Új hozzászólás Aktív témák

  • shtirley

    tag

    Szerintem kár itt a szánkat tépni.
    A Digi kínálata összevethető a többi szolgáltatóéval árban és szolgáltatásban is. Aztán mindenki eldöntheti, hogy neki mi a fontos.
    Nekem még úgy is megérné, ha az ár a többi szolgáltató szintjére menne, mert nem kell minden vételi helyre STB vagy modul és nem kell új kábelt húzni mint pl IPTV esetén kellene (nálunk a T a másik szolgáltató).
    Másik oldalról nézve azért azt be kell látni, hogy az is lehet egy szolgáltatói taktika, hogy eleinte beetet az olcsó csomagjával, aztán amikor már sok ügyfél van elkezdi az árakat a többi szolgáltatóéhoz igazítani. Ezzel sincs baj, ha valakinek nem tetszik, majd szolgáltatót vált. Viszont még mindig lehet mérlegelni, hogy milyen a szolgáltatás minősége és kapok -e ilyen minőséget másik szolgáltatótól hasonló áron. Aki VOD-ot akar, meg fullos felvevős STB-t, annak nem biztos hogy a Digi a legjobb választás, viszont ezeknek az árát is meg kell fizetni.
    Egyébként annak, aki teljes csomagot rendel tőlük mindegy, hogy melyik tételt emelték, a számla végösszege nőtt, azt úgy is ki kell fizetni.

Új hozzászólás Aktív témák