Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandit21

    addikt

    válasz biker #1299 üzenetére

    E Nirot és id 3 at ami eddig is kiderult. Az is hogy melyiket milyennek éreztem. Nem elemeztem se a futóművet se a többi dolognak nem estem neki röntgennel sőt leírtam hogy szubjektív a véleményem és azt is hogy a kia nem volt tipp topp.
    Ha hozol nekem egy e Nirot majd használni pár napra az id 3 mellé ősszel megköszönöm és írok egy újabb szubjektív véleményt.
    Sőt oda adom az id3 at kipróbáljuk és leirhatod mit éreztel.
    De biztos nem fogom négyszer vissza kérdezni hogy azon a bizonyos út szakaszon ahol éreztel valamit ott miért azt érezted. Lehet a kocsim színe se tetszik a kedvenc kajam se és a feleségem is rondanak tartanad.
    De a próbált kia nekem akkor is dőlt és rázott is egyben a vw pedig siklott szépen. Ha kiderül hogy egy milliárd Ft os spéci futómű volt alatta akkor is. Max majd szomoru leszek ha a VW is ráz és dől. Ezt amúgy nagyon sajnáltam mert Nirot szerettem volna venni egyébként.
    Elképzelhetőnek tartom viszont hogy az a pár tesztelo újságíró igazat mondott és még ha tök egyforma is majdnem minden paramétere a Nironak id3 nak, a VW futóműve jobb.
    Nem tudom vezetted e mindkét autót tok ugyanazon az útvonalon oda vissza? Neked egyofrma volt e a kettő? Pont azt a kettőt vezetted e amit én? Ha így is van, meg mindig előfordulhat hogy mást érzünk. Szubjektív dolgokon nem látom értelmét annak hogy megfejtsuk kinek miért az az érzése ami.

    regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák