- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
http://jateknaplo.blog.hu/2012/05/18/oriasi_indie_akcio_keszuloben_because_we_may
ELINDULT - KINT AZ ARAK
vertiex Vertex Dispenser
$9.99 ->$15.01 micsoda akcio -
Sid Meier's Civilization V Game of the Year Edition - 7.49 GBP, Steam-es
-
ayo
veterán
válasz
chatran #13988 üzenetére
ahogy leirta HS 2142 pont ugy van. nemtudom miert nem jon be egybol pedig steamen megjelent. de en is leirtam blogban direkt a linket tehat ha ott klikkeltel volna egybol ott a jatek adatlapja
magyaritast sehol se lattam hogy keszuloben van e egyaltalan... ezekhez alt azert kell egy kis angoltudas ja de amugy nem rossz fajta 3 dollarert sztem megeri
-
HS 2142
őstag
válasz
chatran #13988 üzenetére
Nincs korlátozva, de fura módon a kereső nekem is csak a trailer dobta fel. Ha azonban arra rákattintasz, akkor a videó alatt a this game dobozkában ott a link az adatlapjához. (Esetleg a google is felajánlja ha rákeresel.) Készülő magyarításról nem tudok hozzá.
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat Lucidity ™ -50 % 2,24 Euro
-
Civilization IV GOTY Steam version - 7.49 USD
Ja, és a Colonization-t is tartalmazza!
-
ayo
veterán
elindult egy uj bundle: jatek infok ismertetok itt: Bundle In A Box
gemini rue ert megeri tobbi nem annyira jo de gemini rue az nagy asz ha valaki szereti az efajta click and pointot
-
BigBlue69
őstag
válasz
cskamacska #13982 üzenetére
Köszi mind2 infot!
-
po1son
addikt
válasz
cskamacska #13982 üzenetére
Vicces. Délelőtt még kb:1600 kulcs volt most meg már 9000 felett.
-
cskamacska
addikt
Krater béta kulcsok innen igényelhetők!
Steam hitűek örülhetnek, ideiglenes +1 sor ingyen.mod: nem újra, mert az előző márciusi buli az alfa teszt volt elvileg
po1son: Alienware-nél így szoktak működni, ha 100000 kiosztandó kulcsuk is van éppen, akkor is csak kisebb adagokban osztogatják szét őket
-
cskamacska
addikt
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad ingyen hétvége lesz csütörtök estétől(délután 7 óra) vasárnap estig! Meg gondolom akkor ez (is) lesz a Weekend Deal, de a leárazás mértékét még nem tudni.
Egyébként van a másik olcsó Alice is: Femme Fatale Pack-ben Mirrors Edge-el van egybe csomagolva 10 dollárért.
-
ayo
veterán
válasz
Bluerainbow #13979 üzenetére
forint lehetne mar picit erosebb
-
dokken
tag
Amazon Alice: Madness Returns $5.99 (origin)
-
Crytek
nagyúr
phenomHUN:
Légyszíves válaszoljál kell a game (Payday) vagy mégsem ,mert akkor továbbpasszolom másnak!
Privátot is írtam tegnap és a rendszer szerint este be voltál jelentkezve. -
csaba951
veterán
Tévedés, Mirror's Edge Origines!
Активация: Origin
-
csaba951
veterán
A fórum CIS országokban élő felhasználóinak jó hír:
50%-os EA leárazás van a yuplay-en!
Ezek az akciós termékek:
* Crysis - 149 руб.
* Spore - 149 руб.
* Red Alert 3 - 149 руб.
* Mass Effect - 199 руб.
* Mass Effect 2 - 199 руб.
* Medal of Honor - 149 руб.
* Dead Space - 149 руб.
* Dead Space 2 - 149 руб.
* The Sims 3 - 299 руб.
* Mercenaries 2 - 149 руб.
* FIFA 2011 - 149 руб.
* Create - 149 руб.
* Need for Speed Hot Pursuit - 149 руб.
* Battlefield: Bad Company 2 Vietnam - 149 руб.
* Shift 2 Unleashed - 299 руб.
* The Saboteur - 149 руб.
* Bulletstorm - 149 руб.
* Dragon Age 2 - 149 руб.
* Mirror's Edge - 149 руб.Mindegyik játékból max. 1 db-ot lehet venni! Az akció május 27-én lejár.
Originen aktiválható játékok listája.
-
BigBlue69
őstag
Jól látom , h ha külön veszed jobban jársz?
Daily: Puzzler World 2 -80% Bár én még nem látom a változást az árban.
-
ayo
veterán
az annyira nem de hol a dejli dil?
-
ayo
veterán
DEAD ISLAND INSTANT GET
12 euro
-
choler.
tag
szerk: Steam-es
-
ayo
veterán
válasz
BigBlue69 #13955 üzenetére
en is frissitettem a bejegyzest: Build a Bundle
http://jateknaplo.blog.hu/2012/05/19/build_a_bundle_az_uj_bemine_bundle
vegulis sztem nem rossz kezdemenyezes + irtak hogy ez nem a bemine3 tehat ez ilyen koztes-bepotolos bundle
-
BigBlue69
őstag
Elindult az épits saját Bundle-t
Minnél többet választasz annál drágább a minimum
The games are:
Nikopol: Secrets of the Immortals
Sideway New York
The Ball
Necrovision
LightFish
Caster
Post Apocalyptic Mayhem
Xotic
BEEP
Ubersolider 2
Dark Fall: Lost Souls
Diamond Dan -
Crytek
nagyúr
Gamersgate-en bevezettek valami nyomorék csórók elleni ip védelmet? Mert már hetek óta bármilyen amcsi proxyval próbálkozok nem adja ki dollárba az árakat csak font vagy euró.
-
Crytek
nagyúr
Payday 4-es pakk megvéve! 3540 ft volt a pak tehát 885FT 1 db!
phenomHUN
YouriSteam-en vegyetek fel és mennek a cd kulcsok! (seaman301 vagy Grebber a steam elérhetőségem)
-
Alien83
senior tag
válasz
Bluerainbow #13951 üzenetére
jah de ez egyszerre drága nekem egyenlőre...:S
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
Alien83 #13950 üzenetére
Nem , de már van bundle-ban is nekiek
-
Alien83
senior tag
válasz
Bluerainbow #13931 üzenetére
Ez is olyan hogy 1-et fizetsz 2-őt kapsz?
-
viktor82
őstag
NFS-Hot pursit 5dolcsiért bezsebelve ,már régóta figyelgettem érdemes volt várni
-
BigBlue69
őstag
Bastion is 70% off. LOTR War in the North is 50% off, at GMG for day 8 of their Birthday Sale.
Bastion = 4.49 ejró – DRM free version
Lord of the Rings: War in the North = 9.95 ejró – Uses SteamworksAmazon has a ton of casual games on sale for $2.99. Part of their Casual Games Mayhem Event. The sale runs from May 17, 2012 – 29, 2012.
Indie Gala
IG5 will be full of cool games never seen in any bundle before...
@IndieGala on Twitter · -
Serpiko
addikt
Steamon api ajánlat: Painkiller Complete Pack -75 % 7,49 euro
-
Crytek
nagyúr
Nos mivel összejöttünk 4-en akkor mwgveszem a Payday pakkot.Este 11re érek haza melóbol.
steam en addig vegyezek fel: seaman301 ha ezt nem adja ki akkor Grebber.
Ha esetleg van valami olcso fölös game ami hátha érdekel engem az is jó cserébe.
-
choler.
tag
"PAYDAY The Heist 4-Pack -re lennének jelentkezők? 850FT/fő -re jönne!"
Ha jól számolom akkor már csak 1 ember hiányzik a négyből.
Valaki? -
csaba951
veterán
válasz
Csomagban még olcsóbb!
Amazon USA
EA Racing Pack [Download]; -81%; 14,99 USDAz alábbi játékokat tartalmazza:
* Burnout Paradise: The Ultimate Box [Download]
* Need For Speed - Shift [Download]
* Need for Speed: Hot Pursuit [Download]
* Shift 2 - Unleashed [Download]A Shift és Burnout Paradise akár magyar felirattal is játszható.
Shift 2 és Hot Pursuit biztosan aktiválható Originen. Egy vásárló szerint a The Ultimate Box is. A Shift-nél nincs semmi utalás rá, de elvileg aktiválhatónak kell lennie.
-
ayo
veterán
válasz
ez csak origin nem steam ugye?
-
ruti
Közösségépítő
válasz
a SHIFT-ek feltétlenül megérik, a többi NFS az kalap sz@r
GG-n is autós leárazás van:
WRC -70% (no steam) = 3 fontocska
TDU -70% (no steam) = 4,5 fontSteam-esek:
RACE 07: 2 font
STCC: 2 font
RACE ON: 5 font
(mondjuk ezek csak 50%-on vannak, de a SimBin a STEAM-en ritkán akciózik!) -
BigBlue69
őstag
válasz
Ohh már azt hittem sorsolás..
-
MX vs ATV Reflex - £4.49 (Steam-es)
-
Alien83
senior tag
válasz
djculture #13925 üzenetére
igen mert attól hogy nem high-end grafika van hanem gyengébb és gyengébb gépeken is elfut szépen a cod az nagyon szimpi sok embernek.
Izlés kérdése, mert a COD és BF 3 külön stílus.
A BF egy más stílus a nagy terep és a járművek miatt, akinek instant akció szórakozás kell és mondjuk netán nem akar sokat futkosni hogy löjjön az megveszi a cod-ot, a BF inkább egy hosszabb hanvételű cucc, nem elég 20 percre leülni mert az idő alatt nem jutsz semeddig el.Sokmindentől függ ez.
Mindkettő nagyon sikeres játék.És az is marad, jöjjön bármi.
Ha bárkinek gondot okozott volna a cod grafja az MW3-at nem vásárolták volna meg az MW2 és BO után.És a BO2-ből is milliókat eladnak ezt már most lehet tudni előre.
Ugyanígy a BF3 után a BF4-ből is eladnak milliókat...nem fog megváltozni vagy megbukni egyik játék sem.
Viszont a Medal of Honor tök felesleges szerintem. Vagy max a 2 ötvözésének jó, hogy FB2 motorral egy inkább gyalogos instant akció multi, mint a cod-nál...
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat "steamon": Sins of a Solar Empire: Trinity -50 % 7,49 euro
-
Polllen
nagyúr
válasz
FehérHolló #13921 üzenetére
Tudod amikor a kapitalizmus erdelyében egy profit orientált céggel kapcsolatban előkerül a támogatás szó, akkor mindig szarkasztikus mosolyora húzódik a szám és eszembejut a south park zeneletöltős része.
Tudom mi az a prémium&nem lesz lelkiismeretfurdalásom, ha az én kiváró vásárlásom miatt csúsznak le róla. De gondolom ők is nyugodtan alszanak, h én sem kapok, mert nem a munkahelyem által gyártott termékeket vásárolták
Az élet kegyetlen.
Viszont részemről zárva a téma, mert nagyon off
Zsé
Ha vmi nem versenyképes (adott áron senkinek sem kell), hibás a koncepció&nincs helye a piacon. A család fenntartásra lásd ugyanezen kommentem első felét.Csak akkor veszek megjelenéskor játékot, ha van hozzá olyan multi, ami érdekel. Különben jobban megéri 1-3k-ért mást venni, hiszen van választék. Én szemét racionális fogyasztó
Ez a topik is erről szól.
-
Źşë'
addikt
válasz
Polllen #13920 üzenetére
...akkor szerinted ráérnek egy évig a csordogáló pénzre várni miközben nem tudnak nekiállni a következő alkotásnak, közben meg azért élni is kell, családot fenntartani... a sok kalóz mellett - a konkrét tényt nem vagytok képesek felfogni hogy nekik 1 darab játék után ott van a homályos jövő, tervezniük kell, a kiadóknak szintén.. ha végigolvasod egy játék végén a creditsrollt látod h mennyien görcsöltek alatta, na meg a licenc jogok amiből áll, nem csak a 75- és 80% ig kell ellátni mert azon túl is van élet
"Aki dolgozott vele, már megkapta a fizetését" pont azoktól akik megvették megjelenéskor... már ha a kalózkodás nem kényszerítette őket árcsökkentésre... ezen szemléletmód alapján ha csak hozzád hasonlók lennének már elindult volna a játékipar a sok kalóz mellett is az olajos lejtőn...
-
Polllen
nagyúr
Már bocsi, de a játékipar is a fogyasztói társadalom élharcosa...
Abban egyetértek, h ha vmit ma megveszel, holnap felesleges lesz porogni azon, h tovabbcsökkent az ára... De nincsenek illuzióm, jó nekem megjelenés után 1 évvel is, 90%-s akcióban. Aki dolgozott vele, már megkapta a fizetését, a befektető haszna pedig így is megtérül, csak lassabban. Ez üzlet.
Amúgy ha a fejlesztő %-t kap, arányaiban ugyanannyit kap megjelenéskor is, meg egy év múlva is. Max itt is lassabban termel hasznot a progi.
De mivel ez is csak üzlet, ha nem érné meg, nem adnák olcsóbban. A vásárló meg minek adjon érte többet. -
DeFranco
nagyúr
Ez ennyire nem egyszerű. Minden vásárlással szavazol is egyben. Szavazol a termék minőségére, tartalmára, és szavazol a termék árára is.
Én úgy szavazok, hogy drága a 40-50 EUR-os ár egy játékért, mert irreálisan sok. Lehet, hogy ennyibe van minimális haszon mellett, de nem kellenek az ilyen monsta költségvetésű játékok. Tessék olcsóbban játékokat gyártani, kisebb költségvetéssel, több ötlettel, kevesebb eye-candy szarsággal, amire a végén nekem kell kifizetni a mérnökóradíjat, pedig nem kértem.
-
cskamacska
addikt
Nem a mentalitással van gond, hanem a keresetekkel.
Egyébként is eltévedtél, mert ez nem az "éhező játékfejlesztők segélytopikja", hanem a "hol vegyünk minél olcóbban eredeti játékot" fillérb@ßó topik.
A "nézd a jó oldalát a koncentrációs tábornak" felfogásnak játékokra alkalmazott változatával meg mostanság az a gondom, hogy az Overkill-hez hasonló névtelen indie stúdiók imádnak csak multiban játszható játékkal előállni, amelyeknek rendszerint irtó gyorsan eltűnik a játékosbázisa, ha egyáltalán kialakul, és ilyenkor az ember lehúzva érzi magát még akkor is, ha csak a reggeli kávé árát költötte rá végül.
Itt van mindjárt az Iron Front Liberation 1944, ami egy 5 nap múlva megjelenő jobb féle összfegyvernemi FPS, ami igen szép is az ARMA II OA motornak köszönhetően, benne van egy rakás fegyver és jármű valósághű értékekkel, és összességében kiváló Battlefield/ARMA konkurens lehetne..
Ha nem egy töketlen kiadót találtak volna csak, ami a portékájukat még a ARMA/II. VH iránt érdeklődő játékosokkal sem bírja megismertetni, nam hogy a nagyközönséggel. Alig van aki tud egyáltalán a létezéséről, így mégis hogy lesz ebből min 5-6 darab 60-80 fős szerver, ami egy ilyen háborgáshoz egészséges, és elvárható lenne.Bármennyire is tetszik előzetesen a játék, de hogy adjak ki rá akár csak 6000 forintot(20€ lesz az ára, ami igen alacsony a nyugati nagyobb címekhez képest, szinte indie platformer kaliber), ha 1 szerver is csak éppen hogy össze fog jönni, pedig pont sok játékossal lenne egyáltalán értelme az egésznek?
Persze nem aakrom előre temetni mikor még meg sem jelent(elég lessz utána pár nappal
), mikor én lennék a legboldogabb ha nem bukna be a projekt(mikor is volt a BF1942 óta tisztes világháborús online tankolós játék
), de nagyon félek, hogy kevesen leszünk.
-
Źşë'
addikt
válasz
csaba951 #13915 üzenetére
nem szabad így gondolkozni, mennyit buktál rajta... hanem arra kell gondolni mennyi jó játékórát töltöttél el mellette, ha semennyit akkor az már bukta... ha azt vesszük akkor csak a fejlesztőket támogatjuk azzal hogy nem 75-80%os akcióban veszünk játékot! picit elkanyarodva, amúgy ez egy tipikus magyar mentalitás sztem hogy !mindent! minél olcsóbban, de lehetőleg ingyen szerezzen meg az ember, elég csúnya dolog... szóval én azt mondom ha egyszer tetszik valami akkor azért nem szabad sajnálni a pénzt, persze normális keretek között, de ezt meg mindenki el tudja dönteni...
gondolom (vagyis bízom benne), hogy azért sokan vannak itt a topikban akik rendelkeznek azért jócskán olyan játékokkal amelyeket megjelenési áron szereztek be, még ha nem is steam boltból, de CDG árai elfogadhatók, és korrektek -
csaba951
veterán
Ha még még mindig nem találtad ki, hogyan töltsd el a vasárnapot, akkor itt van ez:
Spring Cleaning Giveaway – win 1000+ games
BigBlue69
Még a Steam karácsonyi akcióban megvettem, féláron. Utólag ez nem volt valami jó üzlet, most Amazonon az akkori akciós ár harmadáért megkapnám.A múltkori Amazonos akcióban megvettem 3 barátomnak is, sajna nekik nem jött be. De legalább 2 estét eltöltöttünk vele. Annyi pénzért megérte.
-
csaba951
veterán
válasz
Alien83 #13909 üzenetére
Nekem tetszik. Viszont nincs benne a Top100-as legtöbb ember által játszott listában a Steamen. Ezért csak akkor jó móka megvenni, ha jönnek a haverok is. Idegenekkel nem túl élvezetes a játék, meg alig találni 1-1 partyra játékosokat. A másik negatívum, hogy csak 6 pálya van benne. Igaz azok ütősek! De sokkal több kellene vagy legalább valami moder lehetőség, hogy a közösség készíthessen.
-
gtamate2
veterán
Ti amúgy megkaptátok a Midnight Club 2-t, a Rockstaros csatlakozás miatt? vagy később adják még?
-
tupacamaru
veterán
THX mindenkinek, én csak a simát néztem a négyest nem, de már meg is vettem.
-
Doki16
addikt
válasz
tupacamaru #13904 üzenetére
Elkéstem
-
albert8
veterán
válasz
tupacamaru #13904 üzenetére
-
kulerr
őstag
válasz
tupacamaru #13901 üzenetére
én még most is aktívnak látom!...azaz simán meg tudnám venni.
-
tupacamaru
veterán
válasz
TheStigKrisz #13892 üzenetére
Sajnos nem maradtam fent éjfélig és már nem olvastam a hsz-edet, így nem vettem meg tegnap.
Ma meg már nem akciós sajnos. Sajnálom hogy nem tudtam segíteni és így lecsúsztatok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest