Új hozzászólás Aktív témák

  • xavix13

    senior tag

    Am én is pofátlanságnak érzem hogy már az alapgemek upgradjéhez is DE kell...
    Konkrétan annyit csináltak hogy a tomeok helyett mindenhez DE kell. Ennek megfelelően nem is esik tome. (Csak tudnám hogy minek van benne a játékban akkor.)
    Az addig oké hogy a kiegben simán potyognak majd a marqiuse meg imperial gemek de akinek nem lesz az rohadjon meg? Legalább star gemek esnének masteren alapból vagy flawless starok, de a jelenlegi helyzet egy vicc. :W

    Ptr tapasztalataim röviden: AS, CHD nerf elég durva, monknál az összes skill olyan lassú lett hogy csak pislogtam hogy mért nem ütök 2.43-as as-el. :Y

    Smart loot egész használható itemeket dob(na), a skill % dmgek-el lehet szépen sakkozni.
    Annyi a gáz hogy a hozott rarek/legendek speckó tulajdonságaik miatt még így is jobb választások. (9/10/100 max-os amuk, 9/10/50-es kesztyűk, as-es inna naci, WH öv), pedig simán esnének használható cuccok. Pl. bracerből lehet jó upgradet találni, meg sisakból ha valakinek nincs egy chc-s mempoja.
    A fegyók viszont úgy szarok ahogy vannak, kivéve egy-két legendet, hála annak hogy nincs többé black dmg+chd nerf+ls nerf.

    Para 2.0 tetszik csak eléggé bugos még. Pl. azt gondoltam hogy rátolom az összes pontom MS-re aztán szomorúan tapasztaltam hogy a cap úgyanúgy 25%... :U Most ez bug vagy direkt ilyen?
    Utolsó fülön a Area dmg azt a AoE skillek sebzését növeli %-osan vagy hogy működik?
    Pl barbárnál az Earthquake 4000% dmg-et oszt le. Ha én az area dmgre teszek 30 pontot ami 30% akkor 5200% dmgel fog a skill sebezni? Zavaros ez nekem.

    Nehézség egyelőre faceroll, mobok alig vannak a pályán. Új elit affixok tetszenek.

    Ja, és egy tipp ha valakinek fehér itemekből eső alapanyag kéne. Nem tudom hogy bug-e vagy nem, én az egyik árusnál találtam megvehető fehér itemet vmi 200 goldért. 30 perc alatt csináltam magamnak 2000 materiált szóval egy tipp ha valaki nem akar órákat farmolni érte, nézze végig az árusokat. Asszem fieldsen az egyik házban lévő árus volt az.

    [ Szerkesztve ]

    One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.

Új hozzászólás Aktív témák