Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Gorneck #38647 üzenetére

    Ertem, koszi mindenkinek. Tehat jol ertem hogy keresnem kell sok sok mempo-t ami nollas kezdo biddel van kint, raadasul ezt ugy kene hogy en legyek az elso aki rabiddel. Aztan varok 1.5 napot amig lejara az aukcio es megkapom a 600 millas mempomat 50-100 millaert mert volt pofam annyiert elvinni ,es mar tehetem is vissza 600-ert. :U

    Tovabbi kerdeseim:
    - hogy lehet az hogy csak olyan nullast talallok amire mar nem lehet biddelni..? Beeloznek a botok, vagy csak a felso tizezer jateka ez..? Olyan kis egyszerunek tunik ahogy elmondjatok aztan valahogy en becsuletes csiter nem tudom kihasznalni ezt.. milyen erdekes..

    - ha ez ennyire ismert exploit akkor ugyan ki fog venni 600M-ert mempot (plane most a kieg meg a loot elott par honappal..) amikor 50-ert is vehet(ne) ha ra tud(na) biddelni egy nullas aukciora elsokent..

    Szoval azt ertem hogy mukodik a bug, azt nem ertem ez hogy bir a gyakorlatban meg uzemelni.. mert ezek utan csak 8-10 zombiagyu teljesen izolalt gronlandi diablo player nem fog tudni errol, aki meg kicsit is olvas barmilyen forumot barhol a vliagban az mar tud rola hogy nem szabad kitenni nullas biddel semmit.. :U

    szerk: olvasva JSaN es Bird irasait - miert nem tesz ki egy kozlemenyt a Blizzard a fooldalra, hogy tisztelt jatekosok, AH exploit van, kerjuk senki ne tegyen ki semmilyen itemet nullas kezdobiddel - hat jot akar maganak, stb stb.. ez mitol lenne kinosabb mint barmilyen korabbi 'Breaking news..' ez legalabb oszinte volna.. vagy adjanak ki hotfixet.

    [ Szerkesztve ]

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák