Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
Simán vinnie kellene.
Driver mikori? Nekem igaz AMD, de most néztem a legújabb driverrel és tökéletesen fut.Most a kínos rész következik, eredeti a játék?
Én anno virágboltival játszottam még az elején és nem lépett ki.They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
heavygrip
senior tag
Első körben telepítsél friss drivert, ha steames akkor fájlok épségének ellenőrzése.
Nekem mind a két gépen 5600X/5700X3D - 6650XT/RX580 hibátlanul fut.
Esetleg ha S legfrissebb driver van fent akkor menjél eggyel visszább.Milyen a konfigod? Le írod pontosan?
[ Szerkesztve ]
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
novee11
csendes tag
Sziasztok.Mit tudok azzal csinálni ha indulás után azonnal kidob?Primal simán fut.Rendszergazdaként is próbáltam inditani.Köszönöm aki segit.
-
gézu
őstag
válasz muxi-muxi #25 üzenetére
Hú, szegény játék a hsz-ek számából ítélve igen érdektelen lehet. 2 hete vettem meg, 11 euróért... ...a delux változatot.
Nekem nagyon bejött, nejem meg, aki művészlélek, mikor meglátta a tájat, csak ennyit mondott: ez de szép...Kár, hogy kicsit rövid, viszont az ára is az.[ Szerkesztve ]
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
heavygrip
senior tag
Attól függ min tolod. Pc n anno a 4 magos 7870k alatt szaggatott, de egy ryzen 2600,rx 580 kombóval vaj sima.
Xboxon annyi hogy nincs next gen frissítve,(4k 30fps serises X en is.), így ajánlott FPS boostot állítani, igaz 1080p 60 FPS fixen ezzel a beállítással,de kiváló játék élményt nyújt.They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
Werkly
őstag
A Far Cry 5 és ez a game is stutteringet produkál mindenkinél? Jó az FPS de tüskék vannak frametime alatt is. Kösz!
-
heavygrip
senior tag
válasz homerhamm #30 üzenetére
Szerintem is nagyon adja. Össz vissz már 150 órám van benne. Nekem az egész atmoszféra tetszik, nagyon jól megcsinálták az atombomba támadás utáni újra fel lélegző természetet.
Számomra ez,illetve a far cry 5 a legjobbak a szériában.They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
Desy
tag
Eltelt egy kis idő, mire a játékban néhány érdekességre rátaláltam. Aztán már nem is érdekelt...
Úgy véltem az alapokkal is hozható a megfelelő eredmény. Sajnos ez koránt sincs így. A jó fegyver, amikor az egy lövés egy halál vagy a kivégzéshez egy sima sorozat is elég... nélkülözhetetlen. Azért néha megpróbálkoztam a gyors találatok eredményének hitével. Végül... maradt az elvárt. Az a módszer, amivel minden eredmény az előre várt szerint produkálható.
[ Szerkesztve ]
Эволюционные станции: Free Country, Slave Country, Terrorist Country....
-
Desy
tag
Valaki azt írta, hogy az 5.-hez képest javult a játék. Nekem viszont éppenséggel eléggé komoly visszaesésnek tűnik és sok szempontból. Főként a szinte halhatatlan fauna. Kamionnal elgázoltam, átmentem rajta és aztán csak simán fellökött a levegőbe... Ekkora inkompetenciát korábban még nem láttam. Sőt... az ötöst még élveztem is a maga kis világával. Mivel ez a színes világ annak a lezárási eseménye után jön... gondoltam érdekes lehet. Pedig csak "felizgató"... és a remek hatás miatt "elveszítettem" egy billentyűzetet.
Az egészben csak ez a járgány volt az élvezetes....
Эволюционные станции: Free Country, Slave Country, Terrorist Country....
-
muxi-muxi
senior tag
Kösz szépen, de a karácsonyi időszakban feltehetően az öcsémmel pont ugyanezt fogjuk tenni, aprítunk egyet coop-ban
MESSZE a legjobban elköltött tizenegy euróm az idén. Az Ubi fejlesztői konferenciája alatt volt leárazva az Epicen, persze h megvettem. Igazából egy természetes evolúciója a Far Cry sorozatnak. A főgonoszok érdektelenek, de a játékmenetet csiszolták, és engem az RPG elemek sem zavarnak. (nem kell rohanni, és akkor mindig a szintednek megfelelő ellenséget kapsz). A grafika teljesen jó, bár most levegőből azért sivárabbnak tűnik a(z egykori) Hope megye.
Nem forradalmi a játékmenet (arra - meglepő módon - ott van a Doom: Eternal), de tisztességesen összerakott játék, és abból idén nem sok példa van sajnos PC-n...Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
hdekakas
senior tag
válasz muxi-muxi #25 üzenetére
Pedig nem rossz játék, nekem tetszett. Tavaly a karácsonyi időszakot játszottam vele végig.
Csak a 3 expedíció coop-ban küldetés nincs meg, mert nem volt senki aki játszaná ezt a játékot. Ha Neked esetleg lesz kedved később ezt a jutalmat feloldani, felvehetsz Uplay-en, hdekakas néven vagyok. -
muxi-muxi
senior tag
Hú, szegény játék a hsz-ek számából ítélve igen érdektelen lehet. Tegnap vettem meg, 11 euróért...
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
dragonfx
veterán
a barlangos misszionálmikor atóba belemegy a rush és é fegyver mögött vagyok mindig kifagy ujraindul a gép.
ennek mi az oka?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Serpiko
addikt
Horgászbotot hol lehet szerezni?
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
hdekakas
senior tag
Ha van valaki, aki szeretné a coop küldetéseket, achi-kat, jutalmakat elérni, vegyen fel Uplayen hdekakas néven, vagy írjon itt privátot. Jó volna feloldani őket. Már csak ezek hiányoznak.
Azért elég sokat el lehetett játszani a New Dawn-nal, ha az ember mindent ki akar maxolni, feloldani. Nekem tetszett, soha rosszabb játékot ne adjanak ki.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Hali!
Persze, mehet. FC5-ben Zolival toltuk a zombis kiegeket, de normál küldetéseket szerintem ott még én sem csináltam meg.
A New Dawn nekem ugye csak a Uplay+ -al van meg, de a következő két hétben lesz egy pár nap szabadságom, így meg tudjuk oldani ezeket PM-ben majd azonosítót add meg pls.;) - The Power of the Light Side
-
hdekakas
senior tag
válasz Anonymus23 #19 üzenetére
Igazából a többség így nyilatkozik, hogy tetszetős játék.
Azok hurrognak akik nem vették meg, hogy hú meg jajj meg fúj.
Igen, nem egy teljesen új FC rész. De senki nem is állította hogy az, és az ára is harmada, szóval annyit szerintem is megér.
Én is szeretném a COOP achit megcsinálni. Valamelyik este ha lenne kedved, esetleg a coop kihívást megcsinálhatnánk? (FC5-ben is a coopost épp tegnap este csináltam csak meg egy fórumtárssal, bár már jó ideje végeztem a játékkal de adódott a lehetőség hogy az még hiányzott és egy fél óra alatt az is meglett. ) -
Anonymus23
veterán
válasz Anonymus23 #18 üzenetére
Nah tegnap végére értem a játéknak, őszintén szólva nekem igazából bejött.
Az mondjuk igaz, hogy maximum egy DLC kategória, bár abból meg egy combosabb, de végül is komolyabb gondok nem voltak vele, egyetlen egyszer futottam bele egy bugba, az egyik expedíción a helikopter kb 15m magasan lebegett, nem lehetett beszállni, de minden más meglett.
Gyakorlatilag a szokásos FC rókabőr, de nekem bejön ez stílus, így ez is.
A coopos achin kívül minden kihívás is megvan, azt majd valakivel, akinek megvan ismerőseimnek a játék.;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
A Uplay+ keretén belül elkezdtem ezzel játszani, így első nekifutásra még tetszik, gondolom később majd unalmasabb lesz egy picit, de végül is nem rossz.
Van (és lesz is majd kérdésem) egy pár kérdésem, de leginkább, hogy a lelőtt állatok bőrét eladhatom, vagy lesz majd rá szükség "craftoláshoz"?
Pl, mint a 3-ban kellettek különböző mennyiségű cuccok a fejlődéshez.
Itt ugyan írja, hogy adjam el, és kapok érte alkatrészeket, de ki tudja még mire lehet jóA fejlesztésekhez az etanol (vagy mi? nem emlékszem, 1 órát toltam vele összesen még) az csak supply droppokból esik?
;) - The Power of the Light Side
-
melega
őstag
Srácok most kezdem a játékot az első 3 részét megvettem, toronymagasan a 3. volt a legjobb kijátszottam, a 4. részét megvettem, az 5. kölcsönbe volt, most pedig a New Dawnt kezdem.
Ideje ez után hosszú időre pihenőre küldeni a sorozatot, hogy meg tudjon újulni.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltee10
addikt
jáááj, annyira megszívtam, mint még sosem. Majdnem a végére értem a játéknak, minden outpost kész volt fullra, stb. A problem solver és az ethan's soul volt vissza. Egyszer csak kilépett a főmenübe, és csak new game volt utána, eltűnt minden mentésem.
-
hdekakas
senior tag
válasz Anonymus23 #13 üzenetére
Ne várj tőle annyit, mint a 99eurós játékok, de ennyit lazán megér...
-
mikromanus
veterán
válasz Anonymus23 #13 üzenetére
Sanyarú ez a "DLC" sors.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Anonymus23
veterán
Ennyire "jó" ez a játék?
Mármint alíg van hsz és élet a topikban...Most lehetne megvenni ~16,7 EUR-ért, csak gondolkodtam rajta. Az összes többi Far Cry megvan, az 5-t is kitoltam DLC-kel együtt.
;) - The Power of the Light Side
-
unclefucka
senior tag
Azt azért tartsuk szem előtt, hogy a játék nem támogatja a cross-platform -ot.
Ez nekem is gáz, mert öcsém is One X -en játszik én meg PC -n, így nem tudjuk tolni Co-Op -ban egymással.
Pedig sok ötletem lenne...Amellett, hogy sokat javítottak az 5-höz képest sok mindenen a flatbed truck nekem hiányzik, jó volt az "instant ugrató". Sebaj, Timber kárpótol mindenért.
Durván két hete van meg a játék, elsőre egy kicsit elkapkodtam a végigvitelt, másodikra már egy kicsit megfontoltabban vittem végig. Nagyjából most fogok nekiállni kimaxolni a térképet és ökörködni egy sort.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
hdekakas
senior tag
Kedvem lenne a multihoz, de mostanában időm nem igen van.
Elsők között rendeltem elő, azóta alig volt mostanában időm játszani.
Eddig tetszik. Tudjuk, nem egy totál új fc rész, de az ára sem az. A szokásos 100 dollár új ubi árhoz képest ennek az ára félár alatt van. Szóval az árát meg főleg megéri. -
Nekem nagyon, de én egy kicsit rajongó is vagyok. Anno az első rész megvett kilóra, a másodiknál csak tátottam a szám. Ezek után a Primal és az 5 nagyon bejött, ez a new dawn meg duplán tetszik. (egyrészt vártam a Fallout 76-ot, de tesztek alapján nem nekem való, másrészt vártam a Metro Exodust is, de az sem olyan, mint a videókon.) Akinek tetszik a far cry bármelyik része, annak ajánlom.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Sziasztok. Valakinek lenne kedve Multihoz? One x-en játszok.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
hdekakas
senior tag
Más játékoknál megy teljes képernyőn 2K-ban?
Hdmi-vel van összekötve? Full hd esetleg működik így? 2K nem a legjobb 4K-s eszközön, sose használtam.Pedig elég jól optimalizált game, 1080ti minden maxon viszi 4k-ban. De váltottam közben 2080ti-re, így már a max élsimítást is rá lehet pakolni.
-
modflow
veterán
Valaki tudna abban segíteni, hogy nem akar teljes képernyőn megjelenni a játék, és hogy miért van ez?
A PC egy 4K HDR TV-re van kötve, beállítom, hogy full képernyő, erre ablakban látom.
Egyedül 2160p felbontáson lesz full képernyő, de ha leveszem 1440p-re már ablak lesz FULL képernyő beállítás mellett. 2160p-n meg nem bírja a gépem...Szóval ha nem natív 4k felbontáson van, akkor miért nem tud FULL képernyőn maradni? Tud ebben segíteni valaki?
-
hdekakas
senior tag
Ide lehet írni az új Far Cry résszel kapcsolatos tapasztalatokat. 3 nap múlva megjelenés!
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest