdi összeszedni magát, illetve azt azért nem bántam volna ha a Trailerekben is tapasztalható, kissé sötétebb tónusú lett volna a film...
De nagyon jó hangulatúak a harcok, hála Brian Tyler munkájának.És még valami. Ez nem a film hibája, de nekem szinkronosan valamiért jobban tetszett. Talán azért, mert már megszoktam a magyar hangokat.
7,5/10
Végül csak annyi, hogy ennek a filmnek is a vitrinemben a helye, a többi Marvel film között. Ésss szeretettel várom a srácot a kalapácsával
All→M8
-
k!nG
aktív tag
Tenyleg noxwill vegul megnezted a Movie 43-at? Elutaztam 1 hetre es nem kaptam valaszt.
-
k!nG
aktív tag
válasz callmeakos #24263 üzenetére
Nekem visszagondolva ez.
Bakker mekkora egy beteg film ez.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Now You See Me (2013)
Vártam, de nem jött be. Egy nagy katyvasz az egész, pedig értettem a sztorit, de olyan semmilyen. Nincsenek átvezetések, minden azonnal történik és egyszer csak vége, pedig nem rövid film. Max 6/10, de ezt is jóindulatúan és Jesse Eisenberg miatt.
Rátett egy lapáttal, hogy még Londonba láttuk, le se merem írni, hogy mennyi volt egy jegy.. és mit kaptunk ezért? Több, mint fél óra késés, szar kép, szar hang.. fejlett nyugat powa. Az Euro mozi oda-vissza veri.
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
Ehh, mit nem adnék egy ilyenért...
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz littlelion21 #24268 üzenetére
Ott az asszony minden nap, minden reggel !
-
LOTR
addikt
nem írok róla sokat, mert végülis habár eléggé tetszett, nem akarja megváltani a világot, csak egy szórakoztató sci-fi akart lenni, aminek el is érte a célját, d9 nyilván jobb ennél, de azért ez is elment egy jó akciófilmnek
akkor itt folytatom a ti gondolatmeneteteket
spoiler
csuklós/kézen lévő azonosítók - egyelőre még kell a nézőknek valami "kézzel" fogható "kulcs", még ha technikailag nem is lenne indokolt, sőt felesleges, de akkor is, az egy fizikailag jelen lévő eszközújraindítás meg a kódolós részek megint csak ugyan ez, átlag néző azt látja, nyomkodja a fejlesztő/programozó a gombokat, aztán újraindítás és ez lesz a vége és működik...
elysium védelmi rendszere - én sem tudtam hova tenni, hogy ennyire gyenge lenne, oké, hogy bemutatták, hogy aki jön és nem oda való azt lelövik (nyilván a földről, így politikailag talán nem lehet elysiumot okolni...), de nagyjából itt a való életben egy sima vállalat épületébe kb nehezebb bejutni idegenként, mint oda a filmben, ahogy írtátok is, magyarázható azzal, hogy ott nincs bűnözés, ezért talán nem is kell annyi, ez a gyengeség meg kellett, hogy haladhasson a sztori
de ami meg a legjobban zavart, és majdnem a fejem is fogtam, hogy a fenébe történhet meg, hogy ilyen módon kap sugárfertőzést valaki és persze nem lehet a folyamatot leállítani... oké, hogy a nyomorban élő munkásosztálybeliek élete kiderül, hogy semennyire nem számít, de hogy ennyire 0 biztonsági védelem legyen, az vááááh, meg a bazi nagy piros (leállító?! ugye az szokott így kinézni, mert nagyjából kortól függetlenül a világon mindenhol ugyan úgy néz ki, hogy könnyű legyen megismerni, mint a távkapcsolók bekapcsológombjai és még sorolhatnám) gomb a háttérben, de persze nem vették igénybe a segítségét...
spoiler végenagy butaságok nem voltak, sőt ezek sem azok, csak tényleg piszkálódás jelleggel lehet belekötni, de ezek azért mégis szemet szúrnak az embernek, mondjuk, hogy kompromisszumos megoldások születtek a forgatókönyvben ezen formában
One Ring to rule them all
-
gyuromoj
veterán
The Book Thief-előzetes
Forog az EX3
Zero Theorem-poszter, meg a Comic Conon adott előzetese
Emlékeztek Abe-re?
Parkland-előzetes
Rambo sorozat készül Sylvester Stallonéval?
Elizabeth Olsen lehet Skarlát Boszorkány
Derült égből fasírt 2 - Poszterek
Családi üzelmek – Premier KritikaPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
mephi666
nagyúr
este megnéztem és nem egy hétköznapi film... most olvastam utólag róla véleményeket és sokan a drive-hoz hasonlítják szerintem max annyi köze van hozzá, hogy gosling a főszereplő és keveset beszél... baromi jó volt ez: elgondolkodtató és csomó helyen kiszámíthatatlan... (a zenéről, helyszínekről, színészekről+alakításukról nem is beszélve...) nem gyakran újranézős, de érdemes időnként elővenni... ajánlom mindenkinek
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz gyuromoj #24271 üzenetére
most olvasgattam: rambo-hoz szerintem nem nagyon kellene már nyúlni, mert mindenképp neki kellene főszereplőnek lennie és azért eltelt 30 év, ami látszódik rajta... folytatást meg ilyesmi sztorival: "rambo elszigetelten él a világ háta mögött, vadászkéssel öl oroszlánt reggelire, pusztakézzel elkapja a királykobrát és íjjal jár horgászni, mikor megkeresi x.y., hogy segítsen neki, mert olyan ellenség tűnt fel, aki ellen csak rambo elég tökös"? ...szerintem a 4 rész úgy jó egyben, ahogy van... kár piszkálni (arra meg ne is gondoljon senki, hogy majd rambo reboot stallone nélkül... inkább kreáljanak egy hasonló karaktert, aki nem jason bourne-féle profi, hanem "oldschool akcióhős" és vele legyen egy teljesen új sorozat)
-
Phvhun
őstag
"Emlékeztek Abe-re?"
Volt egy másik ilyen robotos rövid film is, ami a közeli jövőben játszódik. Vettek egy kisfiúnak/lánynak egy segédrobotot, amivel játszani is lehet meg minden, csak valamiért bekattant, és legyilkolta az egész családot. Vimeo-n volt fenn eredetileg, de valamiért már nem volt elérhető egy pár héttel megjelenés után, és nem találtam meg máshol sem, most meg sem a címére, sem a robot kinézetére nem emlékszem, lehet hogy pont ennek volt a prequel-je. Valaki tud erről valamit?
-
stvnppp
senior tag
válasz Phvhun #24275 üzenetére
Nekem erről így az A. I. Mesterséges értelem jut eszembe. Régen láttam, az nem rémlik, hogy felhentelte-e a családot, csak annyi hogy megszökött.
Meg ami jelentre emlékszem, hogy volt egy olyan jelenet, hogy a család ül az asztalnál, a robotfia csak imitálja az evést, de az emberlány szekálja, így elkezd rendesen enni, amitől elromlik és elviszik tisztíttatni.[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
pár napig nem voltam, lehet volt már, de talán nem
Megvan a The Expendables 3 végleges szereplőgárdájaOne Ring to rule them all
-
gyuromoj
veterán
Pompeii-előzetes
A Plush-képeken Emily Browning
Scarlet Witch és Ultron
Ron Howard dumál a Rushról
Good Times
Eastwood venné át az American Snipert
Két új kép a Gravity-ből
Az acélember - Külföldi DVD- és Blu-ray megjelenési dátum
Riddick - Tervek a folytatásról és TV Spot
Isteni műszak - október 24-től a mozikban
Thor: Sötét világ - A kulisszák mögött
Hivatalos: készül a Watch Dogs moziPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
mondomén
őstag
Hű bazmeg. Sokáig nem volt kedvem a háborús filmekhez ezért tartogattam, hát hülyeség volt... Oltári nagy rendező ez a Chan-wook Park. Ez a film nálam egy fél ponttal marad el az Oldboy-tól, annak a végét nem sok minden tudja überelni.
9,5/10
-
Phvhun
őstag
válasz mondomén #24280 üzenetére
Pedig a háborús filmek nagyon jók tudnak lenni, bár azért előfordulnak kicsit gyengébb alkotások, pl:
Az alapötlet jó lenne, de a megvalósítás nem az igazi, pont akkor ért véget a film, amikor eljött az idő hogy igazán beinduljon az akció.
Mindenesetre aki hasonlóan klausztrofób, és az emberekre koncentráló, de sokkal akciódúsabb háborús filmet akar nézni, annak ajánlom a Das Boot-ot.6/10
---
Háborús dokumentumfilm, akit érdekelnek a jelenlegi közel keleti konfliktusok, azoknak kötelező darab.
9/10
[ Szerkesztve ]
-
k!nG
aktív tag
Mikorra varhato az Ehezok viadala 2.? Mar be vagyok zsongva kicsit.
-
Pitterix
őstag
A kritikának teljesen igaza van. Marha jól sikerült vígjáték.
Simán megér egy mozit, sőt talán többet is, kinek hogy engedi a píztárcája.
Jennifer Aniston nem tudom mit csinál és hogyan, de marha jól néz ki még mindig.8\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
mayday00
őstag
The Expendables 3 forgatási képek.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Rivaul
addikt
Csak az a baj hogy nekem úgy tűnik a trailer alapján hogy nem a 2 vonalát hanem az 1 viszik tovább. Pedig pont hogy a kettőbe a sok változatos helyszín stb volt ami még felkapta a filmet. Remélem nem egy ilyen üres bolygón, roncsba szenvedő, védekezzünk az alienekkel szemben fajta film lesz
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
mephi666
nagyúr
nekem is, habár először fura volt a 2. rész, mert scifi-horrorból scifi-fantasy keverék lett láttam mindkét részt vagy 5ször legalább
-
k!nG
aktív tag
Na, ma raszantam magam es megneztem.
Kick-Ass
10/8.5
Tetszett, jopofa sztori, kepregenyes figura, de nem tul elrugaszkodva a realitas talajarol, nagyon jo szineszi alakitasok (Chloe) es kiszamithatatlan tortenesek. Ezt a filmet is csak most neztem meg, de sebaj mert itt a ketto es ha az is ilyen kiraly lesz akkor siman megeri a mozit sot... Nagyon jo film volt, kellemes meglepetessel a vegen.
Viszont szinkronosan borzaszto. (Kick-Ass) Ha/Ver, (Hit girl) Kis dog. Kicsit rohejes.
-
bajnokpityu
félisten
secret window. sztem alulértékelt. 7.5/10. kb semmit nem írhatok róla, minden spoiler lenne. sztem ajánlott film.
eladó topping dac
-
FireKeeper
nagyúr
Now you see me
Kicsit aggódva vágtam bele, mert néhány ömlengő kritikán kívül olvastam jó néhány lehúzást is. Ennek ellenére nekem baromira bejött a film, lekötött az elejétől a végéig. Mélanie Laurent francia akcentusa szupercuki(szexi) volt, de Ruffalo, Eisberg és Harrelson játéka is nagyon tetszett. Inkább ebből legyen folytatás mint egy újabb halálos iramban...
7,5/10
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
rjg
őstag
válasz Phvhun #24277 üzenetére
A "gonosz robotcsorda" szerintem nem az AI-ben, hanem az I, Robot-ban volt.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
gyuromoj
veterán
A +1 előzetese
A legjobb Inside Llewyn Davis-előzetes
Thanks For Sharing másodszor
James Cameron szerint még mindig a 3D a nyerő
HFR The Hobbit: The Desolation of Smaug-előzetes
Még két kép az Expendables 3 forgatásáról
Monsters: Dark Continent teaser
Az Interstellar forgatásáról
Újabb Kéjutazás
Bradley Cooper lehet Rocket Raccoon
Simon Pegg üzenete a Sötétségben: Star Trek kritizálóinak
Újabb képeken az Oldboy
Pompeii [2014] előzetes magyar felirattalPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Integra
titán
válasz gyuromoj #24296 üzenetére
cameron-ban egy zseni veszett el.. komolyan... szerintem ezt minden ép eszű ember megmondta évekkel ezelőtt.. igaz, ehhez nem felkonvertált filmek kellenek, hanem igazi 3d filmek. mert valóban nagyon jó tud lenni az élmény. de idén hány ilyen film volt? despicable me2 oszt jónapot... de az isten volt
szerintem itt az ideje a vértrekkieszemellenzősbuszfejűeket elfelejteni, mert tényleg beteg amit csinálnak, az ilyeneknek tényleg csak egy feljavított bluray kiadású shattner-stewart bigbox kiadás dukál...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
gyuromoj
veterán
válasz Integra #24297 üzenetére
Elvileg ezek REAL 3D-k az idén:
47 Ronin
Amazing Ocean 3D
The Banshee Chapter
Battle of the Year
The Croods
Despicable Me 2
Dorothy of Oz
Epic
Escape from Planet Earth
Flight of the Butterflies
Frozen
The Great Gatsby
The Hobbit: The Desolation of Smaug
Jack the Giant Slayer
Jerusalem: Filmed in Imax 3D
Metallica Through the Never
Monsters University
The Mortal Instruments
Mr. Peabody & Sherman
One Direction Concert Movie
Oz: The Great and Powerful
Postman Pat
Spiders 3D
Texas Chainsaw 3D
Twist
Turbo
Walking with Dinosaurs[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
válasz Integra #24299 üzenetére
Mondjuk elég sok filmet leszedtem már BD50 3D-ben, de nem sokra volt időm.
Eddig csak ezeket tudtam megnézni:
Monsters vs Aliens
Life Of Pi
AvatarKedvem nem is sok van hozzájuk, mert sajnos az otthoni 3D nem az igazi nekem. Majd ősszel-télen belevetem magam jobban, addig meg van annyi 2D-s film amiket már ideje lenne megnéznem. (kb. 100-150 film)
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Android játékok topikja
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok