Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Aktív témák
-
J.J. András
őstag
az a ''rendezed a megfelelő mezőre'' az mit akar jelenteni ?
-úgy szeretném amúgy, hogy ha netán hozzányúlok az elején a számításhoz, akkor itt is megjelenjen....
-amúgy próbálkoztam azzal amit mondtál, de erre meg hogy az azonos értékeket csak 1szer jelenítse meg, arra Bash javaslatára szűrést csináltam de, az meg az egész munkalapon végigfutó szűrést csinált, és az eredeti kiinduló két táblázatomat is megszűrte.....(szóval szűrni nem tud tartományra?)
-na, még egyszer :
van 2 db táblázat, ami szímtási eredményeket tartalmaz......ezeket meg akarom jeleníteni Grafikusan, de ahhoz kellene hogy növekvő sorrendbe legyenek, és ezért gonodltam csinálok róluk egy 3.dik külön táblázatot, ahol már növekvő sorrendben vannak szépen egymás után.....és azonos érték csak 1szer szerepeljen ugyebár....
így érthető ??
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Indiában szeretnek TV-zni
- Megújult a PROHARDVER!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Azonnali játékos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Politika
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest