Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    őstag

    válasz FőDudu #5541 üzenetére

    Dehogy, nem megy ez sehová, mert nem raknak bele QA meg release enginer időt. Csak most még lendületből megy a fejük amerre eddig, annak ellenére, hogy most kaptak az új CEO-tól némi pofont Kanadában. Kimentek vele meetingelni, aztán rákérdezett, hogy mégis mi ez a szar, hogy a fenébe tudták ezt eddig eladni, miért nem csinálták már régesrég meg normálisan, és most azonnal hagyják abba a mostani teljes szarkupac fejlesztését, mert kár bele az energia. Ezt magyarázom itt már sok éve, most pislognak. Itt a döntési lánc másik végén összeraktam egy webapp prototípust pár nap alatt, demóztam, hogy így néz ki az SW fejlesztés 2018-ban, és nem kéne a 20 éve berögzült dolgokat tovább erőltetni tényleg, de még pár napig emésztik, mire végleg lehúzzák a dédelgetett szarjukat a wc-n.

    Végülis csak annyi a gond vele azon túl, hogy architektúrálisan szar, olyan alapokra épül, amivel minden évben dedikáltan elvisz pár emberévet a GUI karbantartása, lokalizációs és hotkey meg screen reader hibák javítása, és minden verziónál ugyanazt újra, és hogy tulajdonképpen a keretrendszer nagy része nincs a kezünkben, hanem egy kínai cég fejleszti, tartja karban, és húzza le a céget, mi egy jelentősen lekorlátozott jogkörrel és lehetőségekkel ellátott pluginként futunk benne apránként egyenletesen elosztva az egész alkalmazásban.

    Ja, és csodálkoznak, hogy 4 éve nem tudtak felvenni embert a projectre, csak egyetlen egyet, aki túl buta hozzá, hogy elmeneküljön. Viszont közel van, tényleg rugalmasan kezelhetem az időm, bármikor behozhatom a gyerekeket, szóval szinte ideális környezet :P

Új hozzászólás Aktív témák