Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    A szín mizériához: a mi házunk (panel) fehér. Viszont tavaly év végén járt itt egy digis szerelő, órákig nem volt net, elvileg switchet cserélt (nem beszéltem vele, nem láttam, mit csinál), de ugyanúgy jelzi a weboldalon, hogy meg kell vizsgálni a műszaki feltételeket, ha 100Mbit fölé mennék. Kékeknél ugyanez. Halványsárgánál "normál sebességű internet" szöveg van, tehát az modemes, erősebb sárga meg tuti FTTH, mert olyan utcáknál látom én is, ahol családi házak vannak (mondjuk azt nem is tudtam, hogy Miskolcon is épít FTTH-t a digi, de mint kiderült, évek óta van és elég sok helyen).
    Na de a lényeg: mi a gránátot csinált a digis szerelő órákig az első gyorsítás (40/20-ból 100/50) után pár héttel, ha a weboldal szerint meg kell vizsgálni a feltételeket?
    Mondjuk nálunk úgy van megoldva, hogy három ház tartozik egy blokkba (házanként 15 lakás), a középsőbe megy az optika, és onnan a két szélsőbe már csak LAN. Legalábbis elvileg 2009-ben így kötötték. Lehet, hogy tavaly csak az optikát húzta át a szerelő ide is, gondolván a jövőre?
    Na mindegy, csak hangosan gondolkodtam. :)

    Üdv!

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák