Új hozzászólás Aktív témák

• Beniii06

addikt

válasz Pubszon #103 üzenetére

Pubszon:

A 100-as csomaggal így vagyok én is, amiből valószínűleg nem lenne meg a 100, csak 94-96 körül, de ezt már korábban kifejtettem. Jobban elgondolkodnék rajta adatlimit havi adatlimit nélkül és reálisabb áron, ha már tv+internet+telefon is van egyszerre, lehetne valamiféle csomagkedvezmény a legnagyobb csomagra(az eddigieken felül) a netre is, nem csak a telefonra. Szívesen kipróbálnám/tesztelném a 100-as csomagot(vagy a fejlesztések után még gyorsabbat ;] ),akár csak egy napra/órára is(felár nélkül :D ). Legalább meg tudnám, hogy mit bír, mert +20megáért nem éri meg váltani tényleg. Viszont már egy ideje lejárt a hűségem és aláírnék egy évet, ha tudnám, hogy olcsóbban kapnám meg ugyanazt mint most vagy váltanék nagyobb netre, ha a csomag + hűségkedvezményes ára olyasmi lenne, amit írtál.

Elektronet:

Ehhez jó lenne frissíteni a weboldalon lévő adatokat/dokumentumokat, mert jelenleg nem egyértelmű mi után mennyi kedvezmény jár, akár különálló menüponttal egyenlőre csak szövegesen/táblázattal, később egy tájékoztató árkalkulátor, majd megrendelés igény leadó felület is hasznos lenne.(ötlet) Emlékeim szerint régebben, mikor először igénybe vettem a szolgáltatásokat, akkor volt egy pdf a weboldalon, amiben ezek le voltak írva, de most nem találok ilyet/frisset.
    Továbbá szeretnék valamiféle aktuális tájékoztatást kapni most, hogyan alakulnak az előfizetési díjak, ha 2 vagy 3 szolgáltatásom van egyszerre önöktől. Van rá mód erre online is, vagy csak úgy ha személyesen befáradok az ügyfélszolgálatra?

Új hozzászólás Aktív témák