Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz Noukoum #1311 üzenetére

    Nem csak Mo-n, mondják le az előfizetéseket, hanem máshol is, és nem a torrent csábítása áll a háttérben, hanem a költségek növekedése (explicit áremelések, a streaming szolgáltatások szaporodása (régen minden a netflixen volt, most több előfizetés is kellhet), a jelszómegosztás üldözése, stb.), a tartalomfogyasztásra fordítható idő csökkenése, vagy a kínálattal való elégedetlenség. Pl. az angliai helyzet:
    * Thousands cancel Netflix or Prime Video as UK cost of living soars
    * Young people cut back on video streaming services

    Hogy legyen valami on is: Ez a folyamat egyelőre a Disney+-t nem érinti, ott (egyelőre?) még mindig növekszik az előfizetők száma. A felmérések szerint ez részben azért van, mert a Disney kínálatával és a tartalmak minőségével elégedettebbek az előfizetők. [Teszem hozzá: (1) ahol anyanyelvi szinten beszél mindenki angolul, ott könnyebb nézhető tartalmat találni, (2) én nem becsülném le az újdonság varázsát.]

    "Tudod mennyibe kerül youtubeon az SW ébredő erő?"
    Nem tudom. De tekintve, hogy a kertévék már számtalan alkalommal leadták az összes részt, ezért abban a 3,7 millió magyar háztartásban, ahol van (még) tévé előfizetés, ez nem egy erős érv a D+ mellett. És elnézést minden SW rajongótól, de nekem ezek az új filmek nem különösebben jöttek be, az Ébredő erő pedig egyenesen nézhetetlen. Talán az egy kivétel a Zsivány egyes.

    És persze a példa erősen kiragadott. Vegyünk egy másikat: nemrég adta le a tévé az összes James Bond filmet (csak akkor nem érdekelt). Mondjuk most az uborkaszezonban megnézném őket: hogy segít rajtam a D+ vagy a streaming általában?

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák