Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz Piftuka #16500 üzenetére
Nem kellene mindent és az összeset fejből, de ez kb. a csapból is folyt.
Most láttam egy Crytek logót, azon gondolkozom, hogy idehaza az Invictuson kívül vajon még mekkora túlélők lehetnek? És milyen egyszerű a GoG meg minden, 3-10 Euró, Tied a világ. Arányaiban és fizikailag is olcsóbb.
-
Jahno
veterán
Már örültem a Revoltnak hálózatosban, erre 2 gépen kékül. Ehhh, játékot látja, csatlakozik, aztán mikor indulna a pálya, akkor elkékül :-/
-
FőDudu
veterán
Broadlink mini megjott - vezerli is a TV-t, klimat, mennyezeti lampat, stb.
Sajnos a klima tavkapcsoloja nem egyszeru tortenet - minden parancsban benne van az eppen a kijelzon lathato osszes adat (hofok, mod, ventillator sebesseg, stb) - igy nem lehet sima +/- gombokat krealni per default.
Elobb/utobb kitalalom hogyan legyen, addig lehet csinalni gombokat a kulonbozo hofokra es kulonbozo ventillator sebessegre.
Lidlis infras reflektrort sem probaltam meg lekopizni, gondolom az is menni fog.
Keresgeles kozben mondjuk komplett Mitsubishi taviranyitot is talatam 2 dollarert.
Fene se erti ezeket a kinaiakat...FőDudu
-
Gabibácsi
őstag
Voltunk az Egri várban, leszartuk a hideget, gyerek visszafele meg aludt a kocsiban.
-
Gabibácsi
őstag
-
zetor2000
őstag
A világ efelé is megy.
Régen ahány gyártó, annyi csatlakozó volt. Vagy ahány modell, annyiféle. Mára azért tisztult a kép, van a Micro USB, az USB-C, meg a Lightning. Esetleg Mini USB, de mára már az is ritka, talán csak GPSen látni. Átalakítót tuti fognak csinálni almás emblémával, mert már most is van kínai.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
hobizoli
nagyúr
válasz FőDudu #16516 üzenetére
baze, ugyanezt a gyari camcung toltot hasznalom mar vagy 6+ eve a droidos kotlaimhoz
3-400k-s telohoz tenyleg nem fer bele a keretbe vmi normalisabb minosegu kabelre az eppülnek?----
ja vettem vegul egy camcung A7-t a MM-ban, kari elott, a kékeknek masfel honapig nem volt, csak arlistan
teljesen jo 89k-erttöbb drón kell ;P
-
FőDudu
veterán
Alma's az nem jut atlag usernek. Legalabbis nalunk tuti nem kap atlag jozsika csak kozepvezetotol folfele.
Az meg mar az a szint ahol szarnak bele. Rangatja a kabelt, nemtorodik, rohan meetingrol meetingre es kozben ugye tolteni kell, mert maskepp nem bir ki egy munkanapot. Szoval a kabel kap rendesen.Tegnap dumaltam tulajdonossal. Note9 van neki de amugy alig varja, hogy jojjon az eSim es megy vissza iPhonera.
Nem tudja megszokni az androidot. A dual SIM miatt valtott.[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
veterán
előbányásztam a fiók mélyéről a wines tabletemet, 8.1 van rajta. most túrom a netet, hogyan lehet áppgrédelni. nem egyszerű történet, mert a szűkös tárhely miatt (32 gb) van egy 5gigás recovery partíció, de nem lehet töröltni, mert a működő win is ezt használja, így van az egész végén 18 gb szabad hely. viszont nulláról ilyet hákolni nem triviális...
hanyas vagy, te disznó?
-
Jahno
veterán
válasz FőDudu #16524 üzenetére
Bármilyen szinten előfordul, hogy szarik bele. Én nem láttam benne közös pontot, talán cégenként még lehet egy árnyalat. Amelyik céget megvettük ott pld. olyat kapott a júzer, amilyet kért. Így tele voltam 4es5ös almákkal. Most nálunk megint változott a terv, hivatalos céges az alma, így akinek indokolt a telefon az ilyet kap és nincs más. Bár mire megrendelném arra ismét változik a terv, mert ez csak most januártól érvényes és az már régen volt :-D 60 darabot elő is irányoztunk első körben, aztán kiderül mi lesz.
-
veterán
közben megtaláltam a kulcsszót, wimboot igazából teljesen használható, még ps is volt rajta egyszer... igaz nem volt túl kényelmes. nem rossz gondolat egyébként, hogy tulajdonképpen egy asztali win is elmegy rajta, csak a táccs felülete a winnek sokkal gyengébb, mint egy android. lehet hogy igazából androidot kellene tenni rá... winre még egy tisztességes érintésre optimalizált böngésző sincs.
amúgy a tablet jópofa holmi lehetne, van rajta például hdmi kijárat is.[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
FőDudu
veterán
Dell T06 van epp nalam, egesz hasznalhato kis tablet. Mondjuk akkuja kuka, felpuffadt a dokkoloban ahol nonstop tolton volt. Viszont megy usb powerful, igaz 2 amperes a tapja.
8.1 pro, akar donainba is rakhato. Tok jol birja, nemreg nyomott fel vagy masfel giga frissitest. Pedig 2 giga ramtol nem varnek el ilyen mukodest.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
Vodike
tag
válasz hobizoli #16521 üzenetére
2012 óta használok egy eredeti lightning kábelt. Azt várom, hogy mikor megy tönkre, de azon kívül, hogy a kosztól már nem fehér, tökéletes. Nem foszlik, nem ment szét, semmi. Hozzáállás kérdése..
Párom 2 havonta teszi tönkre a kábeleket, már nagy mennyiségben rendelem a csuda hiper-szuper védett kínai lightningeket. Szóval jah...hozzáállás kérdése
A macbook air-em töltője elég gagyi, de az is megy már 3 éve, viszont most a macbook pro-m USB C töltője, mint a slagcső
[ Szerkesztve ]
exTiga
-
zetor2000
őstag
válasz hobizoli #16522 üzenetére
Ez rendben is lenne, csak csinálnák JÓra azt a vezetéket. Bírja ki a készülék élettartamát, meg egy kicsit...
Főnök Apple SEje is olyan, hogy a töltőcsati alatt szétrohadt a szigetelés. Vettem ~1USDért kínait, az nem fog szétmenni, mert valami merevebb, rugalmatlanabb műanyag.
Laptoptöltők is olyanok, hogy ott is lehetne egységes, mert ~mindegyik 19V / 3-5A. Mondjuk ott lehet lesz változás, mert valami elkezdődött, hogy minden Cs USB-t tartalmaz, és azon lehet tölteni, csak a Power Bankoknak nem szóltak, hogy nem 5V, hanem 19 kell Dellem szólt, hogy ugyan jó neki a HP töltő, de ez azért mégsem eredeti, vigyázzak az akkuval. Az nincs benne, mert tönkrement De aztán ki is kapcsoltam ezt a figyelmeztetést. Ha egyszer lesz benne akku, majd vissza is kapcsolódikEz a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
npera
őstag
válasz FőDudu #16508 üzenetére
Többféle bringa van. Van olyan, amikor a bemenő oldalon van cső, aztán belül semmi, majd egy kimenő furat után újra cső. Vagy végig cső. Vagy nekem olyan variáció, hogy bemenő oldalon cső, aztán belül semmi, majd van egy nagyon lapos és széles nyílás alul. Nincs szabvány megoldás szerintem.
-
zetor2000
őstag
válasz Vodike #16532 üzenetére
Az is érdekes, hogy a zsebben hordott lightninbe mennyi "érdekesség" fér. Volt egy készülék, ami nem akart tölteni, mert annyira telement kosszal, hogy nem érintkezett a bedugott kábel
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
FőDudu
veterán
Nekem a hatso valtonal a bovdenre huztak vekony szolikon csovet. Epp csak a csavarnal nincs, szoval nem lesz retkes.
Gyerek bringajan is az elso es hatso feken a bovdenre van egy gumi vedo rahuzva, hogy me legyen saros.
Ugy latszik gyarto es modell fuggo.https://kepkuldes.com/images/0ff3c78c57a87a7a14e4c8117747e451.jpg
Arra epp jo hogy a huvelyvegbe ne menjen bele a sar.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
Új hozzászólás Aktív témák
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest