Új hozzászólás Aktív témák

  • FunPro

    senior tag

    válasz i2k #142298 üzenetére

    Elnézést kérek ha megbántottalak, nem akartalak lehülyézni. Nem is gondoltam semmi ilyesmire! De a doom, mint karakterközpontú játék példa nálam továbbra sem állja meg a helyét. Azt elhiszem, hogy a doomguy mostanra lett egy olyan kiforrott karakter, akinek fájó lenne a hiánya, de azt nem hiszem el, hogy a jelenlegi karakter nélkül nem lehetne doom játékot készíteni. Ha a Serious Sam-et vagy a Duke Nukem-et mondtad volna, már egyből egyetértettem volna veled. :K

    A diablo játék diablo nélkül hülyeségnek hangzik, de utána egyből írta _drk , hogy miért nincs ott a diablo és hogy amúgy még ott lehet. A prince of persia esetében is ott van a herceg, csak nem őt irányítod. Az univerzum lehetőséget ad arra, hogy ilyen-olyan karakterek bekerüljenek. Ha értelmesen meg van magyarázva a dolog, számomra rendben van.

    Felháborodni pedig azért fölösleges szerintem, mert jobb esetben a készítő nyílt lapokkal játszik. Az új pop esetében is tudod, hogy ki a szereplő és tudod, hogy miért van ott. Ha nem tetszik, ignorálod. Ha mindenki ignorálja, jobb esetben a kiadó is észreveszi, hogy itt valami nem kóser.

    Én csak annyit tudok, hogyha az új pop egy 10/10-es játék lesz, magamat szívatom meg, hogy csak azért nem játszom vele, mert nem a herceget irányítom, vagy mert nem fehér a tag. Hozzá teszem, Gilenhal a filmben pont olyan hülyén mutatott perzsa hercegnek, mint amilyen hülyének tűnik az új játék karaktere.

    I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Új hozzászólás Aktív témák