Új hozzászólás Aktív témák

  • viktorhu

    veterán

    válasz qnadam #33919 üzenetére

    Tényleg nem értem. Lassabban megy a youtube videó? Kevesebb weboldalt tudsz egyszerre betölteni? Nem megy a torrent? Amire normál körülmények között út közben a laptopot használja az ember, tökéletesen megfelel. Legutóbb pl. egy zoom meetingre láttam, hogy nem érek haza, így megálltam a katalinpusztai kirándulóközpontnál, az erdő szélén egy asztalra leraktam a laptopot, és onnan jelentkeztem be. Mivel lett volna jobb ugyanez, ha a telenoros simről osztom meg a netet? Gyorsabban beszéltünk volna? Több mint egy képernyőt osztottunk volna meg egyszerre?

    Abból indultunk ki, hogy való-e otthoni net helyett. Nem való, ha valaki erre játszott, hogy 1000 forintért erről fogja a 4k videókat megosztani, az benézte, arra nem való, ahogy pl. kávét sem főz és Ruandába se lehet vele elrepülni.

    De amíg az autószerelőnél vártam, a word tökéletesen megnyitotta a sharepoint online-ról a dokumentumokat, bár, most, hogy így mondod, más sim kártyával biztosan sokkal szebben nyitotta volna meg őket. Ezt az oldalt pl. pont annyi idő alatt nyitja meg a chrome, mint optikáról kábelen, de biztosan rosszul csinálok valamit.

Új hozzászólás Aktív témák