Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
őstag
Egy British Lejland terméket szépen eltesznek aludni. Kétféle módon. Állat.
-
npera
őstag
-
FőDudu
veterán
válasz Vodike #16561 üzenetére
Mar megint az Alma's cuccok okozzak a gondot.
En is kaptam par ketvegu pendrajvot. Gyereknek van hordozhato hangszoroja, azon ugye MP3 lejatszas is van. Telefonrol OTG masolas megy. De pl iPad-rol nem megy. Es kerdezi miert mas az iPad....
Erre mit kene mondanom? Azert mert az Apple mindig kulonckodik?
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
Piftuka
veterán
Nem biztos. Az egyik most "futó" téma az, hogy az ilyen oldalak hány százalékot adjanak (avagy kérjenek) a szoftverek bevételéből....
A fejlesztők elégedetlenek a jelenlegi felállással.
Egyik ismerősöm, aki a Digital Reality csapat tagja volt, "eltűnt a látókörömből" sajnos sok éve... Szívesen megkérdezném, mi lett vele, hogyan látja a dolgokat manapság!
"Aquila non captat muscas."
-
-
Piftuka
veterán
"Már örültem a Revoltnak hálózatosban, erre 2 gépen kékül. Ehhh, játékot látja, csatlakozik, aztán mikor indulna a pálya, akkor elkékül :-/"
Az nem jó.
Én minap elővettem az ominózus gyári CD-met... sajnos azt pedig valami "CD betegség" sújtja. Nem akarja beolvasni már az optikai meghajtó; nem lehet telepíteni.
Viszont legalább a Hamachi-val tegnap sikerült összehoznunk a FIFA 2005-öt "Direct IP" kapcsolattal.
"Üröm, az örömben", hogy a "Network" mód egyszerűen nem működött. Direct IP oda-vissza... ha unokatesóm host-olt, én tudtam kapcsolódni, ha én host-oltam, akkor ő...
Ám amikor bármelyikünk a "Network" módban inicializál játékot, a másikunk nem látja azt a FIFA menüjében. Gyakorlatilag "szürke" a join gomb; nem lehet kapcsolódni, mert mellette a "List of Games" üres.
Pedig hát ebben és ebben a FIFA leírásban is a "Network" módot javasolja.
Van bármi ötleted, ötletetek arra, hogy mi hiányzik még, hogy működjön?
"Aquila non captat muscas."
-
ncc1701
veterán
-
zetor2000
őstag
válasz ncc1701 #16574 üzenetére
Isminek Mazda3-asa van, azt mondta, abban valami csoda androoid fut (android auto?) ami nem olyan egyszerű, mint a telefonon a frissítés, mert ez is a gyár "haszna". Úgyhogy az is el fog avulni hamarosan, mert az is ~100E lenne, elmondása szerint.
[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
veterán
válasz zetor2000 #16550 üzenetére
de nem egyszerű, én még azt a szimpatikus vezetékes töltőt sem találtam meg, ami rendesen megy az xps-emmel, és nem heroinárban van. egyelőre olcsóbb lenne venni egy másik dell végű töltőt, csak azzal meg a telefonom nem megy. first world problem
hanyas vagy, te disznó?
-
ncc1701
veterán
-
WiZARD
addikt
válasz zetor2000 #16577 üzenetére
Az android auto (vagy carplay almásoknak) az azt jelenti, hogy a telefonon futó program jelenik meg az autó kijelzőjén, szóval annak nem sok köze van az autó gyártójához, miután 1x működik.
Ha valami android alapú rendszer van, az más...
Nekem az okos Nissanos értékesítő simán közölte, hogy a Leaf-nél nem működik az android autó, és halandzsázott összevissza. Persze azóta többen megerősítették, hogy természetesen működik, és az értékesítő a hülye. (a gyári offline navi, az a szériafelszereltség része, szóval nem rábeszélés állt a háttérben)
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
zetor2000
őstag
válasz WiZARD #16582 üzenetére
Ahhamm... nem tudom, hogy mi van a verdába, mert nem az enyém, meg annyira nem is érdekel, csak annyit tudok, hogy a navit macerás frissíteni, mert valami regisztráció van a gyári navihoz, amit ha berhel az ember, akkor nem, vagy nem úgy működik. Szóval az SD-re másolt házi iGo nem megy.
Amúgy meg van kézben (tartóban) 5"+ telefon, nem sokkal kisebb, mint a beépített, szóval szerintem havert se veri a víz, hogy nem friss a benne lévő cucc.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
Pácoltam marha felsálat. 3 féle mustár, színesbors, kevés olaj. Ha minden jól megy, holnap sül.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-
zetor2000
őstag
válasz Grillo #16586 üzenetére
De ennyi... cserébe nem tudod magaddal vinni, mert "Kitt" a kocsiban maradt. Szerintem egy átlag telefonon is mennek manapság ezek a funkciók. A lógó kábel lehet zavaró, de szerintem megoldható, hogy ne vavarja a vezetőt se, meg a kilátást se, de a telefont is ellássa árammal.
-
zetor2000
őstag
válasz Piftuka #16588 üzenetére
Eddig még egyszer sem sikerült rosszul. Eléggé elronthatatlan, ha van egy kis érzéke az embernek az ilyenhez. Csak időt kell adni neki, mert ez nem egy 10 perc alatt elkészülő steak.
-
eattila
őstag
Gyerek most tolja be a 2. adag csirkeporkoltet. Mentunk korizni. Kihivas volt, mert egyikonk se tudott
Adel meg nem tud, mi meg tudunk korlatozottan haladni.e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
Grillo
őstag
#filmestopik
Megnéztem az Annihilationt, hát. A látványvilág nem rossz, de szerintem semmit mondó. Mondjuk a könyv sem tetszett igazán, viszont a filmnek az alapötleten kívül nem is volt hozzá sok köze, a végének meg kimondottan nem.
Ijesztőnek sem mondanám igazán, pedig én nem szeretem a horrort. -
zetor2000
őstag
válasz BobaHWSW #16599 üzenetére
Ez innen látatlanban egy ZS kategóriás film "zombi medve"... Persze a látvány az lehet jó ettől még.
Zombis filmnek a Náci Zombik tetszettek, de az tényleg eléggé alja film. Illetve nem nagy történet.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest