Új hozzászólás Aktív témák

  • Livius

    őstag

    válasz dchard #80307 üzenetére

    Szia dchard!
    Le tudnád írni, hogy mi volt a pontos ügymenete nálatok ennek a Digi beengedő nyilatkozatának?

    Én erről a Társasházi megállapodás (Társasházak esetében) pdf-ről tudok, hogy ezt kellene leadnunk, de amikor szóba került pont közös képviselő váltás volt. Az akkori régi közös képviselő beparáztatta az erre fogékony tulajdonosokat, a Digi legendás gányolt féle kivitelezési szokásáról, szóval egyelőre nem lett ebből semmi.

    A szituáció az, hogy a lakóparkunk egyik oldalán az utcában már a Digi FTTH légkábel kb 4 éve kész van. Az út másik oldalán lévő villamos oszlopokon van ez, és már a velünk szemben lévő családi-házakban vannak is bekötések, jó sok. Tehát a lakóparkunkhoz eljuthatna az FTTH kábelezés, ha átvezetik az úttest fölött, max egy extra oszlop kellene a lakópark telekhatáránál amire átlóg, utána meg valahogy a Diginek ezt a mélygarázsainkba kellene bejuttatnia (a 4 utcaról nyílik 1-1 garázs, 4 garázsunk van). Több mélygarázsban már én is végig néztem a helyzetet, és lenne még bőven üres kábelcsatorna a lenti áram, Telekom és UPC felvezető helységekből kiindulva az emeletekig, szóval ha oda bejut a Digi, akkor adott minden, hogy ne legyen gány a munka.

    Akkor régen ez az ügymenet úgy maradt félbe, hogy a közös képviselő nem írja alá, mert a Digi nem válaszol neki arra, hogy hajlandóak-e kijönni felmérni, és megállapodni abban, hogy nem gányolva csinálják meg, még a megállapodásos nyomtatvány leadása előtt.

    Azt kéredzném elsősorban, hogy nálatok milyen módon lett ez az írásos megállapodás megkötve a Digivel arról, hogy csak is a kulturált módban csinálhatják meg a munkákat? Ez az írásos megállapodás a nyomvonalról hogy ne legyen gányolt, melyik lépésben lett megkötve velük, és hogyan, ügyvéd akármi volt benne? Már a nyomtatványuk közös képviseletes aláírása és leadása előtt meg lett csinálva ez, vagy utána amikor már aktívan jöttek a leadás után felmérni a helyzetet.

    Az új közös képviselőnk sokkal-sokkal többet dolgozik, tehát aktívan itt van, és csinálja a dolgát (a régi ide se járt a helyszínre, nagyon gáz volt a végén). Jó lenne vele újra összehozni ezt a témát, hátha lesz belőle valami végre.

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Új hozzászólás Aktív témák