-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #32648 üzenetére
Ha túl mainstream, akkor Te minek használsz szintén egy full populáris buildet?
Gorneck#1239
-
granini
őstag
Szerintem a Skorn a baratom
Valoban, magas mp-re nem jo mert nem egyenletesen tolt life-ot es lassu, es emiatt spiritet is lassan szed vissza. En haltam vele mp7-8 felett. 2x1h-val nem nagyon halok. De most huzom fel a kov monkom ami skornos lesz.. mp5-6-ig tokeletes a skorn es igazi fun. Imadom ahogy leraksz 2-3-4 harangot es Act2ben 80mob hullamokban fekszik el egyszerre..Egy utosebb skorn 100M alatt kaphato ahogy neztem, a tobbi mar csak gold/gear kerdese, de egy DE farmolos mp5-6-os karaktert valoban relative olcson ki lehet hozni, es ott mar eleg jo jatekelmenyt nyujt. Van mob, van xp, esik legend meg DE. Sok playernek ennel tobb nem is kell, vagy nem engedheti meg, de szerintem ez mar a total vallalhato kategoria.
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #32651 üzenetére
Full populáris? EZ jólesik. Tekintve hogy nemrég még hadonásztatok itt ellene nagy hevesen, hogy ez nem is igaz, meg Mikro megint valami fircsa anyagot szippanthatott, hogy előjött a baromságaival. Most már "populáris"? Amikor beskilleztem és felszereltem a Málhás Némbert még nem volt az. A többség szerint meg "nem monknak való" most se.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
davidsito
aktív tag
Sziasztok!
CM wiz-emet szeretném még, még, még hatékonyabbá tenni.
Tudtok nekem linkelni privátban, ismert / ügyes / erős cm wizeket?
Kiktől el tudnék lesni 1-2 dolgot?Nem tudom furyt vagy mempot be tudok e építeni ebbe a gearba.
Érdemes e?Célom a 300.000 dps, egyenlőre.
64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.
-
granini
őstag
válasz mikromanus #32648 üzenetére
'A reflect nem igazán árt neke, a falak viszont idegesítenek '
A falakat le kell donteni, Mikro elvtars..
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #32653 üzenetére
TR monkot építettél TR nélkül, ami a játékban mindig is használt volt XP/DE/Iteme-t bármit farmolni...akik többnyire egyedül mennek azok által igen gazdagon használt build. Persze ez is már millió1 variánst megélt build...
Semmi extrát nem mutattál...csak egy kurva régi build alapot kaptál elő, majd egy ezeréves recept alapján összepakoltad a geart...
Mikor mutatsz már vmi egyedit is? Ne csak kopi paszta buildeket prezentálj...vagy az már nem fér bele abba a napi 5-10 percbe amit a játékba töltesz? Mondjuk nem csodálom ennyire fussa csak...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #32656 üzenetére
Te meg mi a fenét kaptál elő a kacsahátsóból Szilveszter? Build alap? Azt spirit regenerationnak nevezik. Tudod az olyan amire neked nincs szükséged, de ALAP jellemző. Mitől lenne ez bármi "build"? TR-t meg nem használok. A haranghoz is masszív erőforrás pótlás kell. A skill ellátása a cél. Mintha bármely kasztnál erre olyan sok opció lenne. Le kellene szoknod a kacsatápról azt hiszem...
"ennyire fussa csak..."
fussa.... Ugye tudod, hogy az ilyesmiért érzékenyebb társaságban lexikonnal orrbaverést kapnál?edit: nem kerestem korábbi "buildet" az építésnél. Az elvárások alapvetőek voltak. Kipróbáltam, működött. Ennyi. Ja, ezt persze még az idők és a patch hajnalán.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
granini
őstag
válasz Gorneck #32656 üzenetére
Szegeny Mikro.. o az egyik legnagyobb avantgarde D3 epitesz, es lassan ot is utoleri a populizmus vadja. Dehat ez a folyamat kotelezoen utoler mindenkit szerintem. Sokan jatszunk es emiatt sokfele build van, persze van 3-4 trend, iranyvonal ami jol meghatarozhatoan, szinte elesen kiemelkedik, de a szamos varians miatt elobb utobb ezek a hatarok elmosodnak, eltolodnak, es emiatt erezhetitek azt hogy Mikro populista pedig nem.
Ugyanakkor. Az sem varhato el a muvesztol hogy teljesen szembe menjen minden ertelmes parameterrel mintegy teljesen zarojelbe teve a hatekonysag, stabilitas, finanszirozhatosag szempontokat es olyan builddel rukkoljon elo ami bar meresz, vagany es ujszeru, de egyik parameternek sem felel meg es mint ilyen teljesseggel hasznavehetetlen.
Ennel szebben nem tudlak mar megvedeni Mikro..
-
Thrawn
félisten
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #32657 üzenetére
A kérdésemre nem válaszoltál!
Ettől még sokan használják, csak TR-sal kiegészítve...szal éppenséggel ez egy igen populáris build volt a maga idejében a TR monkok körében...persze most is, csak azóta kicsit faragtak rajta...
Csak magyarázol itt populáris nem populáris buildről és Te is pont olyat használsz...ami előszerettel használnak egyedül a Monkok...már akinek bejön egy össze vissza castoló skill.
Szóval lesz vmi egyedi build prezentáció is? Vagy inkább terelsz gyenge poénokkal?
#32658) granini: Óóóóó, tud ő annál jobbat, mint egy TR buildet/geart mutasson be TR nélkül...sok olyan skillje van a Monknak amit tényleg ritkán látni...és valóban ritkán is használnak...
Erre igen jó példa a Barbárja...az már közelít a saját elképzelés alapján összetákolt buildhez...ennek megfelelően nem is működik...ez nem saját elképzelés alapján lett összerakva épp ezért müxik is.[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
hovika81
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget akkor először nagy biddel buyout nélkül és majd meglátom, hogy mennyiért viszik el.
Diablo 3 - hovika81#2333
-
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #32660 üzenetére
TR mellé nem nagyon hazsnálták. EZ már egy "újabb" jelenség. Mellesleg a TR csökkenti a harang hatékonyságát. VAgy regen, vagy sebzés, vagy védelem lesz kevesebb. A spirit is alacsonyabb szinten lesz. Ez meg elég nag yhátrány magas MP szinten. Kb ez olyan érdekes érvelés, mintha attól, hogy most páran a DT buildbe már betesznek HotA-t, vagy rendet elkezdenéd leszólni a kezdetektől HotA-zókat, hogy ez tök DT build é sminek szájalnak itt amikor ugyanazt nyomják kicsit módosítva.
Egyedi build nem létezik. Valamit már mindenki próbált. Azért ha már most ez "populáris" (áprilisban nem volt annyira az), akkro ezek közül melyik az még:
- Meteor shower build (Wizard)
- Sleet storm buildek (Wizard)
- arcane torrent -death blossom build (wizard)
- Kicsi a rakás build (WD - unlimited wall of zombies)
- kutyarobbantó build (WD, no jó, ez azért egy ideje ismert, de annyira azért nem volt elterjedt mikor én is beszálltam erre)
- cluster bombázó (DH. Kb folyamatos cluster)
- rapidfire build (DH - most már kedvelt. Patch előtt nem volt az. Nem is nagyon működött akkro még. NAgy volt a költsége)
- Quasimodo build (Monk - folyamatos wave of light)
- lasing tail spam build (Monk. Jól működhet, de a harang hatékonyabb. Gyorsrunra alacsonyabb szintre viszont van egy elég jó variánsa)
- WT-SS build (Barbár: elég ALAP barb build, bár Andrish ebbe is tuti belekötött mikor téma volt )
- low fury buildek (Barbár)Azért a többség most se "populáris"...
"az már közelít a saját elképzelés alapján összetákolt buildhez...ennek megfelelően nem is működik..."
HE? Kinek a barbijáról beszélsz, Az enyém mindennel működik csak hús legyen benne.(#32659) Thrawn
Csupán apró vita, de jó a műsor.[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz davidsito #32662 üzenetére
Nekem első ránézésre látszik mi akadályozza a wizedet abban hogy több dps-e legyen: a bazi kevés int.
3 slotod is van ahonnan 0 int jön és ebből kettő slot ékszer...
kraftolj még, mert a vállasod és kesztyűd se ad vmi sok intet, pláne az amud.
a cipőben se vagyok biztos hogy jó ez így neked egyre több cmwizen látok natyring+ cipő párost, de a zunipox+zunicipő is jobb lehet poxból as-est szerezz be. de ezt inkább egy rutinos cmww mondja meg inkább neked ne én.
persze ezek csak 5letek nem biztos hogy meg kell fogadni őket[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #32665 üzenetére
Mit nem használtak TR mellé? Harangot? Ne viccelj már. A TR pont arra használták, mint a Barbik a spurit...gyors haladásra, harangot meg írtásra.
A TR meg semmit se csökkent...
Gorneck#1239
-
killerjohn
addikt
ha zuni poxból AS-eset néz, akkor crit-et bukik (vagy VISA)
zuni csizma chantodo mellett nem ad elemental bonust (elhanyagolható) viszont a movespeed miatt lehet jó ice climbert alternatíva (én 2 napja vívódok, hogy cseréljem-e)nat ring IAS mellé lehet crit%, és akkor még a 7% set bonus, de akkor ugye a nagy csizmán iszonyat nagy bukó van a climbers-el szemben, és a ringen sincs critdmg ("vagy VISA")
[ Szerkesztve ]
-
kkf
aktív tag
válasz szallasi007 #32610 üzenetére
ha nincs sok zséd két LS + CRIT-es egykezesre, akkor egy Skorn-nal, meg +50% IAS-sel teljesen jól végig lehet rongyolni egy combination strike + WoL builddel MP10-en.
persze én is jobban élvezem, ha tele van a képernyő kis ciklonokkal"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #32667 üzenetére
Amikor te még kislány voltál (izé, WD), akkor elsődlegesen low Mp level XP runra használták a TR-t és a harang se nem fért bele se nem volt indokolt. Mp 0-2 közt fehér mobok tömegére. Még a "skorpió nerf" előtt. Az elit többnyire le lett sprintelve, mert XP/sec-ben nem érte meg velük foglalkozni. De te ezt nem tudhatod, hisz friss még a pelád Monk szinten. Vagy csak a korral a bor nemesedik az agy meg... De ezt hagyjuk!
A harang a legutóbbi skill buff után lett hangsúlyosabb alternatíva. A TR i skapott egy másfeles szorzót akkor. Így már picit magasabbra is merészkedhetnek a xp huszárok picit.
-
davidsito
aktív tag
válasz killerjohn #32670 üzenetére
hát ja
pontosancipő marad egyenlőre az tuti, nem kell nekem 24 movementspeed
valahogy a furyt és a mempot kellene beépítenem64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #32672 üzenetére
Látom a mellédumába zseniális vagy...használták a harangot, ahogy tettem én is, magas MPL-en is király volt...elitre és trashre is...
Szal sajna faragj még kicsit a builden, mert egy elég régóta használt tömegcucc...Annyira friss a pelám, hogy én legalább játszok is vele, ellenbe veled...aki fel tud mutatni egy mozgáskorlátozott TR Monkot...
Gorneck#1239
-
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #32674 üzenetére
JA. Február 12-én jött a patch a TR meg előtte is hazsnált volt. Magas MP-n? Kétlem.
"•Tempest Rush •Weapon Damage increased from 85% to 155%"
"•Wave of Light •Weapon damage increased from 390% to 829%"Előtte itt ríttak hónapokig a monkok, hogy alultápolt korlátolt a kopaszka. Van 1, max 2 használható buildje. A többivel max mp3-5-ig lehet bohóckodni, de ott is hatékonyabb/gyorsabb a többi. Kivéve az MP0-1-et ahol a TR egész használható. Nem is tudom ki beszél mellé. Kiegészítő skillnek épp lehet használták akár márciusban is a harangot, de a fő sebzés nem igazán az volt. Egyszerűen nem illik a buildbe. Normális runban a kényelmi skill nem elég "hatékony". Mellesleg épp 1-2 napja mondta valaki, hogy nem a sebesség rúnát használja, mert kevés a spirit. Hát, ez van. Arra, hogy áthaladj az ellenfeleden a standard sebességeddel, ahhoz jó, sebességnövelővel meg sokat buksz a magasabb spirit regen igény miatt (vagy DPS-t a jobb spirit regen itemek miatt, vagy kevesebb spirit lesz a folyamatos használat miatt. Ha meg sunnyogsz a regenen, akkor DPS-t kevesebbet buksz, csak az egész tákolmány működésképtelen. De azért mesélj még nekem a populáris buildekről és a "másolásokról"!
edit: amúgy te az irdatlanul morc és Kopasz karaktereddel TR buildben haranggal milyen MP-n nyomultál?
[ Szerkesztve ]
-
adamkaa777
senior tag
Hello nemrég visszajöttem játszani . Meik karakterrel lehet legjobban farmolni kb 60m-es gearből ?(minél nagyobb mp érdekelne jelenleg paragorn nélkül)
[ Szerkesztve ]
El. Psy. Congroo.
-
Edge
veterán
Ez már rég volt de köszi a választ
Igazából picit bizonytalan voltam és nem volt mindegy hogy kiadok-e 980M-t vagy sem.
De megtettem és azóta már tapasztaltam hogy nem érezni a 2% dodge difit 17% és 19% között. Persze azóta már mást is vettem így az 50k hp mellé újra 19%+ dodgeom lett, de ez már másik történet
A karim már tényleg ott tart, hogy csak craftolással tudok előre jutni. Nyomatom a kesztyű kraftokat de eddig semmi jobb mint ami van. Pedig jól tudom azon a sloton még 20K unbuffed is képes jönni a jelenlegihez képest is, ami már eleve nem egy crap ugye.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
MrCsiT
addikt
válasz davidsito #32662 üzenetére
Bár Edge már válaszolt és nekem csak buffed van 330k kiírt dps-em, ötletért ráleshetsz a wizemre..
killerjohn: ha lacuniból és inna pantsból van +24 move, akkor nem kell tripla áron move-os climberst venni a +1 move-ért, szerintem.
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #32675 üzenetére
Látom nehezedre esik megérteni amit mondok...TR mozgás miatt használták régebben, semmi sebző szerep nem jutott neki, hanem MOZGÁS/HALADÁS felelős volt.
TR alatt fullon van a spirited...Szóval a TR mozgás miatt használták, a harang DMG (sokan még rícseltek, de az akkor is halott ötlet volt, ahogy most is). Az, hogy buffolva lett a TR magába magas MPLhez kevés, nem azzal sebzel. Hanem a perma haranggal. Ami ha nem késik, vagy épp nem zabálja fel a spirited (mert 1 cast helyett lezúg belőle 80an), akkor egyedül még egész klafa...
Vedd ki a buildeből a hurkáknak való serenity-t és rakd be a TRt, tádám...kapnál egy TR monkot, még 8 peccsel ezelőttről, amit használtam én is. MPL6-ig egész jól elvoltam vele...de kb 50 millás gear volt rajtam...kb 300-400, de lehet több órával ezelőtt...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
kkf
aktív tag
válasz mikromanus #32675 üzenetére
ez tök igaz szvsz. ha megnézel bármely 1.07 előtti videót a youtube-on, egyik TR buildben sem lesz harang kb. véletlenül sem. gondolom, azért ez eléggé reprezentatív.
"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
MrCsiT
addikt
válasz adamkaa777 #32676 üzenetére
Legolcsóbban barbiból építhetsz farmert.. de farmolni infernón érdemes csak, a paragon meg majd jön vele szép lassan..
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
F-ECT$
titán
válasz davidsito #32654 üzenetére
Szerintem:
-Fury nem fér bele, mert így sincs meg a 2.74-es AS-ed, azzal meg a 2.5 se lenne.
-Mempo befér, ha szerzel máshonnan APOC-t és LOH-otAhogy már mások is írták, az int a kevés:
-OH-ból lehetne 300+ inteset venni hasonló dmg-vel
-Jó a nyaklánc, de az onnan hiányzó 200-300 int nélkül nehezen lesz meg a 300k dps
-És persze a kesztyűn sokat segítene egy tri verzióDive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz killerjohn #32670 üzenetére
-Nézegettem én is 250+ intes climberseket, de a 130 int set bónusz és a 7-8% elem dmg bukással rosszabb lenne, mint a mostani Zuni.
-Zuni poxból viszonylag olcsón lehet venni olyat, amin van int, chd (ez mindegyiken van), és emelett as meg loh. Persze ezzel chc-t bukik, de ő bőven 50% felett.
-A nati párossal az a baj, hogy max 100 int és vit lehet a csizmán, nincs rajta elem dmg, és a gyűrűből is elég nehéz olyat kifogni, amin van kellő int, chc és chd is.Dive ever, work never.
-
-
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #32679 üzenetére
Nem. A harang buildbe rakták be a TR-t és nem a TR buildbe a harangot. Ha a TR csak support skill, akkor az nem TR build. A TR build az EZ!
Attól hogy mindkettőhöz kemény spirit regen menyniség kell, attól nem azonos. Kb motort hasonlítasz kamionnal. Mindkettő benzint eszik (na jó, lehet dízelt), így azonosak az alapok. MOst melyik a koppintás? A motor, vagy a kamion?
edit: ja, hogy neked a mindig is használt időtáv jelentésénél a megjelenéstől idén márciusig tartó rész kiesik monkként? Értem. Akkor nincs is több kérdésem.
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #32686 üzenetére
Sajna pedig de. A gerincét a TR buildnek az általad is használt masszív spirit regenes részleg képzi, ezt előszerettel variálják...a linkelt videón pont ez látható, csak DPS-re kihegyezve.
Én spirit regenest használtam, hogy TR alatt töltődjön a spiritem és tudjam tolni a harangot, szintén leírás alapján.A harangot már buff előtt betolták számos TR build variánsba...igen, van belőle vagy 80 és nem egy, ahogy te ezek szerint hiszed.
Szóval látok tőled vmi egyedit is már végre vagy tolod a hüleséget tovább? A barbárral legalább próbáltál már vmit villantani...bár az már tényleg vicc kategória volt. Monkkal is prezentálhatnál vmit...harangon kívül...amivel tényleg ritkán találkozni partyban és müxik magas mplen is...
Gorneck#1239
-
davidsito
aktív tag
privát szar akart lenni, nekem ezzel nincs szerencsém!!!!!!
[ Szerkesztve ]
64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.
-
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #32688 üzenetére
Egyedit sose találsz. MAx olyat amiről készítéskor (attól függetlenül) nem csináltak még 10*20 videót, csak valahol koreában egyet. Egyszerűen kevés a variáció. Nem tudom mit puffogsz itt. Esetleg tesztelgess majd exploding palm-harang kombóban. Az se lehet rossz ha sok az apróvad. Van spirit töltős rúna a tenyerelés killre. Úgy már akár über Op is lehet a kombó (nem is tudom minek voltam eddig ilyen puh@p*cs, hogy nem teszteltem le. csak mert mindegyik spirit zabáló...)
[ Szerkesztve ]
-
granini
őstag
válasz Gorneck #32688 üzenetére
Megneztem ezt a linkelt Utube videot a TR buildrol.. Ez valami egeszen nevetseges.. utalom a TR-t ki is mondom nyiltan. Probaltam. rohangalsz eszetlenul korbe-korbe, mikozben senkit nem olsz meg.. Nezzetek mar meg a videon en nemtom szandekosan csinalja-e a csavo de mobot konkretan mindet otthagyja, beleut es fut tovabb.. abbol nem lesz se XP se drop.. bezzeg a Pack-et azt leolni, nade 78x ugralja oket korbe. Inferno mp0-an.. most hadd ne mondjam haranggal, 115K DPs-el egyet leb**szol es az egesz terkepet kinullazod..
Monkkal is prezentálhatnál vmit...harangon kívül...amivel tényleg ritkán találkozni partyban és müxik magas mplen is...
Tegnap jpeetr javaslatara megneztem a seven-sided-strike-ot.
Pro: nagyont sebez, jopofa runak vannak hozza, amig utod a skill-t kvazi hallhatatlan vagy, olyan mint egy serenity, tud teleportalni is..
Kontra: sok spiritbe kerul es 30 sec a CD-je.. az nagggyon lassu.. harangot ugy lehet pakolni mint a sicc, 5 mp alatt lenyomsz 3-4-et es mind critel 1-2 milliot..Szerintem nincs nagyon mas build monknak.. 2h skornos harangos van. meg 2x1h FoT+SW + valami terulet sebzos pl exploding palm. Meg 2x1h combination strike passzivos FoT + a masik boxolos skill.. Mindenki ezek valamelyikevel megy magas mp-n.. Mostmar nagyon sok monkot megneztem mikozben epitgettem a sajatom, az itt froumozok kozul legalabb 10-et. Aztegye fel a kezet aki nem a fenti felsorolas valamelyikevel megy, hanem gyokeresen mas skillt/buildet nyom es talpon marad mp8 felett.. Funbuildet lehet csinalni, csak nem lesz eletkepes
A party skillek meg egyertelmuek. Van az 'elvarhato' build Hogy amikor 4-en vagyunk bent es van cm wizz akkor ne harangozz hanem vortexelj.. es ne AS aurat adj, mert az van mindenkinek hanem dodge-ot, vagy spammeld a dps-t.
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #32690 üzenetére
Pedig ennyire nem működő Barbár buildet még sose láttam senkitől...
Én nem tesztelgetek, van egy bevált buildem, amit nem sok embernél láttam. Nekem tökéletes...
Ha harang akkor csak ez: [link] vegyíteni nem fogok (minek?), mondjuk ehhez már a spearem bekerül a jobb kacsóba és Furi a másikba.
De sajna még mindig olyan szarul müxik a harang, hogy inkább hanyagolom...(#32691) granini: Látom sikerült a lényeget leszűrni, gratulálok hozzá, ügyes vagy. TR buildbe szintén berakható a harang...a perma is...az, hogy melyik variánsát használod lényegtelen...rengeteg van.
CM wiz mellett is lehet harangozni... Csak nem harangozol, hanem oszlopot állítasz...[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #32692 üzenetére
Melyikre gondolsz? Amivel a para 100-at értem el, vagy az only rare verziót? Utóbbi kicsit korlátol, előbbi meg egész jó, de nem épp a top5 leggyorsabb barbár skill kombó egyike. Szimplán ehhez volt épp kedvem.
granini
A TR-be berakható a harang és hasznos is, de patch előtt (és főként az XP nerfek előtt) a gagyi TR dammal öltek (akkor 85% dam volt a mostani 155% helyett)... Pókot és egyéb low life ellent nagy tömegben. Egyszerűen más nem adott annyi XP-t időarányosan. Ezért is hagyott ott jópár "kétkörös" fehéret szerintem . Az elit meg azért ad XP buffot és ha már ott van, akkor miért ne scapja le? Most már egyszerűbb, mert elég sok opció van a gyors kivégzésre.Más skillezéssel próbálkozgattam. Kick-ass vonalon próbálkoztam, de még nagyon nem éreztem és nem volt kedvem erőltetni. Az se lehet rossz, de kisebb a "hatótáv" mint harangnál és sérülékenyebb harc közben. Azért majd tótózgatom a kombókat. Hátha egy beüt. Most nagyon a palmban agyalok mindennél amióta feltűnt, hogy kipunnyadó ellenél visszajöhet a spirit szépen. Gondolom 1-2 hónapja már felvetettétek az ötletet, csak kellett némi idő, hogy eljusson az agyamig és megtapadjon a gondolat.
-
adamkaa777
senior tag
Kicsit módosítva felteszem a kérdést Wizel vagy DH lehet gyorsabban farmolni mp 8-10 et ? kb ~100m goldból .
El. Psy. Congroo.
-
czpitti
senior tag
válasz granini #32691 üzenetére
TR és TR nem egyforma.Én se szerettem de amint kitapasztalod hogy mennyi as-t bír el a kari a dps miatt amivel még tudsz harangozni akkor mehetsz te akár mp5-6-7-en is.Az enyém ( igaz nem gyúrok már sc-re mer minek ) mp 2-n simán öli a mobokat futi-futiban.A harang meg köll,mert jó,mert gyors a kill.
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #32693 üzenetére
Még mindig a rare...
Ahhoz érdemes AS-t is tárolni, lassú fegyóval nem túl jó...nincs nagyon mi ami életben tartana...
Igen, mondtam már párszor, hogy próbáld ki. Nem kell hozzá semmiféle spiritregen...csak kell hozzá egy kis idő míg nem a levegőbe durrogtatod elfele...
(#32694) adamkaa777: Barbárral.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
F-ECT$
titán
válasz killerjohn #32685 üzenetére
Nekem is cmww wizem van Persze, hogy a crit jó, de ha választhatsz, hogy 90% crit és 100k dps vagy 70% crit és 200k dps, akkor azért ez utóbbi jobb. És itt most pont ez a feladat: megfelelő mennyiségű szükséges stat mellett a dps-t kell maximalizálni.
Dive ever, work never.
-
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #32696 üzenetére
Neem. Nem kell AS. Ott épp az egyedi sebzés maximalizálás a lényeg. Az AS csak ellustít és elaljasítja a sebzésed. Inkább azonos DPS kisebb AS-sel.
edit: életben tartani a barbit? Minek? Nem tud az meghalni? Olyan butuska, hogy még meghalni is elfelejt ha eltalálják
Amúgy valami ilyesmi buildre gondoltam monknál, de persze ez se "egyedi" már, hisz itt a videó róla.
Diablo III - Druin - MP10 TR-Bells-EP 1.0.8[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #32698 üzenetére
Pedig jójaz...ránt, cripp, kick...fekszik nyugszik...lehet picit DPS irányba elmenni skillezésben...
Ismerem...annyira nem bejövős...
Gorneck#1239
-
granini
őstag
válasz mikromanus #32698 üzenetére
Zsir video Ez tenyleg jo build.. TR+Harang+SW+FoT+EP
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.