-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz DaVE-1 #142901 üzenetére
Nem fog 100-ból 100 jönni. S ehhez még újságírói diploma se kell.
A PS-t és az X-et is azé' el kell adja valami...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
válasz DaVE-1 #142901 üzenetére
Már most is nagyon meg kell magam erőltetni, ha olyan PS5 exclura gondolok, ami nem jött már ki PC-re, vagy nincs róla szó, hogy érkezik. Pont ezért szapulják nem kevesen a Sony-t évek óta, hogy kiárulja magát...
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
Igazából ezeket a gépeket az alacsony ár adja el. Ha nagyon nem telik az embernek gamer PC-re (ami egyre inkább érthető), akkor ezek a gépek elég jó alternatívák.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
DaVE-1
aktív tag
Ne vegye senki magára ,de ez butaság.
A ms per miatt kiszivárgott doksikból nagyon szépen lehet látni, hogy attól hogy valami ps ex még a ps useresek többsége se veszi meg, akkor minek tartsák zártan őket? PC-re elfogy belőlük még 1-2-3 millió esetleg. A portolás költsége is ott volt ezekben a doksikban.Súgok aki nem tudná eladsz kb 60K-t egy gameből már nullás vagy nos ha eladsz 1 millát már ismét megszedted magad egy olyan játékkal ami ps-en "már halott" mivel alig veszik és ugye mindezt már 50%-os akciókban pc-re meg teljes áron tudod még járatni.
Sosem értettem ezt a exkluzivitás. Hagy játsszak már ott ahol én akarok és ne ott ahol köteleznek rá. (mert ott úgysem fogok)[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Férfiasan megvallom: volt időszak a múltban, amikor nyálat csorgattam az exkluk és a "kényelem" (most már egy ideje tudom, milyen ára van annak) miatt - de még az SG-s korszakodban és azt követően is, itt meg különösen, fény gyúlt abban a bizonyos alagútban nálam, és tudatosan tudom, mennyire luxus tud lenni a konzol --- még annak figyelembevételével is, hogy az ára "csökkent" (basszus: 180-200,000+ ezer még mindig) ---, különösen egy olyan emberkének, mint én, aki nem akar a secondhand témával szemernyit sem foglalkozni (és akkor nem említettem még a digit only létet, ha úszik az illető a pénzben).
Szóval, miközben a konzol élet nem csábít, és lassan lekopok a PC gamingről is, azt gondolom, hogy a PS*XB konzol még sok konzol generációt meg fog élni a teljes kihalásig - lehet, hogy PS12 már nem lesz, mondjuk...
Ezért aztán, mindig lesznek mesterségesen visszatartott / konzolfogoly címek --- ahogy korábban írtam, a japán kardozós, meg a görög istenes, a végső fantázia nem minden része fog beköszönni PC-re, csak hogy legyen húzónév... pár évig, mielőtt méltóztatnak az aktuális új rész ELŐTTI epizódot kilökni a PC peasantoknak...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
gyimger
őstag
Ez eddig így volt, kíváncsi leszek erre az "agresszív terjeszkedésre". Már megvan egy rakás ezekből a körbenyaldosott PS címekbôl, de még nem vitt rá a lélek. Abban meg egyetértek, hogy a konzol maga olcsóbb (annyiba kerül, amennyit ér), de játékot csodálom, hogy győzik pénztárcával.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
i2k
őstag
válasz gyimger #142907 üzenetére
Ezután sem lesz másképp - épp azt írom, hogy nem fog minden jönni PC-re (eddig se jött, ezután se fog), csak több, mint eddig. Azé' ez logikus, nem?
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
Crus
őstag
válasz DaVE-1 #142905 üzenetére
Egy szó: Nintendo. Nézd meg a számokat. A Sony stratégiája is ez volt. Minőségi exclu játékok, mert a hardvert a szoftver adja el.
Elhiszem, hogy PC-n is eladnak egy TLOU Part I-ből 370k darabot (persze nem teljes áron) és ez pénz, de közben egyre kevesebb és kevesebb indok marad a PS5 birtoklása mellett. Nálam ha 4 cím lement rajta sokat mondok... néha letakarítom és ennyi.
A Switchen meg cirka 30, és még vagy ennyi van hátra... És nem azért, mert Switch fanboy vagyok, hanem mert k. jó minőségi excluk tömege van rá. (Most az emu warezt hagyjuk.)
Az viszont vitán felül áll, hogy a szoftvertúszokat én is gyűlölöm! A fentieket nem játékosként írtam, hanem objektív szemlélőként. És azt mondom, hogy a Sony-nak ez az "újfajta" stratégiája nem jó és lefelé vezeti őket.
-
Crus
őstag
180-200k az nekünk sok egyszerű hungarisztáni elnyomott alsókasztbeli arcoknak. A svájci havernak, aki amúgy albérletben éldegél odakint azt mondom, hogy 200k és megkérdezi, hogy a hétvégi vacsora volt-e ennyi?
Borzasztóan olcsó a konzol. A játékok már kevésbé ezzel a 30k körüli árazással, de a nálunk szerencsésebb fejlődésű országokban, annak aki tisztességgel melózik ez nem igazán nagy valami.
A konzolos lemezezés, 2nd hand témával pedig pont a mi kasztunknak szóló lehetőség. Élek is vele. Eddig szerintem belevertem cirka 200k-t Switch játékokba, amit aztán kb. ennyiért tovább is adtam letolás után... jah, van itt még sajna a polcon még egy ennyi, csak ezen a platformon, amiben áll a pénz, mert idő az nincs semmire.
A kényelem konzolon a fanboyok hazugsága. Amikor van 2 órád gamelni és ez a szar updateli a konzolt, majd lemezről telepít, majd leszed sok 10GB-os patcet, majd bytepatchel és elment a 2 órád, azért az k. lelohasztó ám! 2 óra alatt én 0-ról összerakok egy desktop gépet és full up2date rendszerrel, kulcsrakészen félre is teszem...
A PS5 hibáiról meg már itt is írtam, amiket a mai napig baxtak kijavítani. Nem túl jól használható vas, lassú, akadékoskodó, nem user friendly.
Persze... ez biznisz, lesz még jó pár gen szerintem is.
Amire most nagyon rá vagyok már pörögve az a Switch 2.0 vagy Switch Pro... kegyetlenül kellene már az új gép. Day1 pre-order, a mostani meg megy a fiamnak a Deck mellé.
-
DaVE-1
aktív tag
Nintendo az a legalja az én szememben. Kezdjük azzal hogy a már kiadásakor is elavult filléres gépüket arany áron adják. Szóval már azon is megszedik magukat ezerrel +a 78 éves játék is teljes áron megy és ha valami nagy cím (nintendo cím) kap 30%-nál többet akkor szobrot avatnak ...
Bár nálam szerencse hogy az a platform az amire 1 db játék sem érdekel. Így szerintem amíg élek az a platform az amim sose lesz. Mivel se a gép nem éri meg se rá ajátékok (szigorúan magánvélemény) -
Crus
őstag
válasz DaVE-1 #142912 üzenetére
A legalja nálad, odakint a nagy világban meg jelenleg a konzolok között az abszolút piacvezető. 140m eladott Switch. Esélyes, hogy utoléri a PS2-öt (158m), mint minden idők legtöbbet eladott konzolja.
De igen... kezdjük azzal, hogy a Nintendo nyíltan felvállalt üzletpolitikája, hogy tömegével tudjanak, olcsón előállítható gépeket legyártani, amit profittal értékesítenek és persze a játékokból is dől a lé. Meg is rohadtak volna már rég, ha közben nem működne k. jól az elképzelésük. Szinte az összes gépükben ott a bazi nagy fun factor és ömlenek rá a minőségi excluk. A hardcore gamer pontosan akkora örömmel tol egy nem olyan rég megjelent Mario Wondert, mint egy 5 éves szűz kéz, vagy egy szoptatós anyuka... Mondanám, hogy magic, de nem. Jó és igényes, szórakoztató játékokat kell készíteni, ilyen egyszerű.
Hogy megéri-e? Már azok a játékok megérik-e, amikben még tényleg ott a szív és a lélek? Ami miatt a fél bolygó gamer serege sír, hogy lelketlen egy kaptafa játékok ömlenek mindenhonnan, akkor megéri-e a Nintendo-féle varázslat? KIBXTTL MEG!
Ráadásul a vas jól működik desktop és handheld konzolként is. Mióta a Switch kijött a N. részvények nem bírnak magukkal és borítékolom a Switch 2.0/Pro is kasszát fog robbantani, mert ebből a 140m eladott Switchből a zöme váltani fog a szebbre és jobbra az hótziher. Lehet gyűlölni a N-t, de mocsok jól csinálják.
-
Golden9
addikt
Végleg ingyenes lett a Blackwake.
[ Szeretkezve ]
-
i2k
őstag
Nintendo ügyvédek belendültek:
[link] - Nintendo is suing the creators of the Nintendo Switch emulator, Yuzu
"Nintendo has sued the creators of the Yuzu emulator. According to the big “N”, the emulator breaks their game protection and helps with piracy. To be honest, this is quite laughable. But no, this isn’t an out-of-season April’s Fools joke. Nintendo has indeed taken legal action against them."
//Me:
- le is mentettem az aktuális verziót, minden doksival, helppel
- sose lehet tudni.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
64K - 9 hours ago
"I don't have a good opinion of Nintendo and their business practices but it's obvious that they will be successful financially anyway. At least for the foreseeable future. Year after year they post large profits. Here are the top 5 best selling consoles of all time:
PlayStation 2 – 159 million
Nintendo DS – 154.02 million
Nintendo Switch – 139.36 million
Game Boy/Game Boy Color – 118.69 million
PlayStation 4 – 117.2 million
Nintendo has reported that around 1.2 billion games have been sold for the Switch. Mario Kart 8 Deluxe alone sold 61 million copies so far. There must be a massive amount of people loyal to Nintendo no matter what they do."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
FunPro
őstag
Igazából mindig ezt csinálja a nintendo. Hosszú életű nintendo emu fejlesztése csak darkweben lehetséges szerintem.
Viszont! Azt már nem tudom, mennyire hasadjon meg a szívem egy kurrengen emu miatt.
Ami már nincs forgalomban, azoknak az elvesztését mindig sajnálom/sajnáltam, és hogy őszinte legyek, a virágboltot is támogatom ilyen esetekben. Tegye elérhetővé, és akkor nem kell oda mennem érte. Pont.
Viszont a kurrens generáció? El lehet ballagni és meg lehet venni a boltban! Emiatt a kijelentésem miatt azért nem fogok rosszul aludni, mert általában egy ilyen emu futtatásához olyan gép kell, amit már nem mondanék budget pc-nek. Tehát biztos lapul ott pénz, hogy valahonnan meglegyen a konzol és a játék. A a használtpiacot is számításba veszem, szinte ingyen van, csak nem olyan kényelmes.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
i2k
őstag
válasz FunPro #142917 üzenetére
Akkor én még nyugodtabban alhatok, mert nincs sem 6,4 milliárdos lottószelvényem, sem aktuál-erős PC-m se az asztalon:
i5-4690 (4 mag, 3,6 GHz, no HT) + 16 GB DDR3 + ASUS R9 390 + FHD + SSDk + HDDk + no4K Samsung.
Az EMU-t meg azé' mentettem le, amit írtam: sose lehet tudni, lehet a Föld felszínéről is törlik a készítőket, minden kóddal, és oldallal együtt, és még az ükunokáik is rézbányában fognak gürcölni a perköltség + bünti kifizetéséért...
...vagy nem.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
válasz FunPro #142917 üzenetére
Ez az, amiben a PC verhetetlen, a kompatibilitás. A sok szarjával együtt is, mert azért itt is vannak gikszerek, generációs ellentétek. Viszont egy Dosbox, VmWare Player nem illegális, ha valami nagyon nem akarna menni.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
i2k
őstag
[link] - DirectSR is an API that will allow a single code path to activate NVIDIA DLSS, AMD FSR and Intel XeSS
A few days ago, we informed you about DirectSR. Back then, thought that DirectSR was going to rival DLSS/FSR/XeSS, but turns out, we got it wrong. Instead, DirectSR will be just an API and by using it, game developers will be able to implement DLSS/FSR/XeSS.
As Microsoft stated, DirectSR will enable multi-vendor SR through a common set of inputs and outputs. According to MS, this will allow a single code path to activate NVIDIA DLSS Super Resolution, AMD FidelityFX Super Resolution, and Intel XeSS.
In short, DirectSR will make it easier than ever to support all three upscaling techniques. And, that’s it. DirectSR will be just an API and nothing more.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
TBT
addikt
Dél-Koreában lesz gyűjtői változat a Stellar Blade-ből, amely a játék zenei anyagát is tartalmazni fogja Vinyl-en és pendrive-on.
Nyugati megjelenésről még nincs infó!
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Golden9
addikt
Véglegesen ingyenes lett a Blackwake.
[ Szeretkezve ]
-
i2k
őstag
[link] - Five Years Ago, Anthem Was A Warning
"Over the past decade, we’ve seen a massive rise in live-service games with huge AAA budgets that close after failing to find an audience. For every multi-million dollar contender like Fortnite or League of Legends, there are countless flops like Space Punks, Crossfire X, or Paragon. These titles require studios to grow their staff quickly, spend eye-watering sums of money, and hope that the trend will still be profitable and popular in two to three years. According to a recent industry survey, there are over 500 live service games currently either in development or being maintained.
Some studios are finally learning that live service is not always a guaranteed cash cow, and in retrospect Anthem feels like an early symptom of the carnage we’re seeing now. Bandai Namco recently took a big financial hit after its Genshin-like Blue Protocol failed to garner interest. Warner Bros. said that their recently released looter shooter Suicide Squad: Kill the Justice League “had fallen short of our expectations.” Last year, Sony announced it was delaying six of its 12 planned live-service titles, which included Naughty Dog’s Last of Us multiplayer game, which was later officially canceled at the tail end of 2023. On February 27, PlayStation laid off nearly 1,000 people, reportedly including a team at UK Studio Firesprite that was working on an unannounced Twisted Metal live-service project.
We’ve reached a point in the games industry where trends are moving faster than development cycles, and the results are calamitous. Too often, as we’ve seen from the staggering number of layoffs already in 2024, it’s the ordinary people, the rank-and-file developers, who are paying the price. Anthem may have been a warning, but unfortunately, it seems to have gone unheeded."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TBT
addikt
Game of the Year 2024 (Tifa a Final Fantasy VII Rebirth-ből):
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Sötét hírek a gaming világából YouTuber-ek szerint:
Steam-en létrejött egy új csoport a SweetBaby Inc. cenzúrái ellen, már több, mint 100 000 követője van. Játékokról írnak, amiket érdemes kerülni/nem megvenni, ha nem akarod ezt a woke irányzatot támogatni.
Ez a Sweet Baby-hez is eljutott, ahol az egyik dolgozó annyival reagált erre, hogy, aki ehhez a csoporthoz csatlakozik/nem játszik azzal a játékkal, amiben ők az áldásos tevékenységüket elvégezték, azok egy az egyben rasszisták.Eközben a SweetBaby Inc. fejlesztők:
- A Crystal Dynamicsnál játszanak azzal az ötlettel, hogy mi lenne, ha az új Lara leszbikus lenne...
- Egy a The Compulsion Games-nél dolgozó pedig kiírta a Twitterre, hogy utálja a gamereket, meg a videojátékokat is, de imádja újraírni és történeteket "modern" köntösben.
Ezek után 10x is érdemes átgondolni, hogy ezeknek a fejlesztőknek és cégeknek akartok-e pénzbeli bizalmat szavazni a "játékaikkal" kapcsolatban, a jövőre nézve.
(szerintem jobb elfelejteni őket, mindörökre)[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
Itt tudjátok őket követni!
https://store.steampowered.com/curator/44858017-Sweet-Baby-Inc-detected/about/
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
-
i2k
őstag
Sajnos tényleg így van - 2022-től egyre nehezebben találok élvezhető sorozatot tőlük.
-
i2k
őstag
Eddig csak 16 címet nem ajánlanak:AC Valhalla
After Love
Battle Shapers
Breeze in the Clouds
D&D Dark Alliance
Goodbye Volcano High
Gotham Knights
Hyper Light Breaker
Kingdom Eighties
Neo Cab
Sable
Shadow Gambit: The Cursed Crew
South of Midnight
Suicide Squad: Kill the Justice League
Tales of Kenzera™: ZAU
Usual JuneA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TBT
addikt
Ázsiában a Stellar Blade előrendelése mellé jár egy Vinyl vagy egy Pendrive a játék zenei anyagával:
Pár napja még Dél-Korea exkluzív volt, de most már egész Ázsiára kiterjesztették (legalábbis a PlayStation Asia szerint). Nem lenne rossz, ha Európában is járna valami a lemezes játék mellé.
-
TBT
addikt
válasz VoltanIgor #142938 üzenetére
A férfias/férfiasan ábrázolt nőkkel volt ott probléma, de ugyanezt nemrég a Spider-Man 2 is eljátszotta, csak az még fullba is nyomta a kretént...
Szivárványos kabátban lévő afro amerikai kiscsajjal szivárványokat rajzolni/lemosni a (gonosz) fehérek által összefirkált falakat és szivárványokat rajzolni oda, Peter Parkerrel meleg párokat összehozni vagy épp meleg idézeteket (titkos üzenetek) megtalálni, férfias deszka MJ-vel bealázni a (fehér) férfiakat (amíg az első részben ő volt a Femme Fatale a játékban). Vagy beszélhetnénk a leszbikus Black Cat-ről is, aki az első részben még nem ilyenre vágyott. És még sorolhatnám. Emellett a játék extrém bugos, inkább arra összpontosítottak volna a sok tré tartalom helyett. És még csodálkoztak a fejlesztők, hogy ez a "mestermű" egyetlen díjat sem nyert. Nagyot változott ez is 2018-hoz képest.
Nincs ezzel baj, ha megjelenítik, de ne ilyen ordenáré mennyiségben. Mert ez már nálam is kicsapta a biztosítékot. Persze propaganda... Van az a generáció, akit ez megbotránkoztat és ellene van. Van az, aki elfogadja, de nem kíváncsi rá. Van az, aki elfogadja és mosolyog egyet az egészen. Van az, aki teljes mértékben elfogadja már, hogy ez természetes és már az a generáció is jelen van, aki erre "vágyik" és rajong érte.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
"A férfias/férfiasan ábrázolt nőkkel volt ott probléma"
Aki az elmúlt években nem napszemüvegben játszott, az sajnos tudja, hogy manapság (elsősorban a Ubisoftnál és az EA-nál) az a menő, hogy férfi karakter modell = női karakter modell + egy kis bumszli elől, és mellé még az animációk is azonosak...
EA:
Ubisoft:
[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
válasz VoltanIgor #142938 üzenetére
Valhalla mellett Gotham Knights is fura nekem. Nem emlékszem semmi extrára egyikben sem. Talán valami nagyon side content?
-
i2k
őstag
válasz gejala #142944 üzenetére
"Nightwing is dating Talian al Ghul (they gender swapped Talia)."
//szerk.: A többit érdemes kuglizni...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sajnos, igazam lett:
[link] - Yuzu is dead and its creators will pay $2.4 million in damages to Nintendo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
De sebaj, mert:
[link] - New Nintendo Switch emulators Nuzu and Suyu rise from the ashes of Yuzu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[link] - Horizon Forbidden West Complete Edition PC Requirements Revealed, Will Require 150GB of Free Disk Space, Will Support DLSS 3 at Launch
For running the game at 1080p/Medium Settings with 60fps, PC gamers will need an Intel Core i5-8600 or AMD Ryzen 5 3600 with 16GB of RAM and an NVIDIA GeForce RTX 3060 or AMD Radeon RX 5700.
For 1440p/60fps or 4K/30fps on High Settings, Nixxes recommends using an Intel Core i7-9700 or AMD Ryzen 7 3700X with 16GB of RAM and an NVIDIA GeForce RTX 3070 or AMD Radeon RX 6800.
Finally, for the best PC gaming experience at 4K/Very High Settings with 60fps, the developers suggest using an Intel Core i7-11700 or AMD Ryzen 7 5700X with 16GB of RAM and an NVIDIA GeForce RTX 4080 or AMD Radeon RX 7900XT.
Horizon Forbidden West Complete Edition is coming to PC on March 21st. For those wondering, the game will not support any Ray Tracing effects. And yes, alongside DLSS 3, the game will support FSR 3.0 (as well as XeSS).
PC players will be able to fully customize their mouse and keyboard controls. And, like all of the Sony games, it will support DirectStorage. Horizon Forbidden West on PC will also offer unlocked framerates and customizable graphics settings.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Ázsia vs fejlett nyugat:
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz gejala #142946 üzenetére
Én nem játszottam végig, így nem tudom megerősíteni az állítást, ezért idéztem.
Ugyanakkor, amennyit játszottam a játékkal az nagyon nem tetszett, töröltem is (gyakorlatilag tök mindegy melyik karakterre váltottam, egyik se tudott szimpi lenni).
-
TBT
addikt
válasz gyimger #142949 üzenetére
Nem. Nem nyúltak hozzá szerencsére, de ezt összehozni sem annyira egyszerű. Itt azért komoly feladatokat kell teljesíteni, hogy Tifa ebben a ruhában jelenjen meg. (Több ruha is van a játékban, a többinél nincs ennyire a kirakatban minden). Alapesetben, nem ebben fogja mutogatni magát. Gyakorlatilag ez sincs a játékosra erőltetve.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest