Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz PBA #6332 üzenetére

    és mind ezt azért mert bármilyen eszközöd eleht ha nem diginél szereled hw és szoftveresen az antennát, akkor honan tudod emgmondnai hogy az az antenna már most 100%-on megy a sugárzása és nem csak 50%-os takarékon még indulás-ig?
    ugye ezt nem mondja meg az analizátor sem, csak feltételezés hogy -80 ha 100%-on futt, de mivan ha 50%-oson megy? ugye-ugye majd mikor hivatalosan digi oldalán rendelhetö stb-stbként lesz akkor ha rámér szerintem jobb lesz , szoval mind szép és jo meg minden de mivel még nem indult el, igy elég nehéz megmondani, hogy ez a 100%? vagy ez még takarék ?

    beltéri netezésre ott lesz a vowifi , ha only digikábeles ügyf kapnak elsö párhonapban mobil-tt akkroa wifi adott, otthon és lesz térerő , beltéren,
    csak nálunk vannak olyan szolgáltatók akik töketlenkednek 1-1 technoliga bevezetésével lásd volte és majd leendő vowifi, is, pedig az más országban saját hálojukon megy, nem tanulnak a saját hibájukbol, nem mondom, hogy a digi igen tanul , de mivel megy az anyaországban igy 1:'-ben átmigrálják ide, és nem itt találják fel a spanyol viasz2.0-lát.

    [ Szerkesztve ]

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák