- Windows 10
- Videó stream letöltése
- Windows 11
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Hálózati / IP kamera
- Mégsem évtizedek múlva tarolnak a kvantumszámítógépek?
- Hamarosan önthetik a pénzt a DeepSeekbe
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Új életet vihet az Amazon a James Bond-világba
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
NauTiLUS_HUN
tag
válasz
2-More #154076 üzenetére
Tudtommal Magyarországon nincs olyan inverter engedélyezve, ami visszatáplál ÉS egyszerre tud szünetmentes módot.
Nekem 6. éve van fent a rendszer, támogatás nélkül rakattam fel, most gondolkodom mivel járok jobban?
- 4 év múlva lekapni a meglevő inverter, feltenni egy hybridet és elfelejteni a visszatáplálást
vagy
- egy párhuzamos rendszerbe belekezdeni már most, egy vagy több olyan fázis végigvinni az ingatlanon ami egy hybrid inverteren van akkupakkal és egy bypass kapcsolóval. -
Jahno
veterán
válasz
2-More #154076 üzenetére
Éppen elég azon vakaróznom, hogy odahaza annó spórolásból fürdővécékonyha körökben lehet van átfedés és lehet csak 1 nullát kapott, ami nem teljesen szabályos, viszont ha az egész házat egy áramkörre kötöm körbe akkor sem verjük fogyasztásban a 10 Amper feletti csúcsot, az meg 2.5 réznek röhögve. Most nézegettem a kiselosztót, de jobban bontani kellene, szóval meglátjuk mire jutunk. Max. 2 szálat kellene befűznöm valamerre.
Okos szarból meg ennyi esik ki egy ciklusra a fürdőszobából
[ Szerkesztve ]
-
blueboi69
őstag
válasz
2-More #154076 üzenetére
Igen, csak ők visszatáplálós rendszert csináltattak, így lehet a hibrid rendszerekben nem jártasak. Végülis el tudom hinni, hogy az akkus csomagot úgy használják, ahogy írtad. Kérdés, hogy hány napot bírnak majd így ki meg milyen akkuval? Litium vagy munkakku vagy akármi más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Ukrajnai háború
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- gerner1
- Windows 10
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- GoPro HERO 13 - 12 - 11 - 10 - 9 akciókamerákhoz való ND 4/8/16/32 szűrő készlet (Neewer)
- Precision 5540 15.6" FHD IPS Xeon E-2276M T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- MSI Mag B365m / I7 8700k / NZXT Kraken x52
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 4900H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude E4300