Új hozzászólás Aktív témák

  • ProEvoFan

    nagyúr

    válasz mikromanus #24396 üzenetére

    Igaza van K_mesternek, AH/RMAHra van felépítve a játék.
    Akkor nem lenne arra, ha sűrűbben esne mindenkinek kasztnak megfelelő "csúcs" item is.Na ez nincs meg.Persze foghatod az egészet arra is, hogy talált cuccokkal is végig lehet menni alacsonyabb mpl-n, a kockáknak meg ott van az AH/RMAH mint lehetőség a bitang jó itemek beszerzésére.Na ezért mondom azt h az aukcíós házra van tervezve a játék.Miért lenne az olyan nagy baj ha nettó 1000 óra játékidő alatt "kidropolnám" magamnak a geart???1000 óra!eszméletlen nagy játékidő.De ezt nem lehet, gyakorlati lehetetlenség, mert a Diablo 3 az aukciós házra van kiépítve, nem a megfelelő dropra illetve a játékidő után járó, magasabb gyilokszám utáni dropra.
    Mindjárt jössz a Diablo 2 példával...ott is volt cserebere, csak nem hivatalosan.Akkor még egyszer.Ott sem lett volna feketekereskedelem (ok, az mindig volt/lesz, de az arányában biztos kisebb), ha mindenkinek több száz órányi kill után fokozatosan dobta volna a jobbnál jobb itemeket.
    Ami nem AHra van kihegyezve, pl: Torchlight, Guild Wars 1.2. Ha ismernéd a GW2 drop rendszerét, akkor tudnád miért megyünk veled szembe.
    Amúgy nekem semmi bajom az aukciós házra kihegyezett dropra.Nekem tetszik.De a véleményemen ez nem változtat.

    szerk:
    A kraftolás mint lehetőséggel kezdenek elmenni a "geareld fel magad jó cucokkal AH nélkül" irányba.A napokban közölt Blizzard hír is erre utal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák