-
IT café
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
so_ha
senior tag
-
trec12
addikt
válasz Diák66 #26135 üzenetére
"A valós pályáztatás 2021-ben várható...."
"Az NMHH idén ősszel tervezi a frekvenciák értékesítését, hogy pontosan mikor, arról értesíteni fogja a piaci szereplőket és a nyilvánosságot egyaránt." -
DevKiller
senior tag
válasz Diák66 #26293 üzenetére
Tactic, hogy felhalmoznak előre valamennyit és akkor később bekapcsolják őket, lényegét nem igazán értem de ezt figyeltem meg. Nálunk is kékült a térkép, mostmár nem tudom elhagyni a települést egyik irányba sem, hogy ne fussak DIGI-be, ez mindenképp jó hír. Reméljük majd településen belül is terveznek hasonlót
A Határzárások miatt aggódom, mert az lelassítja az amúgy is lassan haladó munkálatokat.
PBA:
Azért mert nem tudsz róla, vannak itthoni csapatok is. Természetesen valóban sokkal több a külföldi munkás ezen a területen, de van itthoni is.HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
dethroner
veterán
válasz Diák66 #26794 üzenetére
A kábeltévé pont hogy jobb mint bármelyik másik szolgáltatónál, el vagy tévedve. Nincs HD felár, nincsenek idióta prémium csomagok, nincs kötelező szolgáltatói doboz, nem IP tv, és a minőség is szinte a legjobb a legtöbb csatorna esetén.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
4Grider
nagyúr
válasz Diák66 #27735 üzenetére
Messze nem adnak ennyit, mert az egy főre eső bruttó munkabér és a dolgozó által kézhez kapott nettó bér között igen jelentős a különbség. Ütsd be egy bérkalkulátorba, hogy nettó 250000 bér az mennyibe fáj a munkáltatónak. Nálunk egy bolti eladó egy műszakban megkeresi ezt túlórák nélkül.
-
dchard
veterán
válasz Diák66 #27868 üzenetére
Édes istenem... Ugye a cikk a towerco miatt született. Értelemszerűen minden ami betelepülés és bérlemény, az nem a voda towerco-jánaka tuladjona. Ahogyan azért mert a voda bérel helyet egy társasházon, azt se nem értékesítheti tovább, se nem lesz a sajátja.
Valójában sokkal több, 5000-es nagyságrendű állomása van, ezek láthatóan jelentős része nem saját tulajdon, így a towerco-nak sincs köze hozzá.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz Diák66 #27874 üzenetére
Olvasván több hozzászolását én is egyetértek veled, nem is kételkedem a szakmai tudásában, félre ne értsetek. A kérdés csak az 5000-es számra vonatkozott, mert én soknak tartom. A DIGI-nek van ennyi tornya kb Romániában, ami majdnem két és félszer nagyobb ország hegyekkel.
-
MadMancs
veterán
válasz Diák66 #28119 üzenetére
Ez nem túl jó hír. Te ismered a kalváriám.
Valamit egyébként Voda alkotott. 3G megszűnt létezni kérdéses helyen. Lett helyette 4G, a baj hogy -120db és -126 között mozog, néha lemegy -128 ra is. Ez arra elég hogy VoLTE még működik, de net nuku.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Renwick
őstag
válasz Diák66 #28158 üzenetére
Nem tudom, régen mi volt, de ez a mostani feltételrendszer a jelentkező cég számára ír elő kritériumokat, vagyis tökmindegy, hogy anyacég vagy más tagvállalat mit csinál/csinált. Jelentkezni pedig alighanem a Digi Távközlési Kft-vel fognak, ha nem akarnak ugyanabba a pofonba beleszaladni, mint tavaly.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
zelikocc
senior tag
válasz Diák66 #30135 üzenetére
Igen nyilván a domborzati viszonyok másak, de 100% biztos vagyok benne, hogy sokkal jobb lesz a helyzet, mint most, mivel jelenleg kb semmi nincs arrafelé. Valamennyi adót csak szét tudnak szórni arra és az már több lesz mint a semmi. A belvárosban is kb 4x több adója van bármelyik szolgáltatónak, azért is van nagy terhelés a DIGI-nek, szóval kell még sok adó.
Türelem.
2 év múlva nézzünk vissza a jelenlegi helyzetre, hogy mennyi fejlődésen ment keresztül a lefedettség.@Lajosnagy17:
Én rendszeresen látok 3 antennás tornyoknál CellMapperen 6 LTE szektort... sőt kb az összes 3 antennásnál 6 szektor van (ha nincs is megtalálva az összes, a számozásukból lehet következtetni)
Én eddig azt hittem 2 szektor jut 1 antennára, de gondolom dchard a szaki aki ért hozzá, miszerint 3 LTE 3 GSM.[ Szerkesztve ]
-
martonl
senior tag
válasz Diák66 #31106 üzenetére
Úgy legyen.
Van egyébként szintén egy gyanús Digi torony a közelben, egyik nap majd megnézem. Persze az is elképzelhető, hogy a Telekom felengedte a Digit a saját tornyára, de ezt nem hinném. Vagy létezhet ilyen? A Cellmapper egy pozícióra teszi a T és a Digi cellát, de ott egy torony van fizikailag. -
martonl
senior tag
válasz Diák66 #31220 üzenetére
Kínai telefon, meg az oldal is butít rajta, ha jól tudom.
#31221zelikocc
Nem, kicsit fáztam már a sétától, meg eszembe se jutott, hogy lehet ilyet is.A korábban jelzett Digi 22271-t, ami eddig tévesen GSM-R toronyra volt "feltéve", valaki "odébb rakta". Remélem most már jó helyre.
[ Szerkesztve ]
-
Lajosnagy17
senior tag
-
zelikocc
senior tag
válasz Diák66 #33520 üzenetére
Nem furcsa. A DIGI az első és másodrendű főutakat (illetve az autópályákat) teljesen le akarja fedni, ennek érdekében pedig a települések között is telepít antennákat olyan helyeken, ahova a településekről már nem érkezne megfelelő lefedettség az 1800Mhz miatt.
Romániában is pontosan ugyanígy csinálják, bár ott van 900Mhz is.
Ez pl. az 54-es főúton van, ahol 2 plusz antennatartó torony is kellett a két település közötti út lefedéséhez: (a többi szolgáltatónak itt kilométereken keresztül nem hogy mobilinternet nincs, de még GSM jel is eléggé húzós... pedig Alföld, egyenes minden, csak nagy a távolság és sok a fa)
-
p2pp
őstag
válasz Diák66 #34032 üzenetére
A szekrény körül feliratoznak mindent is.
Szekrényt is, gégecsöveket is.
A képen #34005 látható alul középen
jellegzetes Voda Szekrény látható
Egébként pontosan hol van ez, mert kb semmi
sem mutatja a cellmapperen. Felénk lévőt sem mutatja a cellmapper.
A többi 3-nál ez nem divat ilyen részletesen, mint a Digi, ahogy néztem.[ Szerkesztve ]
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
p2pp
őstag
válasz Diák66 #34515 üzenetére
Leányváron anno volt egy, majd nem volt pár hónapig és végül ugyanoda került vissza ahol a többiek is vannak.
Vki biztos tudja mi történik itt és miért.
Lista:
Gyoma körül van 1 pár már. egyik sem ér oda?
Nekem Szentendre hiányzik és Zalakaros fürdő.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Xbox Series X|S
- LG V30 - vezércsel
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest