Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz radio100jozs #1922 üzenetére

    Tényleg nem akarok mindig negatív lenni, ezt bizonyítandó néhány gondolat.
    Ha elkezdte a digi az építést, akkor hamarosan el kell gondolkoznia azon, hogy nem a szolgáltatás megindulásakor kell előfizetőt szerezni. Tudott dolog ugye, hogy értékesít mobilnetet, amit a telenor biztosít (ha jól tudom).
    Miért nem köt belföldi roamingot valamelyik szolgáltatóval? Vagy hogy újítók legyünk, kettővel? Simán csinálhatna egy olyat, hogy cserébe arra az időre ad egy nagyon jelentős roamingdíj-kedvezményt annak a partnernek a romániai saját hálózatán. Ez szomszédos országokban lehetne reális előny, a társult szolgáltató annyival kevesebbet fizetne a saját előfizetői által leroamingolt romániai percek / adat után. Tehát tudna olyat ajánlani szerintem, ami megérné.
    Másik dolog, ha én lennék a helyükben, én egy településre koncentrálnám a hálózatépítést, de oda minden erővel. Nem kis promóciós értéke lenne, ha arról beszélnének az emberek, hogy milyen jó a digi szolgáltatása adott helyen. Ennek az itt is, ott is építgetünk dolognak nem látom értelmét.
    Illetve még, rengeteg településen bent vannak a netszolgáltatásukkal, nem igaz hogy annak az infrastruktúráját nem tudnák használni. Tízemeletes házakban bent vannak, használják a fantáziájukat már.

Új hozzászólás Aktív témák