Új hozzászólás Aktív témák

  • UserX

    őstag

    Sziasztok!

    Ltp.-n lakom és eddig 'hagyományos' 1000/200-as Netem volt. Igaz lefelé megvolt olyan 800 környékén, felfelé viszont csak 100. TV-t és telefont nem kértem. Ma kötötték be az optikát.

    Nekem nem volt annyira fontos, de többször hívtak, végül belementem, mert azt mondták, hogy, ha nem váltok előbb-utóbb megszűnik a szolgáltatás.

    Az első kérdésem inkább kíváncsiság:

    Miért éri meg a DIGI-nek ennyire fejleszteni? Hosszú távon olcsóbb az üzemeltetése?

    A szerelők, akikről csak jót mondhatok, segítőkészek és konstruktívak voltak. Egy Huawei 'ONT'-t hoztak. Ez lett bekötve a TL-WR1043ND elé, 'Bridge' üzemmódban, ahogy mondták. Ha van valakinek türelme, elmagyarázhatná, hogy ez pontosan mit is jelent. :R (2. kérdés). A Wi-Fi funkciót természetesen kikapcsoltuk.

    A szerelő azt mondta, hogy az eszköz képes 'router'-ként is működni (ehhez képest nincsenek LAN portjai, gondolom a Wi-Fi-t értette ezalatt :U ), be tudok lépni az admin felületre, konfigolhatom is, de nincs értelme, mert rövid időn belül visszaállnak a 'gyári' beállítások.

    A sebesség most 800-900 le, és ami lényeges felfelé is megvan a 200. :C

    3. (Laikus, de nem életbevágó) kérdés. A TP-Linken be van állítva PortForward, ez működni, fog-e? Jelen pillanatban nincs lehetőségem kipróbálni...A szerelőket elfelejtettem erről megkérdezni. :B

Új hozzászólás Aktív témák