Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz qnadam #17501 üzenetére
Azt már nem merte mondani, hogy szereti a csülköt és vihetem, de nyilván az sem egyszerű mert itt van az írásos bizonyíték, ami alapján le is csuknának a fenébe. Meg gondolom mamasárkány egyből jönne ide bevédeni az embert, hogy mit köcsögölök és hogy képzelem én ezt az egészet. Pedig tök egyszerű a dolog.
-
guga
Közösségépítő
válasz qnadam #17501 üzenetére
A kórházakba a rokonok naponta tonna számra hordják be az otthon főzőcskézett levest, rántott húst, mert őszintén szólva az is jobb lenne, ha beszüntetnék a kórházi étkeztetést étkeztetés címén sajnos tavaly volt benne részem, bár én igénytelen vagyok és bármi megfelel, leszarom csak ne ott legyek. De vacsira az 1db alma
Vigyáztak a vonalaimra
De maga a mentalitás az viszont káprázatos volt. A nővérek és az orvosok annak ellenére, hogy kurvára alulfizetettek, főleg a nővérek, minden elismerésem, gyorsan is gyógyultam. De ez nem a kivillanó bugyik látványának volt köszönhető
Az egyik betegápoló, férfi, viszont mesélt róla, hogy mi az a fogalom, hogy kórházi szex.
Ez ilyen bajtársi kufirc, amiről nem kell tudnia senkinek. Együtt dolgoznak, egy műszakban, szar az élet, meg eleve rövid és alig fizet, legalább legyen benne valami. Nős, házas, férjnél van, gyereke van? Ez ma már nem téma, egyenértékű a maszturbálással, ugyanis rögtön utána elfelejtik.Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó
Új hozzászólás Aktív témák
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest