Új hozzászólás Aktív témák

  • Sly189

    senior tag

    Sziasztok, az álláspontotokra lennék kíváncsi.
    Vásároltam egy újracsomagolt Samsung Galaxy Buds Live fülhallgatót 12 hónap garanciával 17k HUF.
    Pár hét alatt kiderült számomra, hogy a jobb oldali fülhallgató 0%-ra merül míg a másik 57%-ot jelez kb. 2 óra használat után (kollégámnak 6-8 óra között bírja).
    Az emag felületén kapott garancialevélben kb. az van aminek lennie kell, illetve az emag oldalán is azt írják, hogy az újracsomagolt termékekre is a "standard" garancia vonatkozik mint a teljesárú termékekre.

    "Az előnyösebb ár mellett, az újracsomagolt termékek vásárlása esetén ugyanúgy élvezheted szolgáltatásainkat, mint bármely eMAG által forgalmazott termék vásárlása esetén:
    1. Akár ingyenes szállítás az összes eMAG által forgalmazott termékre
    2. Standard garancia
    A garancia időtartamát a termék saját adatlapján találod meg. Az újracsomagolt termékek ugyanazon garanciális feltételekben részesülnek, mint az új termékek.
    3. 30 napos termék-visszaküldés az eMAG által forgalmazott termékekre."

    Felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és egyből azt mondták, hogy küldjem vissza és visszaadják a vételárát a 30 napos pénzvisszafizetési valamire hivatkozva. Viszont én jeleztem nekik, hogy mivel forgalmazzák ezt a terméket - éppen 31k ért - cserét szeretnék. Felvettem a kapcsolatot a helyi hivatalos Samsung szervízzel, ahol azt mondták nem javítják ezeket, hanem csere, de mivel emag vásárlás így ők nem foglalkoznak vele - viszont az emag oldalán kapott garancialevélben a következő van:

    "A JÓTÁLLÁS ÉRVÉNYESÍTÉSÉNEK MENETE:
    I. A jótállás érvényesíthető közvetlenül a. (a termék csomagolásában található gyártói jótállási jegy szerinti) gyártói szakszervizben. - na ez a jegy nem volt benne
    II. A háztól-házig garancia keretében:..."

    Mivel tudnám rávenni őket, hogy a PTK.-ban foglalt jogaimat érvényesíteni tudjam? :F
    Amikor vettem, akkor máshol 24k körül volt az új bontatlan garanciás termék. Ezért gondoltam, hogy hátha. Azóta felmentek az árak persze...
    Kicsit hosszú lett, elnézést :U

Új hozzászólás Aktív témák