Új hozzászólás Aktív témák

  • mgy

    senior tag

    válasz szacsee #16473 üzenetére

    Hát, ha lehet a szenvedéseim tapasztalatnak nevezni... ;)
    ---
    Tökre értem a gondolatmeneted, most rendeltem egy plusz eus vázat, tegnap egy rendes F3 vezérlőt (pedig van itthon F1-es kettő plusz koppincs F3 is. Nincs ugye készleten 4mm kar, ha lenne, akkor is $18 a négy, akkor meg már jobb a komplett váz. Érdekes, hogy pl. a zmr250 váz eu-ból olcsóbb, igaz onnan se két nap a posta, inkább bő két hét. Motorból eleve 3+3 jön a 250-es vázra. A 150-re csak 5. :D De baromi jó volt pár napja, mikor egy haver hívott este nyolckor, nincs-e egy felesleges Naze32 v5, és volt.
    Írtam már pár napja, röhögök én is, milyen cuccok érkeznek postán mostanában. U807 pót propeller? Egy hónapja nem volt bekapcsolva. Amikor megrendeltem még baromira fontosnak tűnt, most meg. :) Szóval igen, ilyen ez, vagy gyors, vagy olcsó.

    Néztem az alin, találtam 70 dollár alatt olyan szettet is, amiben 2204-es emax (feliratos) motor van. Nem tudom, ez már a nem valószínű kategória. Az meg, hogy két fillérrért sz.passam magam, kösz nem. :)
    ---

    Amúgy pont most nyitok egy panaszt a bg-n, az imaxhoz vett töltő halálosan rossz. Már az elejétől nem volt százas, de egy kisebb koppanás óta se füst, se hang. Beraktam egy pc tápot ijjedtemben helyette, egy darabig ment, de aztán elkezdett vonyítani az imax, hogy baj van a tápfesszel. Baromi jó ez a töltő... Szépen kiírattam vele, mennyi a tápfesz, s addig csökkentettem tizedenként a töltőáramot, amíg a beállított limit (10V) felett maradt.
    A táp meg amit használni próbáltam, hát mosolygok. Mi lesz 20 év múlva a mostani számtech alkatrészekkel? Nem tudok haragudni az öreglányra, hogy nem megy neki a +12V. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák