Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz qnadam #17501 üzenetére
Azt már nem merte mondani, hogy szereti a csülköt és vihetem, de nyilván az sem egyszerű mert itt van az írásos bizonyíték, ami alapján le is csuknának a fenébe. Meg gondolom mamasárkány egyből jönne ide bevédeni az embert, hogy mit köcsögölök és hogy képzelem én ezt az egészet. Pedig tök egyszerű a dolog.
-
guga
Közösségépítő
válasz qnadam #17501 üzenetére
A kórházakba a rokonok naponta tonna számra hordják be az otthon főzőcskézett levest, rántott húst, mert őszintén szólva az is jobb lenne, ha beszüntetnék a kórházi étkeztetést étkeztetés címén sajnos tavaly volt benne részem, bár én igénytelen vagyok és bármi megfelel, leszarom csak ne ott legyek. De vacsira az 1db alma
Vigyáztak a vonalaimra
De maga a mentalitás az viszont káprázatos volt. A nővérek és az orvosok annak ellenére, hogy kurvára alulfizetettek, főleg a nővérek, minden elismerésem, gyorsan is gyógyultam. De ez nem a kivillanó bugyik látványának volt köszönhető
Az egyik betegápoló, férfi, viszont mesélt róla, hogy mi az a fogalom, hogy kórházi szex.
Ez ilyen bajtársi kufirc, amiről nem kell tudnia senkinek. Együtt dolgoznak, egy műszakban, szar az élet, meg eleve rövid és alig fizet, legalább legyen benne valami. Nős, házas, férjnél van, gyereke van? Ez ma már nem téma, egyenértékű a maszturbálással, ugyanis rögtön utána elfelejtik.Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó
-
Jahno
veterán
amíg TE magad nem vagy képes látni az emberiség szabadságának lehetőségét, mert szerinted a másik is rab. .. ADDIG TE vagy a rabtartó !!! / társ keresőbe nem igazán van mit moderálni/ádám-éva-isten/.. hiszen mindenki magának keres társat a maga módján...magát mutatja be bármit is tesz... . a probléma za hogy a nagy társkeresésbe meg elfelejtenek megtanulni élni és belehalnak,,,csak szaporodnak*/*de miért?! hiszen nincsen értelme a butaságot tovább örökíteni/..// a szaporodás rossz szokás, elvonja a figyelmet az életről.
-
veterán
mindeközben helyi fb csoportban a kerületi polgárjenő tolja a hisztit, hogy mi az hogy nem engedjük meg neki heti négyszer a szelfijével ellátott, saját oldaláról osztott közérdekű információkat. mint egy ötéves gyerek, egészen ijesztő.
hanyas vagy, te disznó?
-
guga
Közösségépítő
Szerintem az életben létezik egy alapvető erkölcs, ami Istenre, Jézusra visszavezethető. Meg eleve a magyar nyelvre. Nem baszik mindenki mindenkivel és nem válik el mindenki 3-5 alkalommal, mondván nem sikerült és dobjuk.
Ezzel csak az száll szembe, akinek nincs erkölcsi értékrendje, de egoval rendelkezik. A kettőt nem szabad összekevrni és nem is lehet. Manapság divatos elmélet, hogy nem házasodunk, gyerek minek, vagy el lehet válni, hisz a házasság csak egy papír és semmi köze az élethez.
Ilyenkor jut eszembe az, hogy kiknek a kezébe adták ezeket a fogalmakat?
Mint, ha majmok kezébe kerültek volna a betűk, hogy rakják helyes sorrendbe, de nyilván sikertelenek.
De láttál te már önkritikus majmot, amelyik felismerte, hogy a léte problémás? Persze, hogy nem, s ez kitart a halála pillanatáig, mert vagy kapott róla bizonyítványt, hogy jó majom, vagy megfizetik, mint jó majom.Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó
-
guga
Közösségépítő
Filó jön? Aki ebbe a világba megszületik, nem tud kilógni.
Mindegy, hogy egoista, autista, egyetemista, globalista, kommunista.
Vár rá egy sírgödör, ahol újra porrá lesz véglegMinden szóért kár, ha nem az a célja, hogy segítselek.
Gyalázni bárki tud, ahhoz semmi végzettség nem kell.
Viszont egyet már tudok így 50 évesen. Gyerekkorban lassabban telt az idő, mert kezdő voltam. Minden élmény új, nyitottabb az ember.
A tapasztalat meg azt mutatja, hogy jobb távol maradni mindenkitől s magányos farkasként tengetni.
Minőségibb élet, bár gyorsabban telnek a napok, mert már rutinból megy.Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó
-
Jahno
veterán
s abból élnek amit csinálsz... s azt gondolod azt csinálod amit gondolsz .. pedig nem ! azt csinálod amit a világról belédtáplált információ*/*oktatás/ a világról gondolni enged,,,!! mivel a probléma évezredekre nyúlik .. ami igen sok ember őltő .. a felelős valójában a hogyomány tisztelet.. ez simán evolúciós folyamat... a harc után az együtt éléskora,, ahol már nem kellenek katonák... kormányfő -k ...legfeljebb családok akik mindig megemlékeznek a szomszédi viszony mikéntségérőlll...
-
Jahno
veterán
ismereteim szerinht még az okleveles vegyészmérnők is gondolkodó lkénnyé válhat ha képes embernek maradni. Igy a tudása engedte korlátokat átlépve, képes megtértenia valóságot.. evolúciót .. hgogyan ekerül az anyagba az .. "értelem". S miért nincsen valójában " az idő". Amihez képest lehetne márni a végest s a végtelent.
-
FőDudu
veterán
-
eattila
őstag
Akkor felteszed. Koltoi volt mellesleg.
A vallasod neveben is meszaroltak le embereket. Valoszinuleg te is aldozatul estel volna, mert maskepp latod a vilagot.Persze mindenki abban hisz amit akar, csak nem szeretem az eros es elvakult kinelenteseket.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
zetor2000
őstag
Kofola nekem is bejön, bár a narancsost nem kedveltem meg annyira, de a classic az patent. Koletka meg van idehaza, a Lidl-ben állandósult - nálunk a lakótelepiben van kávés és mogyorós. Mondjuk, ha Ni-kolettkának hívják, akkor emlékeztet egy kellemes kolleganénire, csak sajna férjnél van épp. Úgyhogy egyelőre csak a nyálam csorgatom, mint a kiskutyus.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
FőDudu
veterán
Vettem W10 Pro licenszt 10 Euroert.
Ha valakinek kellene:
https://bestofchina.blog.hu/2019/01/31/windows_10_pro_3_000_forintertAktivaltam, mukodik. Virtualis gepre boven jo.
FőDudu
-
Vodike
tag
válasz Samott #17532 üzenetére
Koszonom, a tanszek vezeto (bigfish ceo) is javasolta. De most mas a terv.
Fura, Anyunak bejon a kaja es amikor visz haza az sem volt szar korhazihoz kepest. Nagyfaterom onnan hordta a kajat evekig (oda volt befizetve). Nem lehet, hogy valami specko kajat kapott? Pl cukorbetegeknek, dietazoknak a specko koszt tenyleg hitvany.
[ Szerkesztve ]
exTiga
-
Jahno
veterán
Hukk. Enperával ittunk fröccsöt és reggeliztünk tormával. Jó fej bemondónéni legközelebb már nem itt lesz. Feltalálom a tuti helyet, erre ez is megborul, áááááááá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
- Samsung SP-LFF3 - Hordozható Smart projektor - WiFi - Multi Bluetooth - HDR & HLG
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
- Gamer PC , i5 13400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest