Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz #09908736 #15655 üzenetére

    Amikor így esik a hó és mész kocsival az hipertérugrás.

    Ma reggel felkeltem 3:55-kor, aztán 4:15-kor igyítye melóba. Felvettem transzport gépjárművet, aztán irány a motorgyár és protó építés. A portán őrködtem addig. 3 körül elindultunk visszafelé, de elkezdett esni a hó és viharos széllökések voltak mellé. Ettől mindenki megőrült és elkezdtek a szokásosnál irracionálisabban viselkedni. Valami okból volt kint egy csomó mezőgazdasági gép, de nem kicsik, hanem igen nagyok. Mögöttük kilóméteres sorok.

    Reggel koromsötét volt és ömlött az eső. Volt egy csomó állat az úton, én csak elütött dögöket kerülgettem. Hazafelé viszont volt minden. 90-es szakaszon 50-el repesztő tatter Skoda Favorit pickup változattal. Óriási traktor ami mögött tréleren egy kombájn volt. Mögötte giga sor. Aztán a mögöttem levő nyergesvontató sofőrjénél a vörös köd leereszkedett és a nagy kürtöt folyamatosan nyomva a durva hófúvásban kábé 200 méter látótávolsággal dacolva egy be nem látható kanyarban kielőzte az egész sort, hogy ő most megy. Nem okoskodtam, a 24 tonnás nyergesvontató olyan dolog amit el kell engedni. Éppen nem jött senki szembe, így nem döglött meg mindenki ott helyben. Én csak tapsikoltam. :C

    Amikor beértem a városba, hogy az egyik kollégát kirakjam, akkor volt sok matt fekete ruhás nindzsa gyalogos és bringás. Mennek bedugott fülessel mindenen át, aztán lehet fékezgetni. Talán 10% bringáson volt lámpa. Egy, kettő egyiken sem volt.

    Miután a kocsit leparkoltam, kulcsokat leadtam, kiporszívóztam és lemostam mosóban már lett is 18:45. Onnan már csak haza kellett érni. Ma akkor raktam kábé +6 órát az időbankba. Win-win szityuésün.

Új hozzászólás Aktív témák