Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz FunPro #142289 üzenetére

    Igen, olvastam.

    A PoP egy baromi játék mióta az első legördült belőle cirka 35 éve. Az egész franchise megcsúfolása az a rasztahajú barom, akit beletettek. Elmegy amúgy Perzsának, de látszik, hogy mi volt vele megint a cél: wokolni egy jót. Száni.

    És igen, hazaárulás ha nem a doomguy lenne a Doomban (aki a Commander Keen örökségből származó kari), hanem egy BLM.

    Pedig alapvetően a Doom "történetének" része, hogy egyetlen marine kiáll a démonok serege ellene és oda próbál baxni. Ha ezt kicseréled egy 12 éves gyerekre, akinek az a szuperképessége, hogy démonokat tud ölni, már nagyban torzul a magic, amit Carmakék kiagyaltak.

    Tehát arra próbálsz utalni, hogy mivel slayer a neve és nem doomguy (amúgy továbbra is egy Blazkowiczról van szó), így lehetne akár egy BLM nő is. Lehetne, de okkal nem lett az és ennek sok köze nincs se a KKK-hoz, se a nácikhoz. Vannak sztereotip szerepek, melyek betöltésére más karakter alkalmasabb. Ha kifordított bundakesztyűket szeretnél nézni, akkor a Netflix jó barátod lesz. Ott mintha szándékosan választanának borzalmas színészeket olyan szerepekre, mely nem a karakterükhöz passzol.

    A Mariós példádról még annyit, hogy a legutóbbi Mariós játékban a Wonderben, aminek az a neve, hogy SMB Wonder, játszhatsz egy rakás már karakterrel. Mario van a játék címében, de mégis játszhatod mással.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák