-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
khron78
senior tag
Én úgy gondolom, hogy az EU erősebb a dollárnál (forinthoz viszonyítok), mégis gyengébbre taksálják. Ennyire nem mentem bele, csak feltűnt, hogy váltanak valamiért, aminél nem én járok jól. Ahogy például azt se tartom korrektnek, hogy az áfa értékét is beleveszik a jutalék számításba, holott az nem az én zsebembe megy. Aztán lassan 2 hete ülnek a pénzemen és tartják addig, ameddig a tracking number alapján nem lesz kézbesített az elküldött árum. Persze a nyomkövetés az az rendszerint megakad, főleg az USA küldeményeknél. Bosszantó dolgok ezek. Mindez 400 pozitív tranzakció után. De köszi a válaszod, értem a dolgot és gondoltam is rá, hogy ez lehet az ok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- 3D nyomtatás
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- További aktív témák...
- Asus RT-AX82U eladó
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD IPS Touch, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest