Új hozzászólás Aktív témák

  • killerjohn

    addikt

    válasz granini #32172 üzenetére

    Sebaj, mindenki laikus valamiben :)
    1) én nem scriptet írok, hanem programozó vagyok. A PHP-s meg JS-es gyerekek írnak scripteket, havi 100e pénzért gagyix.hu weblapok alá. Kikérem magamnak már a szót is hogy script ;] (aki érti, az érti, te meg ne vedd magadra, csak marhulok)
    2) Én nem adok lekérdezési parancsot, hanem azt olvasom ki a D3 memóriájából, amit már lekérdezett. Ennyi, semmi mágia. Pláne nem hack!!!
    3) Hogy nem tudok belenyúlni? Óóó hogy ne tudnék belenyúlni :) Csak az a 2000 óra ami a játékban van, nekem ennyit nem ér... Van egy "haxolóshülyegyerek" accountom, amivel néha baromkodok (pl végtelen teleport hack), de azért nem kár... A HUD-nak annyira kell biztonságosnak lennie, amennyire csak lehet, mert nem szeretném feleslegesen kockáztatni ezrek accountját... Szóval ott nincs hack, de nehogy azt hidd, hogy nem lehetne, vagy hogy mások nem csinálnak csúnya dolgokat...
    4) Meglehetősen "egyszerű" memóriát olvasni, csak tudni kell, hogy mit és hol és hogyan. Érteni kell a lelkivilágát, és annak a 4-5 csapatnak a programozási stílusát, akik láthatóan évek alatt összehordták ezt a trágyadombot amit ma D3-nak hívunk... (ami jobb esetben is max egy fizetős béta)
    5) Én látom, hogy minden sorhoz több féle dátum van. Látom, hogy melyik szerint van rendezve a D3 felületén, és nagyon egyszerű józan paraszti ésszel kitaláltam hogy melyik szerint kell rendeznie a szervernek ahhoz hogy ilyen anomália legyen kliens oldalon. Szép is lenne, ha belelátnék a szerver kódjába ;] Az első dolgom az lenne hogy eladom 10000000000000000000000000000000000000 $-ért a fekete piacon (és itt nem az gold AH-ra gondolok) :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák