- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok!
Minden adatomról biztonsági mentést csinálok külső eszközökre... Felmerült bennem, ha valami gond lenne pl betörés, leég a ház stb, sok fontos, személyes dolog veszne el. Ilyen extrém eset miatt gondoltam érdemes lenne felhőben is tárolni a másolatokat. Személyes adatok miatt fontos lenne a megfelelő titkosítás is.
2 szolgáltatóra gondoltam. Mega, vagy Google Drive. Úgy tudom a Mega alapból is titkosít. A Drive nem használ titkosítást? Oda úgy kellene feltöltenem a személyes fájlokat, hogy előtte valamivel titkosítom? Olyat is halottam, hogy a Drive lebutítja a fotók minőségét. Ez akkor is igaz, ha nem fotóként, hanem egy mappában fájlként a többi adatommal tölteném fel?
Feltöltés után a szolgáltató átnézi ezeket a fájlokat? Beleköthet, ha szerinte valami jogvédett anyagot talál? (zene, videó)
Nem szeretnék senkivel semmit megosztani, sem online nézegetni, csak backupot csinálnék a privát dolgaimról.
Ilyen esetre szerintetek melyik szolgáltató és hogyan lenne a legbiztonságosabb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest