Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabibácsi
őstag
nekem nem esett le
-
Gabibácsi
őstag
számoltam a pöttyöket, rendszert kerestem benne
de ugye nem annyi, hogy csak a feketékre lőttek?Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.
-
Samott
addikt
Csak leesett.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
FőDudu
veterán
-
FőDudu
veterán
válasz -NoVa- #18848 üzenetére
Akkor meg nem jartal igazi autohifis korokben.
Ujjnyinal vekonyabb kabel az vicc, termeszetesen az akkuig kabelezve (esetleg kulon biztositekkal)(netan potakkuig), farados kapacitasu pufferkondi az musthave, az autoba a sulyaval megegyezo tomegu bitumenes rezgescsillapito nelkul be sem lehet ulni, a hangnyomas is kell, nem lehet am halkan hallgatni ....
Megvannak a szabalyok, be kell tartani oket
Kulonben kutyautonek neznek.[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
-NoVa-
addikt
válasz FőDudu #18865 üzenetére
Lehet extraSvédül is, amikor beleállva lelkesedsz az első sorban, és kiabálod, hogy hajrá, bárcsak én lennék ilyen bátor és önkifejező.
Mondjuk a világ Svédországon kívüli részein ezért opciósan meglincselnek, de egy próbát megérSógornak volt pár extrémebb munkahelyi tanfolyama, ahol háborús övezetben autós konvojban átvonulástól a bevásárlóközponti lövöldözőig mindenféle szituáció volt, aztán ott volt egy Svéd nő, aki kiverte a díszhisztit, hogy márpedig egy gyerekét tartó anyukának mindenképp meg kell állni, ha az út szélén segítségért kiabál. Hiába üvöltöztek vele egy sort, kibalhézta, aztán természetesen csapda is volt, lemészárolták őket.
-
zetor2000
őstag
-
zetor2000
őstag
válasz -NoVa- #18834 üzenetére
Hát, pedig ez alázza a soklumenes lámpákat.
No offense.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-
Jahno
veterán
válasz zetor2000 #18869 üzenetére
Ekkora mondjuk nem újdonság, de fura Canon logóval. NEC tuti árulja már vagy egy éve. Annak és ilyennek hiszek, Canon meg csináljon fénymásolót, esetleg fotómasinát.
https://www.christiedigital.com/emea/business/products/projectors/3-chip-dlp/christie-d4k40-rgb és ami fura, hogy 230 volt egy fázis.
-
Sipi-
őstag
Pár hete volt a fiamnak egyesületen belüli ("házi") karateversenye. Ott a tapasztaltabb zöld és kékövesek valóban is küzdöttek egymással. Az egyik vékonyka lány úgy hátbarúgta a küzdőtársát, hogy csak úgy zengett. Az utolsó előtti másodpercben meg fejbe is rúgta annyira, hogy el is esett a nála nagyobb srác. Valószínűleg ott apukának nem kell annyira aggódnia amikor elmegy a lány hétvégén bulizni
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
npera
őstag
Ja, így van. A méret önmagában nem segít, ha nem tudod valamilyen módon előnyödre fordítani akár a fizikai erődet vagy a végtagjaid hosszát vagy valamit ami a nagyobb méretedből adódik. Vélhetően a kisebb "harcos" fürgébb lesz és nem feltétlenül üt annyival kisebbet, mint a befoglaló mérete sugallja.
-
npera
őstag
válasz eattila #18878 üzenetére
A baj az, hogy a nemi erőszak előtt, alatt és után a csajból többnyire a sz*rt is kiverik. Vagy adott esetben még meg is kínozzák vagy csonkítják az aberrált állatok. Totális testi és lelki törést szenved a nő tőle. Svédországban sajnos ez a helyzet. Szerintem nem is várjuk meg, hogy a kiscsaj sorra kerüljön...
-
eattila
őstag
Kulturalt europai orszagrol van csak halovany fogalmam. Arab emirsegek es gyarmataik kiesnek a latokorombol...
De megertelek. Bar ha idejeben kap egy kompakt glockot, meg nemi treninget akkor van eselye.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
npera
őstag
válasz FőDudu #18884 üzenetére
Ja, értem én. Csak ha valaki technikás és neked akar menni, akkor mire felocsúdnál már filmszakadás is van. Van olyan, amikor nincs figyelmeztető "mi van, mi van, mi van", hanem egyből ütnek nagyot és meg sem állnak, amikor már a földön vagy. Na, ilyenkor szerintem Bruce Lee is hátrányban lenne, hát még egy átlagember...
-
FőDudu
veterán
válasz BobaHWSW #18887 üzenetére
Nalunk most szerb melosok szerelik fel az uj TV-ket. Nem mi inteztuk igy, a beszallito kuldte oket. Beszelgettunk. Azt mondjak, Szerbiaban kb 300 euro az atlagber, de ahonnan ok jonnek ott inkabb csak 200. Elmondasuk szerint olcsobbak az aruk, kilos kenyer kb 30 Eurocent.
Mivel zarva vagyunk nem tudunk nekik kajat biztositani. Eszembe jutott, hogy a 3,5€ kebab az kb 12 kilo kenyer nekik. A 300 euro meg nalunk heti kajapenz kb.
Neha sokkal kevesebb, neha kicsit tobb.Szoval most en is szegyellem magam kicsit.
FőDudu
-
npera
őstag
válasz FőDudu #18885 üzenetére
Biztos fel lehet fogni így is.
Én úgy gondolkodom, hogy most fejlődünk egy csomó paraméterben, aztán ha úgy ítéljük meg, hogy a körülmények nem megfelelőek számunkra (felnőttek + gyerekek), akkor lépünk. De nem kell rápánikolni vagy szorongani, egyszerűen a megfelelő időben döntést kell hozni és levezényelni egy költözést. Költöztünk már párszor, +1 már nem nagy ügy.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 8GB/256GB Green ÚJ BONTATLAN Független ,Dobozos Garanciás 2026.11.21-ig. BONTATLAN..ÚJ....
- Általam hibásnak ítélt memória modulok egyben eladók!
- Dell PrecisionTower 5810 Intel xeon es-1620v3 3,5ghz 8gb ddr4 Gtx1050 4gb ddr5
- HP Victus 16-s0001nh Gaming Laptop
- Új ANBERNIC RG503 Retro játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest