- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Már az NHKV (szemétdíj) számlák is elérhetőek a Díjneten.
-
Gerzsi
tag
törölhető valahogy az egész dijnetes regisztráció?
-
Sziasztok!
Ami szolgáltatómat lehet, beregisztráltam ide Díjnetre, hogy iCsekk app segítségével kényelmesen fizessem a számlákat.
Korábban, egy kivételével mindegyik csoportos beszedéses úton volt fizetve, de természetesen mindent, amit beregisztráltam ide, azokat párhuzamosan ki is szedtem csoportos beszedésből banki oldalról.Viszont mindmáig a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.-től mindig "csoportos beszedés" állapotban érkeznek a számlák Díjnetbe, így ezeket nem is küldi át egyből iCsekk app-ba.
Manuálisan át tudom őket oda küldeni, de az csak nem a legkényelmesebb.Az a baj semmi beállítást sem találtam, ahol ennek a szolgáltatónak a fizetési módját átállíthatnám iCsekk-re, írtam a Díjnet-eseknek is e-mail-t pár napja, de nem reagáltak még rá.
Járt már így valaki és/vagy tudja a megoldást?
Előre is köszönöm! -
Megújult a weboldal!
-
l.skywalker
titán
Nalatok sem megy az iCsekk-en belül a bankkártyás fizetés? Reggel 9 óta azt írja ki, hogy hibás. Pedig előtte ment.
-
Hello!
Szeretnem torolni az erste bankos kartyamat a dijnet rendszerebol, amikor ranyomok a torles gombra ezt az ablakot dobja be:
Kerdes, hogy mi kozom nekem az otp bankhoz, sosem volt otp-s szamlam. Es miert tarolja az en kartyam adatait az otp bank? Mikor ranyomok a deregisztraciora, bedobaj az otpdirekt bejelentkezesi ablakot. Oda viszont en nem tudok belepni. Ilyankor en mit tehetek? Hogy tudom onnan torolni a kartya adataim? Felhivtam az otp-t es azt mondta a holgy, hogy naluk nincs tarolva a kartyam adata. Vegtelen ciklus?
-
Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Díjnet Zrt. és a Shell Hungary zRt. befejezik a ClubSmart Program keretein belül történő együttműködésüket, így a Díjnet felületén 2017. április 27-től nem lesz lehetőség ClubSmart pontok gyűjtésére.
Gyűjtött pontjai természetesen továbbra is elérhetőek és felhasználhatóak lesznek bármely Shell töltőállomáson vagy a www.clubsmart.hu weboldalon.
A 2017. április 26-ig nálunk gyűjtött ClubSmart pontjairól április végén továbbítjuk a szükséges információkat a Shell Hungary zRt. felé, így ezek legkésőbb 2017. május 5-ig megjelennek ClubSmart kártyája egyenlegén.
Megértését köszönjük!
Üdvözlettel,
Díjnet Zrt.
www.dijnet.hu -
Panthera
őstag
Én a díjneten belüli fizetésre tértem át, gyors és (eddig legalábbis) ingyenes. Egyszeri regisztráció kell hozzá.
-
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #66 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #64 üzenetére
Ja tegnap néztem az iCsekk applikáció fent volt a Google Play alkalmazásaim listáján - készüléken már nem volt régen telepítve -, de most onnan is kivettem, egyrészt a csoportosok miatt, másrészt pedig a CIB Mobil applikációval megoldok minden esetleges hagyományos csekkbefizetést
Azonban kíváncsi leszek díjnetre mikor érkezik meg
Ha egyáltalán... mert lehet az új beállítás szerint nem is küldik ki díjnetre, de akkor gondolom eltűnt volna a Díjnetről
-
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #62 üzenetére
Most volt az, hogy rendeltem a Huawei Mediapad M3-as táblagépet:
A csoportosnak van az kétoldalú dolog, hogy mindig a befizetési határidő utolsó napjának legvégén terheli meg a számlát. Na most ugye közbejött a hétvége, és itt jön a dolog negatív része, mert mondták, hogy számlatartozásom van, mert még nem érkezett be és rendezni kellene, tudják, hogy csoportos, de addig a rendszer nem engedi.
Beléptem a Telekom felületére és befizettem gyorsan. De, hogy nehogy levonják újból:
Itt gyorsan letiltottam. A letiltás csak arra a hónapra, arra az adott számlára vonatkozik
A teljesítésre váró résznél mindig látom előre, hogy rendben van e, ha nincs akkor van 2 hetem jelezni nekik.
Nálunk a legtöbb szolgáltatás Fix havidíjas. Telekom mind a két lakásban fix, Telekom energia átalánydíjas. Lakásbiztosítás Fix, UPC szintén fix - ott majd át is állítom azt a 10 000 Ft-os limitet, hiszen 2 évig 4062 Ft lesz aztávhő az ugye nem fix.
-
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #60 üzenetére
Igen van rajta. A mostani csekket a CIB Bank mobilapplikációjával fizettem be. Aztán megadtam a csoportos beszedési megbízást is
Mondjuk szinte mindent így fizetek, szóval a díjnet csak amolyan extra lenne... megmondom őszintén én nem szeretem a készpénzt, kiránthatom a zsebemből, nézni kell jól adnak e vissza stb... Nagyapám szokása volt, hogy a négycímletű pénzeknek felírta a számát, ha a boltos kevesebből akarna visszaadni...
Ahova én járok vásárolni, Penny Market, Tesco, piaci kisbolt mindenhol lehet kártyával fizetni
Számláknál meg nem kell őrizgetnem a csekk feladóvevényét, meg papír alapú számlát is elektronikussal váltom ki, az szépen a Gmail fiókom adott mappájába van címkézve, és archiválva -
-
törölt tag
nemzeti hulladékgazdálkodási koordináló és vagyonkezelő zrt. (nhkv)
Ez sincs a díjneten,vagy csak nem találom ?
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #56 üzenetére
-
Imádom a Díjnet-et!
Reggelt megjött a UPC-s számla, mobilon az iCsekk app jelezte is, ki is fizettem azonnal, megjött a fizetésről a visszaigazolás. És erre mi történik? 50 perccel a kifizetés visszaigazolása után jön a Díjnet-es értesítés a számláról ami már rég ki van fizetve és a Díjnet-be már majd két órája elérhető volt. Van egy kis fázis késés. -
-
goop
őstag
válasz
Gubek-Einste #52 üzenetére
Köszi, inkább fizetem telekom gyors fizetéssel, kb. ugyanannyi idő, és akkor nem csesztet a számla miatt. Le is mondom a fenébe ezt a díjnetet.
-
-
goop
őstag
Befizettem díjneten a telekom otthoni számlámat 2 napja, kártyával, de telekom oldalán ez még nem látszik, sőt, már ugye lejárt számlát ír. Lehet ebből gond? Mikor lesz telekomnál is fizetett státuszú?
Azt hiszem hanyagolom ezt így, engem idegesít, hogy a képembe tolja, hogy lejárt számla, közben meg nem... -
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #46 üzenetére
Igen, érdemesebb. CIB ECO-m van, ott még díjmentes is az ilyesmi. FHB-nál van Mamám, aztán Neki az villanyszámlánál még a csoportosért 3xx Ft vonnak
-
kalifa777
tag
Én is váltok ezért a csoportos beszedésre.
-
válasz
l.skywalker #46 üzenetére
Kinek mi felel meg jobban.
-
l.skywalker
titán
válasz
Gubek-Einste #45 üzenetére
Szintén. De akkor ezek szerint érdemesebb csoportosra átállni GoodSpeed?
-
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #43 üzenetére
De egyébként meg ha csoportos beszedés útján rendezed, tehát a bank fizeti be a számládról, akkor a csekk nem is lényeges, hiszen a díjnetnél csak azt látod, amit kapnál a postaládába, és nem a bizonylatot hogy befizetted, elvégre azt a rendszer nem látja, hogy a bankon keresztül végül sikerült e rendezni.
Szóval csak annál van jelentősége, aki a díjneten keresztül fizeti be.
-
Én sem fogom igénybe venni a ehetőséget, minden számlát szépen fizetés előtt letöltök és gépen lementek így addig tárom ameddig csak akarom ingyen.
-
törölt tag
válasz
kalifa777 #41 üzenetére
Mert mindenhol ez megy sajnos. Mondjuk nálam nem értek célba, mert egyrészt a bankom 5 évig megőrzi, másrészt a banki számlakivonatot mindig kinyomtatom (NAV-nak kell adózás miatt), harmadrészt ONeDrive-ra is elmentem a számlákat, negyedrészt megnézném én azt, amikor jelentkezik egy cég, hogy 2 éve elmaradt fizetési hiány van, és neki most tűnt fel
Természetesen a díjnetnek nem fizetek, a számláimat sem náluk szoktam rendezni, hanem a bankom csoportos beszedési megbízás alapján teljesíti.
Nyomtam egy nem érdekel gombot
-
kalifa777
tag
Miért próbálják meg lehúzni az embert? Nem fogok fizetni, inkább kimásolom a csekkeket és felteszem egy ingyenes felhőbe!!
-
4Grider
nagyúr
-
-
Panthera
őstag
Üdv!
Valaki használja a következő fizetési módokat?
"Fizethet a Díjnet rendszeren keresztül bankkártyával, vagy az OTP, CIB, Erste és az FHB bank internetbankján keresztül is, amennyiben rendelkezik ilyen szolgáltatással."
Melyiket érdemes használni? Utóbbi gondolom biztonságosabb, a bankom benne is van a listában, de ennek van költsége, vagy ugyanott vagyok mint az átutalással?
-
válasz
Gubek-Einste #31 üzenetére
Ez vicces:
9:16-kor jött a visszaigazolás a sikeres iCsekk-es fizetésről
9:54-kor pedig az értesítés, hogy a Díjnet-re megérkezett a UPC-s számla
Vagyis 38 perccel a kifizetése után kaptam értesítést a számla megérkeztéről -
Ma megérkezett az első Díjnet-s számlám, a UPC küldte. Mivel a mobilra feltettem az iCsekk app-ot így abba került bele a fizetés alapból. Neten megnéztem/letöltöttem a számlát és a hívás részletezőt majd ki is fizettem.
Szépen jóvá is lett írva a Díjnet-es regisztráció miatti 1,5k-s kedvezmény. -
törölt tag
Nálam ez arra van, hogy kapok utána kedvezményt - például egyszer 1500 Ft-os kedvezmény -, le tudom tölteni a számlát a díjnetről is, látom a többi szolgáltatóval együtt a számlákat, de csoportos beszedési megbízás van a bankomnál megadva, szóval automatikusan terhelik a számlámat. Évek óta mindig így csinálom, nincs az, hogy elfelejtem, vagy ha véletlen téves a számla átnézem, kérek és kapok korrekciót.
-
Én még nem kaptam egyetlen számlát sem, igaz még csak néhány hete regisztráltam és azóta még nem zárult le egy hónap sem, közben megjött a Díjbeszedő csekk de az gondolom már elkészült/kiküldték amikor regisztráltam.
-
törölt tag
7 nap kellett, hogy megérkezzen díjnetre a UPC számlám. Nem a UPC hibája természetesen, Invitelnél is napokba telt.
-
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #20 üzenetére
Nekem is Visa-m van, mondjuk egyrészt nem szoktam ilyen játékokban részt venni, lottózni nem szoktam, másrészt nem is kínlódnék vele, hiszen eleve nem kapok hagyományos csekket, automatikusan vonják a UPC-t a villanyt, a két Telekom számlát, de még a távhőt is
-
-
napocska2
senior tag
válasz
Gubek-Einste #20 üzenetére
Hurrá! Akkor már csak várni kell a sorsolást. ☺
-
-
napocska2
senior tag
válasz
Gubek-Einste #18 üzenetére
Katt ide
Remélem, hogy működik.Szerk: Bal oldalon találod a Nyerj csekkbefizetéssel pont alatt. Kiválasztod a kódfeltöltést, és a Befizetés iCsekk alkalmazással alá már írhatod is az azonosítót.
-
-
napocska2
senior tag
válasz
Gubek-Einste #16 üzenetére
Nem a kártyás játékról beszélek, hanem arról, hogy iCsekken keresztül fizeted be a QR kódos sárga csekket. Ezek szerint akkor így még nem fizettél?
Ha mégis, akkor annak az azonosítóival lehet nevezni. -
-
napocska2
senior tag
válasz
Gubek-Einste #14 üzenetére
Ha van fészbukod, akkor gyorsan töltsd fel a szükséges adatokat a Posta oldalán a Nyerj csekkel alá ma-holnap és még nyerhetsz is vele!
Engem pont ma értesítettek, hogy enyém a heti tablet. -
-
napocska2
senior tag
válasz
Gubek-Einste #12 üzenetére
Az iCsekk a szívemhez nőtt alkalmazássá vált az elmúlt hónapok alatt. Kimondottan szórakoztat, hogy egy fénykép, egy kód és már be is fizettem a sárga csekket.
Az meg külön jó, hogy összekapcsolódott a Díjnettel, így könnyű nyomon követni a befizetetlen számlákat.
-
Én is regisztráltam, sőt két meglévő csekket már a mobil app-pal be is fizettem.
Sajnos az Elmű nincsen a regisztrált szolgáltatók között így őket továbbra is csekken kell fizetni, pedig jó lenne ha őket is lehet Díjnet-en. -
törölt tag
Gondoltam a Visa-t beállítom, a BB-s Maestro helyére, de csak akkor rakja be, ha kártyával fizetek is. Na most az a helyzet, hogy mielőtt bankot váltottam, kifizettem róla az aktuális számlákat, az új bankomnál pedig megcsináltam egyrészt a csoportos beszedési megbízásokat, másrészt van külön díjnet menüpont ott megadtam az aktiváló kódot
A csekkolót is beállítottam
-
napocska2
senior tag
Köszi az infót!
Ugyan Visa kártyám van beregisztrálva, de a következő fizetésnél majd megkísértem a szerencsémet a Mastercarddal kártyámmal, így legalább mindkettő benne lesz a rendszerben.
Most már csak azon kell izgulnom, hogy legyen az az akció lejáratáig befizetendő számlám...Egyébként igazad volt korábban, tényleg átraktak a hó végén fizetős számlázási időszakba. Mondjuk jobban szerettem a hónap közepit, de ez nem kívánságműsor ugyebár.
-
törölt tag
Fizess a Díjneten MasterCard®
vagy Maestro® kártyáddal és nyerj!Ehh... Budapest Banknál volt mind a kettő, most FHB-nél Visa Electron kártyám lett (Steam miatt, amúgy Maestro lett volna )
-
napocska2
senior tag
Aktuális havi Telekomos áram számla érkezett már valakinek? Lassan fizetni kellene és még nyoma sincs. A mobilos rendben van, csak ez hiányzik.
-
törölt tag
"Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy a Távszámlától átvett 2016-os számlák feldolgozása a Díjnet rendszerében megtörtént. A régebbi, 2015. évi számlákat a Távszámla folyamatosan adja át a Díjnetnek, és azokat az átadással egyidejűleg folyamatosan fogjuk a Díjnet rendszerében megjeleníteni.
A kapott adatok alapján a számlák státuszáról nem áll rendelkezésünkre pontos információ, ezért a 2016. évi számlákat a „Fizetendő számlák” menüpontban „Rendezetlen”-ként jelöltük meg, hogy befizetésükre lehetősége legyen. A 2015. évi számlákat csak a „Számlakeresés” menüpontban tudja majd megtekinteni, befizetésükre a Díjnet rendszerében nem lesz lehetőség.
Kérjük ellenőrizze, hogy a „Fizetendő számlák” menüpontban megjelenő számla/ák befizetéséről már gondoskodott-e.
- Ha még nem fizette be valamely számláját, úgy ezen számlák esetén a „Fizetés” füleslapon egyedileg kezdeményezheti a befizetést, vagy az igénybe venni kívánt fizetőeszközre (InternetBank vagy Mobilfizetés) történő átirányítást. Annak érdekében, hogy könnyebben elkerülhető legyen a dupla befizetés, a 2016. évi számlák nem kerültek automatikusan átirányításra a regisztrált fizetőeszközre.
- Ha a számla korábban már befizetésre került, úgy azt a „Fizetés” füleslapon van lehetősége rendezettnek jelölni.
Amennyiben Ön korábban úgy rendelkezett, hogy beérkező számlái automatikusan továbbításra kerüljenek egy regisztrált fizetőeszközre (InternetBank vagy Mobilfizetés), a továbbiakban beérkező számlákra vonatkozó automatikus átirányítás beállításait a „Felhasználó adatai” menüpont „Beállítások” füleslapján ellenőrizheti.
Együttműködését és megértését köszönjük!
Díjnet Ügyfélszolgálat
www.dijnet.hu
" -
törölt tag
A Díjnet.hu egy elektronikus számlavezető és kiegyenlítő rendszer, mely egyben az egykori távszámla ügyfeleinek is szolgáltat immáron.
Jelenlegi partnerei:
Invitel
Magyar Telekom
UPC
Tigáz
FŐGÁZ
Főtáv Zrt.
E-on
Allianz | Allianz Hungária Biztosító
DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zrt.
Dunántúli Regionális Vízmű Zrt
Északmagyarországi Regionális Vízmûvek Rt.
Érd és Térsége Víziközmű Kft.
Nyírségvíz Zrt.
Szegedi Vízmű
VERTIKÁL Nonprofit Zrt.
Dél-Dunántúli Hulladékkezelő Nonprofit Kft.
Kaposvári Önkormányzati Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt.
KAVÍZ Kft.
MVM Partner Zrt.
NYÍRTÁVHŐ Nyíregyházi Távhőszolgáltató Kft.
PANNON-VÍZ Zrt.
Tettye Forrásház Zrt.
UNION BiztosítóA fentebb linkelt cégek ügyfelei egységes felületen fizethetik be a számláikat elektronikus úton, de használhatják csak számlanyilvántartó szolgáltatásként is, azaz továbbra is rendezhetik csekkes formában az egyenlegüket. Mindazonáltal javasolt a számlákat elektronikusan kérni, mert a díjnet ügyfeleinek a számlakibocsátók rendszerint kedvezményt biztosítanak minden hónapban, amennyiben nem kérik a papíralapú számlázást, és nem utolsó sorban, minél kevesebb papír fogy annál "zöldebbek" vagyunk azaz környezetünket is kíméljük. A papíralapú számlák, miután aktualitásokat vesztik rendszerint a kukában kötnek ki.
[ Módosította: philoxenia ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest