Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz stickermajom #1089 üzenetére

    Koszonom az infokat! Type-II ha a falbol kihuzod es toltoaram elmegy, akkor is reteszben marad? Meddig, ajtonyitasig? Inkabb kislakat a fejre amiben megbizom, ha olyan, v ami nalunk van [ezt a lyukat nem tudtuk me'g] hogy vekony mua. bevonatos acelsodronnyal a kocsi belsejehez rogzitve. Amugy 1f32A fura kicsit h miert type-II aljzat, azt a type-I tudja, nem? Mind1 persze.
    Nem egypedalos az ion sem, de fekez [visszatermel] elengedesre. Fura, mert abban nincs tempomat, ott varnam h szabadonfut, amperaban van, ott kevesbe fontosnak latszik, de nalunk pont jol jott ki h mindketten azt vezetjuk amelyik jobban tetsz;-) Egyiknel se erezni az atmenetet, jo tudni h ez se trivialis, ez meg nekem uj info.

    Ertekesito viszont tudja mar mit talal meg az adatlapok melyiken. Amugy ja, lehet hogy megnezzuk, ha ossze tudok szervezni idopontot.
    Vontatast elore ertettem, engem tudnak-e huzni vagy csak trailer mert eddig markakepviselo [ampera, leaf, meg talan zoe is] csak trailerrel ha mindossze lemerult akkor is allaspontot kepviselt. A valosagban az amperanak van vonoszeme, csomagtartoban es betekerendo, kerult sajna elo.

Új hozzászólás Aktív témák