- Opera böngésző
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- Starlink
- Facebook és Messenger
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amazon Prime Video
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
Van 3 tok egyforma ESX szerverunk. Egyforma hardver, egyforma BIOS, egyforma instalacio.
Kitalaltuk, hogy a 2 procibol szedjunk ki egyet, 16 mag is eleg lesz per szerver. (Igy nem kell annyi 2016 licensz, de egyebkent a gepek terhelese meg mindig kB 30% lesz).A harombol az egyik tobbe nem indult el.
A VMware belefagyott a bootba.ILO-rol ujrahuztuk, konfig mentes visszatolt, mukodik.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
FőDudu
veterán
-
-igu-
addikt
#comic pictures
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
FőDudu
veterán
-
BobaHWSW
aktív tag
Lejart a szamlalo a laptopban...3 hettel gari utan nem mukodik a bekapcsolo gomb. Nincs meg a clicky erzes, mintha vegleges benyomott allapotban maradt.
Ma fogok szervizt felkeresni mit mondanak erre. 2016 januari 17" dell inspiron. Remelem javithato es nem marha dragan.
-
BobaHWSW
aktív tag
Wacom tablara es wd passportra sajnos nem. Usbs eger es billentyuzet az nincs. Wake on power funkcio se volt bekapcsolva sajnos ugytunik, akkuval es kabellel probalkoztam de semmi.
-
FőDudu
veterán
Most akkor veszelyes a Huawei vagy nem?
Vagy orulunk, hogy sikeresen levettek a MBA dizajnjat?FőDudu
-
zetor2000
őstag
válasz BobaHWSW #17767 üzenetére
Nekem Latitude van, azt 10 perc atomjaira robbantani.
Lehet, más termékkategória, de ami fontos, 1-2 csavarral cserélhető. Billentyűzet kivétel, azt ~5. De abban van Touchpad, meg ez az IBM féle stick a ghbn gombok közt, meg a 2 gombja annak is, szóval átlagban kijön az 1-2 csavar.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
FőDudu
veterán
válasz BobaHWSW #17767 üzenetére
Akkor szedjek ki a bekapcsolo gomb muanyag fedelet es megnyomod valamivel a gombot.
Lehet a fedel leszedesevel siman kiveheto a sapka.
A gomb valoszinuleg mukodokepes, csak a sapka nem nyomja meg - ha jol ertettem.Persze ha nem kell a gep amig megerkezik az alkatresz, akkor nincs gond.
FőDudu
-
zetor2000
őstag
Én onnan rendeltem, mert ezt a szegény gépet úgy vettem, hogy 1-2 gomb nem volt meg. Egy lengyel faszi árulta, teljesen jó. Angol a klavi, a magyar feliratos ÉS világítós annyi, mint a laptop ára, majdnem. Annyit nem ért már/nem akartam költeni rá. (~20volt a gép, nem mai, persze, a magyar bill. meg 10+) Ez a világító angol klavi meg volt vagy 3500-4000Ft, vagy hogy, és eddig teljesen jó. kopp-kopp-kopp..
De itt a hardveraprón is bontanak gépeket, van, hogy kiváló árban van, ami kell belőle, vagy beszerválnak újat is.
[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
Ha olcsó, és megvan minden gomb rajta, vállal rá pár nap gart, én megvenném a használtat is - ha minden egyéb funkciója egybevág az igényeimmel.
Néha munkára is rendelnék külhonból (Ázsia), csak nem lehet elszámolni a néha nem létező számlát.
[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
Lehet, egy donort kéne venni, vagy nézni egy másik gépet... néha nem éri meg az összeg, vagy annyit költesz majd rá, mint amibe egy új kerül.
A saját Latitude-ommal is így jártam. Lepattant kis gép, de szeretem, mert amire kell, pont alkalmas. Külsőségekben erősen kihívásokkal küzdött, repedt, törött elemei is voltak, de egy "donor"ból bontott fedlapok, burkolatok, a fent említett billentyűzet megoldották a kérdést.
Mire használható lett, a 20ezres gép ~50ben volt, amiért más, jobb gépek is vannak. Csak az nem ilyen kicsi, és nem ennyire nő hozzá az emberhez. (És nem tetszik ennyire... ez egy Latitude E4310)Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Gabibácsi
őstag
hallgatnám a rock fm-et amíg nem kezdődik a millásreggeli, erre valami slágerfm van helyette
-
Bujdy81
aktív tag
FELTŰNŐEN nem ült!
Jól sejtem, hogy a rugó végéből tört le egy háromnegyed fordulat?
Cserébe még a műanyag/gumi fogta és azért zörgött, nem hagytad el?
C4-gyel ez volt. Mondta a szerelő, hogy ha jobban belenézünk a vízszintes műhelyben, látszik, hogy nem teljesen vízszintes az autó és tényleg!
-
Bujdy81
aktív tag
válasz FőDudu #17735 üzenetére
A szó, amit keresel az ütvecsavarozó. Van olyan is, elég hetyke cucc tud lenni.
Éppen egy fa oszlopos tornácnál tettük vissza az oszlopot, miután betonoztunk alatta és be kellett tekerni két db 15 centis, ránézésre 8-as facsavart, hogy összefogja az oszlopot és a ferde támaszt. Ismerős előkapott egy ilyen akkus gépet és simán betekerte vele a csavarokat!
Mondjuk ő csinált olyat is, hogy a leendő terasz oldalát tartó zsalut csináltuk, és kellett mellé támasz oszlop. Levágta kb. méretre, majd bevertük a földbe. Tettünk mellé egy ferde támaszt is, mindkét stafni magasabb volt, mint a vízszintes zsalu elem, azaz vágni kellett belőle, hogy el lehessen húzni később a betont. Na, levágta azt is, szépen simára. Benzinmotoros láncfűréssezel! Nem ma kezdte…
-
npera
őstag
válasz qnadam #17788 üzenetére
Nálam volt megoldás. A rádióban van BT, amire a telefon tud kapcsolódni. És azon a Bandit FM rádió appon keresztül kitolható. De a Spotify is. Ma már szerintem nem lehet olyan autórádiót kapni, amiben nincs FM. De mondjuk én nem vagyok sem műszaki, sem informatikai, így csak sejteni tudom a megoldást....
-
npera
őstag
válasz Bujdy81 #17790 üzenetére
A mobil nem internetre való. Maximum hívást fogadni. Hívást indítani az asztali telefonról illik, aminek a kagylóját az ember be tudja szorítani félrefordított fejjel a vállához. És telefonkonferencia másfél órán át, közben pedig lehet minitszet gépelni a rendes 101-gombos klaviatúrán.
-
Jahno
veterán
válasz FőDudu #17799 üzenetére
Majdnem vettem én is, most ezekből is nekiálltam párosítain az akku/töltő/gép elfekvőket, aztán lehet egyszerűbb lenne egy olcsót szerezni és kész is. Aztán végül úgy döntöttem, hogy ráér és elfekvőknek is csak felét szórtam ki. Úgyis az lesz, hogy kidobom a gépet és 2 héten belül előkerül az akkuja :-D
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
- Samsung SP-LFF3 - Hordozható Smart projektor - WiFi - Multi Bluetooth - HDR & HLG
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest