-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz alratar #142249 üzenetére
Látom, sikeresen átment az analógia...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Itt is félresiklott valami - egyértelmű, hogy rossz volt az input, mert az output olyasmiről szól, amit le se írtam.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
FunPro
őstag
Maga a példa volt rossz szerintem. Pont a DOOM?
Ott aztán simán le lehet cserélni a karaktert igazából akárkire, mert sem a bőrszíne sem a neme nem ad semmit a karakterhez. Még a hivatalos neve is doom slayer a tagnak, a Doomguy szimpla "ragadványnév".
A karakter akár egy rokkant biszexuális néger is lehet, ha képes csuklóból legyilkolni a démonokat valamilyen úton-módon.
U.I.:
A faszikámnak amúgy sincs esélye Samus hölgyike ellen.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
i2k
őstag
válasz FunPro #142253 üzenetére
Ne már... Te is fiam Brutus?
A DOOM igenis jó példa, hiszen az első résztől tudjuk, hogy néz ki:
Szóval: Negro cukorkák kilőve.
A nemi identitása eddig se volt kérdés (mert - hál' Romero-Carmack isteneknek - semmi jelentősége a játék szempontjából) --- aztán majd jön egy lilahajú kódercsaj és fontos lesz az is... szóval, a jövőben fontos lehet...De, továbbra is az volt -- az ezek szerint - meg nem értett költő (me) szándéka, hogy rámutasson: vannak olyan játéksorozatok, melyek IKONIKUS főszereplőjének leváltása, erősen módosítása a róla elnevezett sorozat újabb kiadásaiban minimum szemöldök rángatásra ad okot...
Ahogy a nevezett PoP (nem) újabb iterációjával kapcsolatban is, melyben az új afrikai kinézetű hős ráadásul isteni jellemzőket kap majd.//Jaj, és a film/sorozat világot meg se említem, melyben - manapság - ugye már elvárás a korábban bejáratott (akár címadó) főszereplők minden jellemzőjét és a nemét, származását megváltoztatni. De ez ugye más vizekre hajtana minket.
[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
Véleményem szerint maga a játék ikonikus, nem a karakter. Még normális névre sem méltóztatott! Jelenleg a doom egy pörgős akcióshooter, badass karakterrel, badass zenére, amiben badassül gyilkolnak démonokat. Hogy azt most éppen ki teszi, a játék szempontjából lényegtelen.
Igazából teljesen rosszul fogalmazok, mert nyilván a karakter is ikonikus. Bárhol meg lehet ismerni a Doomguyt, csak egy másik karaktermodellel is ugyanúgy el lehet adni a játékot szerintem.
Egy Sherlock Holmes játék már sokkal érdekesebb lenne Holmes nélkül, bár a tv világban már láttuk, hogy egy tradicionális Watson nélkül is ki lehet vitelezni (Lucy Liu (nem tudom hogy gondolták), pedig ő is ugyanúgy kell oda. Igazából a számomra legelképzelhetetlenebb egyébként egy Super Mario játék, Super Mario nélkül. Mondjuk azokat is a minőségük miatt játszom, nem a karakter miatt, szóval igazából nehéz megmondani, hogy hol jön be az a pont, ahol nem szabad hozzányúlni a főszereplőhöz.
Nekem most egyébként a 2013-as devil may cry ugrott be, ahol mindenki rinyált, hogy most "mi ez a karakter", "hogy képzelik", stb., de bárki bármit mond, az a játék rohadtul jól sikerült! Ja, és a 2008-as pop-ban is csak névben volt az emberünk herceg, nem állt rokonságban senkivel. Az is egy jó játék volt!
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Semmi bajom a női főszereplőkkel - sem könyvben (pölö Harsányi Gábor színművész úr könyvei/fordításai megvannak valakinek, C.C Kicker ál/néven? Eszméletlen badass főszereplő), sem filmben (Ripley 4ever), sem játékban (Lara az istennő).
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Kerüljétek a Rebel Moont, mert egy rakás szar, de az a legkisebb baj vele. Még Sofia Boutella miatt se, akitől korábban instant magömlésem volt, most meg még úgy sem néz ki, mint a szegény ember egzotikus szépsége. Nem mintha bármi másra számítottam volna egy Zack Snyder filmtől.
Azt ne kérdezzétek meg, hogy akkor minek néztem meg? "Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Crus
őstag
válasz csuvicsuva #142259 üzenetére
Nyugi ezt a faszit(?) bottal sem piszkálnánk
Sofia Boutella
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Dilikutya
félisten
Zack Snyder pedig tud jót, a Holtak hajnala, bár csak nyomokban hasonlít az eredetire, de mint modern zombifilm, szerintem nagyon jó, a Watchmen pedig zseniális alkotás. Mondjuk a 300-ért sose voltam oda, a Justice League nem rossz, nem utálom, mint sokan, de a világ sem lett gazdagabb tőle.
Na a Rebel Moon egyik sem, látványos, de olyan klisés benne minden, hogy erre már a 2. résznél se fog emlékezni senki. Jó, hogy ebből nem lett Star Wars, az több fércművet már nem bír el.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
gyimger
őstag
válasz Dilikutya #142264 üzenetére
Az új Star Wars úgyis kényelmetlenül fog érinteni minden férfit, megmondta a rendezőnő. Én nem rúgnék bele a célközönség 80%-ába, de hát rendező se vagyok a Disney-nél
[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
csuvicsuva
addikt
Hogy lett ebből a bájos nőből egy nembináris(?) feminista(?)
#142264 Dilikutya: valóban, a Holtak hajnala nagyon jól el lett találva, viszont nekem már a 300-nál vér ciki volt ez a Mátrixos lassítgatós utánérzés, de közben eltelt 24 év(!!!) és még mindig itt tartunk?
Star Wars Disney trilógiával egyet értek, ellenben az animációs és élő szereplős sorozatok visszahozták a reményt Filoninak köszönhetően. A Zsivány egyest a stúdió próbálta teljesen szétkúrni, szerencsére nem sikerült nekik, és én még a Solóval is elvoltam, pedig azt tekinthetnénk blaszfémiának is.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
FunPro
őstag
Ahogy cyberkind írta, alapjáraton is volt valami sztori, de az is inkább csak azért, hogy legyen valami sztori.
Viszont magában az alap sztoriban semmi jelentőséggel nem bírt a karakter. Igazából nem is létezett semmilyen karakter, mert a készítők úgy voltak vele, hogy a föszereplő te magad vagy, igazából te rejtőzöl a sisak mögött. Aztán persze ez nyilván nem így működik, mert azért a játékosok mégiscsak egy karaktert képzelnek a játékba, ezért az a neve, hogy doomguy. Nem kapott hivatalos nevet, ráraggatak a játékosok egyet.
És ezért hülye i2k példája a doommal és a maga ikonikus főszereplőjével, mert a doomban nem is létezett főszereplő. 2016-ig szinte nem is volt jelleme. 16-tól pedig akárki lapulhatott volna a sisak mögött, mert a doom soha nem a főszereplőről szólt.
-
Crus
őstag
válasz FunPro #142269 üzenetére
Szerintem ezt az eszetlen ámokfutást nyugodtan engedd el.
A Doom figurája IKONIKUS. Egyrészt mindenhol a doomguy vs mobok küzdelme nyitóképpel hirdették. A csapból is ez fojt. Ami totálisan világossá tette mindenki számára, hogy nem egy tolószékes japán transzvesztita a főszereplő.
Másrészt a játék HUD-jának kellős közepén doomguy arca folyamatosan reagált a történésekre. Nem bárki rejtőzött a sisak mögött, hanem pontosan ez a faszi!
Harmadrészt látszik, hogy az életedben nem multiztál a játékkal. Sehol egy tolószék, sehol egy szőke non bináris.Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
i2k
őstag
Sosem volt szép nő - a szememben.
-
i2k
őstag
Mindegy is - nekem itt sosem fognak igazat adni.
-
csuvicsuva
addikt
Igazad van.
Azt hiszem, hogy ez a VR nem nekem való. 15 percen keresztül próbáltam helikopterrel és I. világháborús repülővel nem beleállni a földbe, aztán fél órán keresztül azzal szórakoztam, hogy egy félmeztelen virtuális nőt "hajtogattam", a torkát töcsköltem egy lila dildóval, a másik kezemmel pedig egy másikat próbáltam feldugni a sejhajába bugyin keresztül.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Crus
őstag
válasz csuvicsuva #142273 üzenetére
Wait... wat?
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
Nekem sosem volt fontos, hogy kinek van igaza. Ez nem verseny. Nem 1x ismertem be magam is, hogy tévedtem. Az viszont mindig irritált, amikor alapvető tényeket maszatolnak el.
Egyébként az, hogy nem volt neve a doomguynak, az semmit nem jelentett. Mindenki tudta, hogy egy badass szoldzsa, hiszen volt rá kismillió tény, hogy ki is ő. Carmackéknak nem volt fontos, hogy háttértörténetet adjanak neki és ezzel nincs is semmi baj, de azt NAGYON is kihangsúlyozta, hogy kivel is van dolgunk. Még rendes, öblös, mély férfias hangot is kapott amikor sérült, vagy meghalt!
Ha totálisan mindegy volt, hogy ki van az álarc mögött, akkor talán nem rajzoltak volna neki ennyire részletes pofázmányt oda középre, egy rakás fázissal.
Emlékszem, hogy a játék megjelenésével mennyi merchandise termék is napvilágot látott, nyilván doomguy témában is. Többféle Doom könyv is elkészült term. központba állítva doomguyt. Idehaza Damien Forrestal (Gáspár András) is kanyarított neki egy sztorit a saját stílusában. (Azt most hagyjuk, hogy mennyire volt ez jó.)
James Bondból is volt már egy rakás arc aki eljátszotta, ettől még ikonikus figura, de ha megkérdezed egy JB rajongótól, hogy akkor meséljen JB gyerekkoráról, vagy szüleiről, elég komolyan meg lesz lőve... ugyanis az a lényeg, hogy mit képvisel!
-
BioNiCMaN
addikt
válasz csuvicsuva #142277 üzenetére
A Sex with Hitler 3D-nek van VR verziója?
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Dilikutya
félisten
Igazából Doomguy azért egy öblös hangú, kigyúrt macsó, mert 1994-ben így nézett ki egy akcióhős. Duke Nukem detto ugyanez, csak ott a karakterre is jobban koncentráltak.
Ma megnézel egy akcióhőst, az nem így néz ki.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
BioNiCMaN
addikt
válasz Dilikutya #142280 üzenetére
Többek között pl. Alan Ritchson is vitatkozna veled.
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
FunPro
őstag
Igazából azt sem tudom, hogy milyen tényt "maszatoltam el", és abban sem vagyok biztos, hogy ahhoz a témához kapcsolódtál be, amiről alapból szó volt.
Az fixen tény, hogy a doomfaszinak semmi sztorija nem volt. Annyira nem, hogy igazából még csak az is inkább csak logikus mintsem fix, hogy aki a doom plakáton harcol, az az a faszi, akit te irányítasz. Lehet a doomguy integet hátul. Ki tudja?
Az is tény, hogy a karakternek nem akartak a készítők nagy feneket keríteni. Ő csak egy névtelen katona, aki megy és öl. Nyilván a hud alapján van arca, és a karakternek van egy ikonikus megjelenése és kisugárzása. Hogy miért nincs benne néger, én inkább annak tudom be, hogy fehér pixelekkel könnyebb volt abban az időben dolgozni vagy hogy a fehéren hudon jobban látszik a vér. De persze, beleláthatjuk a fehér felsőbbrendű eszméket is, ha ettől jobban alszik valaki.
Az is tény, hogy a
doomguytdoomslayert hívhatnánk jamalnak, lehetne mélytónusu fekete bőre és lila haja, attól még a doom doom maradna, mert a karakter a karakter nem képezi szerves részét a játéknak. Lehetne akár nő is, hisz a metroid is simán kibekkelt pár évtizedet egy amazonnal. Lehet hogy nektek nem szimpi, de a doom pont egy olyan játék, ahol a főszereplő akárki lehet, amíg képes agyatlanul démonokat ölni.Érdekes mód, a halo reach is működött master chief nélkül, mert spolier, ott is egy spartan a főszereplő és master chief is egy spartan. És még is egy halo játék volt. Ugye milyen hihetetlen?
-
Crus
őstag
válasz Dilikutya #142280 üzenetére
A Marson, egy totál ellenséges környezetben, démonok között, ma egy akcióhős (hagyjuk a Martiant, az nem akciófilm), hogy néz ki? Elektromos scooteren közlekedve, hipszter szakállal, agyontetoválva, BLM szórólapokat dobál a Baron of Hellre?
-
Crus
őstag
válasz FunPro #142282 üzenetére
"maga a játék ikonikus, nem a karakter."
Why not both? Mind a kettő ikonikus.
"Hogy azt most éppen ki teszi, a játék szempontjából lényegtelen."Lényeges. Ha nem egy sztereotip badass ürge gyilkolná a démonokat, az nem keveset venne el az éléből, lsd. fentebb a Morlock the Destroyer 2.0-át.
"Igazából teljesen rosszul fogalmazok, mert nyilván a karakter is ikonikus."
Na... hát ezért történt itten némi maszatolás..."csak egy másik karaktermodellel"
Amennyiben az egy badass férfi, vagy nő, akkor igen. Bár a Metroid is azért tud jól működni, mert sokan azt se tudják a mai napig, hogy a páncél mögött egy csaj van.
"Igazából a számomra legelképzelhetetlenebb egyébként egy Super Mario játék, Super
Mario nélkül."Pedig a Luigi's Mansion mocsokjó és a 3. részben pl. Mariót (is) mented meg. Vagy ott van a Great Giana Sisters classic, vagy az "új" verza, melyek szintén remekül működnek, mint Mario klón. (Az senkit nem érdekel, hogy én a classicot nem szerettem, az újat meg eléggé.)
Számos Mario játékban Mario helyett instant választható más karakter. Gyerkőcöm pl. gyakran Toaddal vagy Peach-csel tolja a legelejétől, én meg Yoshival szoktam, pedig a játék neve Mario "akármi"."Igazából nem is létezett semmilyen karakter, mert a készítők úgy voltak vele, hogy a föszereplő te magad vagy"
Te irányítod a főszereplőt és látod ahogy szenved, meg vérzik és üvölt. Jó okkal tették oda középre azt a doomguy fejet. Mestermű az egész, az utolsó pixelig.
"Az is tény, hogy a doomguyt doomslayert hívhatnánk jamalnak, lehetne mélytónusu fekete bőre és lila haja"
De nem. Nem ismered honnan ered, az már egyértelműen világos. A doomguy, vagy Doom Marine egy Blazkowicz, aki Keen parancsnoktól (Commander Keen hellóka!), és az őt megelőző W. Blazkowicz-tól származik! Pont.
...meg már csak azért sem, mert máris egy rakás ember nem tudott volna vele azonosulni és a HUD közepén levő jamal fej sokakat - jogosan - zavart volna. Nem azért mert nácik, hanem azért, amiért Hófehérke se egy kövér rasztás afro. Carmackék ilyennek álmodták meg, úgy érezték ez passzol leginkább az univerzumba és van némi köze a korábbi játékukhoz.
A Halo-k középszar valamik. Egypatronos, 1 hét múlva nem emlékszel rájuk címek. A Halo ODST-t egyébként pont azért tudtam jobban értékelni, mert nem azzal a nyomorult Master Csíffel kellett végre tüncimünciket lövöldözni. Nem azt mondom, hogy hűsítő forrásvíz volt, de változás volt... és a Halo-nak akkoriban eléggé illett már változtatni. A Halo 4, nekem az összes rész közül jött be leginkább. Nem csoda, azt végre nem a lenyesett kezű Bungie követte el, hanem a 343. Aztán utóbbi is megrohadt :-/
-
Crus
őstag
válasz Dilikutya #142285 üzenetére
Könyörgöm ugye nem Liam Neeson-ra gondolsz, aki minden egyes filmjében azt játssza el kegyetlen jól, hogy ő egy tehetségtelen színész, akit Liam Neesonnak hívnak?
A modern érából egy ütős akcióhős: John Wick.
De ha már afro téma is, akkor meg: Denzel Washington.
Egy ízléssel rendelkező rendező/forgatókönyvíró nagyon is jól tudja, hogy egy adott karakter szerepére ki való és ki nem. És bizony ez néha rassz kérdése is. Egyiknek ez áll jól, a másiknak amaz.
Netflix játssza azt, hogy jó alapötleteket trollkod totál szét ilyen totál elborult főhős karakterekkel, holott nyilván találhattak volna odaillőt is, de direkt nem. Nyomoroncokat kell felsorakoztatni, akikkel csak az emberiség 5%-a tud azonosulni. Pfff.
-
FunPro
őstag
Na várj, akkor leírom, hogy miből indult ki ez az egész.
Szóba került az új prince of persia, ahol i2k nehezményezte, hogy egy néger csávó a főszereplő, ami szentségtörés, hisz a játék nevében benne vannak a persia és a herceg szavak, így a főszereplő csak egy perzsa herceg lehet (senki ne szóljon neki, hogy zelda igazából nem a zöld sapkas szőke csávó, mert szívszélütést kap). Ezután írta, hogy most képzeljük el, hogy milyen hazaárulás lenne, ha egy doom játékban nem A DOOMGUY lenne a főszereplő, hanem egy néger akárki.
Erre írtam azt, hogy márpedig szerintem akárki lehetne egy ÚJ doom játék főszereplője, (szarkasztikusan megfogalmazva), hogy akár egy néger transgender rokkant nonbinary is, ha képes effektíven démonokat gyilkolni. Mert ez a jéték lényege! Ez nem a doomguy sztorija, hanem ez a DOOM. A régi részek szóba sem kerültek! És továbbra sem értem, hogy egy átlagos testalkatú, szuperpáncélos, nagyszájú néger miért ne ölhetne démonokat a lore szerint. A kkk alapította a sereget, és négereknek tilos a belépés? Ráadásul, még csak nem is doomguy a neve, hanem slayer, szóval még csak faszinak sem kell lennie.
Én is megrökönyödök, amikor a középkori lengyelország tele van négerekkel (witcher), vagy amikor egy fixen fehérre megírt karaktert befeketítenek. De hogy pont a doom lenne az a játék, ahol nem lehet néger a főszereplő? Ez nekem új.
És egyébként erre írtam azt is, hogy talán az lepne meg a legjobban, ha egy super mario nevével fémjelzett játékban nem lenne benne A MARIO. Én szívesen játszanék a Luigis mansionnel, ahol a játék nevében nincs is benne a mario, így nem lepődök meg, hogy nem ő a mario címszereplő. Ha az lenne a neve, hogy marios mansion és luigival megyek, akkor áttverve érezném magam.
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
válasz FunPro #142289 üzenetére
Értem, amit írsz, de képzeld el azt a helyzetet, hogy bejelentik az új Doom részt, előzetesben egy feka pali aprítja a démonokat... A lore megengedi, belefér, de akkor joggal kérdezhetik meg, hogy miért lett lecserélve a doomguy egy niggára, amikor megtarthatták volna az eredeti karaktert is. Vagy onnantól kezdve ő lesz a doomguy, ahogy a Batman sorozat Deadshotja is valamiért elég sokat barnult az évek alatt.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
FunPro
őstag
válasz gyimger #142291 üzenetére
Számomra az a döntő kérdés, hogy miként vannak tálalva a dolgok.
Ott van például a Miles Morales. A karakter be van vezetve, meg van magyarázva a létezése, és ami a legfontosabb, hogy ő nem Peter Parker. Indokolt volt lecserélni a régi pókembert? Nem biztos. Elvesz bármit a karakter értékéből, hogy néger? Alapvetően nem, mert ez egy lényegtelen adat. Ami elvesz az értekéből, hogy nem olyan jó karakter mint a Parker, de ez mind az írói brigád hibája.
Deatshot esetében nem lett senki bevezetve, szimplán csak van egy base deatshot, aki úgy lett néger, hogy maga a karakter amúgy fehér. Ez így csúnya dolog!
Kismillió módja lehet egy karakter bevezetésének. Ha értelmesen behoznak egy néger csávót a Doom univerzumba, én már megelékszem vele, mert ha a játék jó, és érezhetően egy Doom, akkor számomra a bőrszín vagy megjelenés egy elhanyagolható elem. Nem mell egy kigyúrt fehér árianak lennie, hogy működjön a játék, és hogy jó játék legyen.
Az új pop is értelmesen vezeti be az új karaktert. Aki az ilyen formában megalkotott karaktertől is megrökönyödik, és csak a külsőt látja arról nem tudom, mit mondjak. Régi karaktert nem lehet áttszínezni, új meg nem lehet néger, mert hiányzik a fehér. Ez már nálam tényleg a begyöpösödött rasszista mentalitás. (Az áttszínezéssel én sem értek egyet, nyílván)
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz FunPro #142292 üzenetére
"Mellék" karaktereknél szerintem senkit nem érdekel.
Nekem anno Green Lanter a Justice league-ben fekete volt mert akkor úgy ment a tv-ben és meg is lepődtem hogy ő eredetileg fehér.
Viszont ha Supermant vagy Batmant csinálnák így akkor lenne népharag, meg ugyebár meg se próbálják.
Ezzel igazából csak a kísérletezés megy... -
Frod
addikt
Az egy másik GL volt (John Stewart), tehát ott nem arról van szó, hogy race-swap történt, csak nem a klasszikus (Hal Jordan) GL-t szerepeltették.
(A karakternek eddig a pontig nyolc variánsa volt.)
De persze van már fekete Batman, és Superman is, bár csak a képregényekben, szóval kevésbé ismertek, és nem a fő karakterek (Kent/Wayne) lettek swappolva.Do you see the white shadow?
-
i2k
őstag
"ahol i2k nehezményezte,"
Nem én nehezményeztem, hanem a FÉL VILÁG nehezményezi.
Elég, ha pár nem ilye-olyan okból nagyon is befolyásolt szósül oldalon, hanem szabad vélemény-nyilvánítós platformon --- ugye akkor már egyértelmű, hogy a Youtube-ot és az X-et nem sorolhatjuk teljesen ide? --- olvasgatsz a játékkal kapcsolatban, különösen, ha videók is vannak a cikkhez...
Én csak azt közöltem, ezek szerint megint nem magyarul, hogy EGYETÉRTEK a nehezményezőkkel - egy címadó szereplő kihagyása a címadó nevével fémjelzett játékból finoman is szólva vicces*. Vagy neked nem?* Ezért volt a Diablo 4 Diabló nélküli idézet, amit ráadásul nem is én írtam, hanem (megkerestem neked itt, mert emlékeztem rá):
-
i2k
őstag
Na, ez is mutatja, hogy - bocs, de most én leszek lemény, miután te meg lehülyéztél - szart se tudsz DOOMGUY-ról.
A Doom Eternalsban - igyekszem spoiler-mentesen - éppen hogy kiderül, miért néz ki ÚGY, ahogy kinéz a karakter.
Csak végig kellene játszanod**, vagy ha lusta vagy, nincs meg semmilyen forrásból, akkor nézd meg itt!***//** = látható maszk nélkül is
//*** = igazából nem is a végét kellett volna linkelnem, hanem a final boss harc első részétől, csak tudom, hogy így is falra hányt borsó, de legalább az első kockák már sugallhatnak valamit, ha fogékonynak mutatkozol...[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Az ázsiaiak, és az inuitok nevében is kikérem magamnak a diverzitás efféle korcsos megnyilvánulását és a diszkriminációt, hogy Batman/Superman nem lehet kínai, vagy mongol, vagy inuit!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest