-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz F-ECT$ #23600 üzenetére
Csak neked: másik winchesterre.
De ez elég hosszú így,az ember szeret rövidíteni,
meg élőszóban is ezt használom kb. amióta számitógépeket használok.(lassan 30 éve)Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
jpeetr
aktív tag
valaki wizard szakértő vetne rá egy pillantást mit lenne érdemes fejleszteni?
[link]
köszi -
Sirandrish
legenda
Lehet a "W"-n akadt ki..
Mármint ha már úgy is magyarítod meg rövidíted akkor érted..
Persze lehet maga a rövidítés ami fáj neki, nem tudomjpeetr Mit szeretnél? Több DPS-t?
Ha igen akkor az Amut tuti CHC+CHD-sre cserélném..elég bikát dobna rajtad.
Storm Crowból szerintem CHC-s kellene, és az itt kieső all resit pótolhatnád a Braceren mondjukÍgy elsősorban én ezeket cserélném..
Finomhangolásnál pl a cipőre is mehet jobb stat..több INT/VIT ..
Inna gatyából 9%AS-eset, és ha esetleg be tudnál áldozni kis armort akkor jöhetne egy 200 körüli INT-es AS/CHC/CHD-s kesztyű is[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Amur
addikt
válasz persil #23604 üzenetére
Mindegy, a lényeg,hogy az újratelepítés használt,még mikrolag is alig van azóta.Pöpecül fut a játék!
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
jpeetr
aktív tag
válasz Sirandrish #23603 üzenetére
köszi. nagyjából ezek érdekeltek.
inna gatyából nem láttam 9as-est ennyi vit-telamut folyamatosan craftolom, meg a többit is
-
Edge
veterán
válasz jpeetr #23606 üzenetére
Pont az a probléma picit, hogy túl sok vitet ad az inna gatyód azzal előbb utóbb foglalkoznod kell hogy máshol szedd be azt a vit-et, mert elég sok DPS-t lehet azon a sloton összeszedni innával, de kevesebb vittel.
szerk: most nézem detto ez a problem a witchingeddel is. Ez is egy olyan slot ahol akár 50K (buffed) dps-t is össze lehet szedni, kár elrontani ennyi vittel az int rovására.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #23603 üzenetére
Jaja, vagy winchester vagy vinyó, de semmiképp nem winyó
Ahogy nézem AS-t is kellene még szereznie, meg chc-t ha mpl10 überre is jó cm wizt szeretne.
Dive ever, work never.
-
Cyberbeni
addikt
Szimpla vit roll könnyebben ad magasabb értéket, mint egy intvit roll (mármint összességében), tehát valószínűleg olcsóbb is, és a maximuma mindkettőnek 200 (legalábbis gatyán meg pulcsin)
És amíg nincs az int rovására feleslegesen sok vit-je, addig mindegy, hogy a gatyán sok vit van, vagy közepes mennyiségű int és vit.Persze a 288 int, 0 vit VW nem épp optimális, de nem néztem végig minden cuccát, mert mobilról vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
czpitti
senior tag
válasz Sirandrish #23610 üzenetére
MP 12 biztosan farmolva hogy el tudja vinni a kicsi WD-met magával
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
Sirandrish
legenda
-
czpitti
senior tag
válasz Sirandrish #23613 üzenetére
Akkor sajna nekem is fejlőnöm izé fejlődnöm kell
-
hokuszla
senior tag
Nálam néha lag, 3-5 mp, néha teljes fagyás úgy, hogy csak a kilövés számít.
Nemrég tettem újra a játékot (Enus kliens miatt), semmit nem segített a problémán.
Most azt tervezem, jön egy amd->nvidia csere, hátha...10600k 16GB 1660s 5TB
-
jpeetr
aktív tag
válasz Sirandrish #23610 üzenetére
természetesen egyszer majd mpl10 lenne a cél, legfőképp majd űber
most sikerült egy kicsit jobb chd-s amut craftolnom egy kis life árán, de még as hiányzik róla -
Rankerz
senior tag
Érdekes siránkozási láz alakult ki - az állandó dupe téma mellett - miszerint mennyire rossz class a Demon Hunter ( pl ) . Nézegetem az EU és US fórumokat, mindkettőnél felütötte fejét a panaszkodás és a buffra való igény.
Tényleg ilyen szörnyű a helyzet kedves DH-k?
-
killerjohn
addikt
válasz Rankerz #23617 üzenetére
Alacsony MP-n a mozgási sebesség miatt alázza a DM-m a wizardomat (csak úgy mint a WD), magasabb MP-n viszont szegény DH-val nem nagyon haladok előre én se... félre ne értsd, nem sírok, csak mondom. Mondjuk az tény hogy a barbár dúrván OP, a WD nagyon OP, a monkról nem tudok semmit, a cmww lassú, de hallhatatlan, a DH meg úgy csak szüttyög szegénykém. Ha ilyen szemmel nézem, akkor tényleg ráférne némi buffolás, hogy egy szinten legyen a többivel.
-
buherka
addikt
Szerintem is gáz lett a DH. Egy rakat pénzt rá kell költeni hogy normális legyen.
Másfél millárdból raktam össze a DH-m, amibe bid is volt és meg se ugatja a 500M-ból összerakott barbáromat.
A barbárral 1M-kat crittelek úgy hogy unbuff 136K-m van. Ilyent a DH-nál közel se látokAnno szétnerfelték a DH-t mint a szemetet. Még a vaultunkat is megkopasztották. Ez az egy skill volt ami egyszerre sokat sebzett (1500%-ból gyorsan csináltak 300%-ot.)
Mert nehogy már jó legyen nekünk.Persze kényelmes karakter, mert lehet vele távolról lövöldözni. De normális DPS-t nehéz belőle kihozni.
Egyenlőre én is leraktam a DH-m. De erősen fontolgatom hogy mindenét eladom.
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Gyick
őstag
Ha már a dh-nál tartunk ti melyik buildot ajánljátok?
-
Sirandrish
legenda
-
Cyberbeni
addikt
Nem olyan szörnyű a helyzet, de azért egy kisebb balansz mindenképp elférne:
Magas MP-n nem lehet olyan jól tölteni a hatredet, anélkül meg nem sokat sebez a DH, plusz bat companion nélkül még sima ball lightningozással is ki lehet futni a hatredből.
Ha menekülős az ellenfél, akkor cumi van, mert spike trap nem sokat ér ott, ráadásul csak az echoing blast rúna használható belőle jól. (Tapasztalattal kicsit ellensúlyozható, de van amikor annyira durván futkároznak, hogy semmi nem segít)
Spike trapen kívül kb semmi nem hatásos MP10-en, amin meg 1.2s-es arming time van, tehát ennél hamarabb semmit sem lehet megölni, még a normál mobokat sem.
Shadow Power kötelező skill. (csak két egykezessel lehet 3+% ls-t szerezni, ráadásul a 6% ls sem teljesen elég reflect ellen, kivéve talán brutál resisttel, itt ugye barb/monk előnyt élvez, mert nekik ott a 30% dr, és 2*1h és 2h kombóval is össze tudnak szedni 6% ls-t, spike traphez meg ugye nem nagyon jó a loh)
2h xbow az egyetlen használható, ha sokat akarsz sebezni, abból meg 99,9999%-ban csak manticore van. (Szintén spike trap miatt.)@Gyick: Attól függ, hogy csak xp kell, vagy inkább DE+itemek is. Meg hogy van e legacy nat seted, vagy nincs. Egyébként én ezt ajánlom (angol).
[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
Ha csapatban farmolok akkor több xp-t kapok mint ha szólóban mennék?
Úgy vettem észre hogy igen, de lehet hogy csak attól tűnik soknak hogy nem unatkozok közben.A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Cyberbeni
addikt
válasz Lézerparaszt #23624 üzenetére
kevesebbet kapsz, mert akkor a followeren levő HF gyűrűből (+leoric's signetből) nem kapod meg a +xp-t
-
-
Bird
addikt
Plvl 100 kipipálva!
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Cyberbeni
addikt
válasz mikromanus #23627 üzenetére
Templarnak próbáltam tanítani, de sajnos nem értette a lényeget, és inkább csak goblint idézgetett a puzzle ringgel. Meg scoundrel is csak fotózta ott a népet, az enchantress meg málnaszirupot locsolgatott.
@Helmoras: Ha mutatsz nekem egy olyan összeállítást, ami mindegyik karakternek jobb, mint az adott tőkéből szólóban kihozható maximum, akkor ok, de egyébként nem sok esélyt látok rá, mert DH vaultozik, és mindent öl, ha elég alacsony az MP, tehát neki lassabb, mert ugye a többiek kb csak futnak utána. Ha meg MP10 AC2 farm, akkor meg a DH húzza le a monkot/barbárt. Maximum multiboxolva 4 ugyanolyan karaktert, mert csak +70% hp-t kapnak.
Amúgy a mai stream-farmolás is megvolt, 50M jövedelemmel
-
Bird
addikt
válasz F-ECT$ #23632 üzenetére
Igen a wd, de nagyon úgy érzem, hogy csak hobbi kari lesz Egyedül mpl5-től halok, mint a tiszavirág.
Sirandrish: Köszi. Jut eszembe, a klubtagságit neked kell fizetni?
szallasi007: Tuti kis fuksz lett papa.... Fürdésnél se vedd le, nehogy az asszony lenyúlja!
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Rankerz
senior tag
válasz killerjohn #23618 üzenetére
Miért nagyon OP a WD? Komolyan kérdezem,az enyém még lvl60 sincsen
Amúgy aki akar uber mp10 ezni ma este vegyen fel nyugodtan BT: Rankerz#2601
-
czpitti
senior tag
Nos összehánytam egy WD-t a ládámban talált szemetekből.Valaki egy gyorstalpalót akár priviben is küldhetne nekem az alapokról,nagyon megköszönném.Holnap meg tanulmányozom egy kicsit az idevágó szakirodalmakat
-
mikromanus
veterán
Végre esett valami normálisabb bracers roll. Már kezdtem ingerült lenni, hogy semmi értékelhető nem jön össze. Vita véletlenül se volt eddig. Azt hiszem lecserélem a mostanit, bár az se roszz. Mondjuk így nem lesz a kisérleti buildemmel 100% seismic crit. No mindegy
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
proci985
MODERÁTOR
mindkét GPU 51-52%on, frametime először olyan 3000 környékéig esett, aztán beállt 500ra. CPUlimit nincs, Diablo3 SSDn. előtte stabil 120+fpssel ment.
a Bridge of Korsik féle belassulás új szintre jutott. HCban azt hiszem, hogy elég ideges lettem volna, avagy ez így hogy?
az látszik, hogy a GPUk is vártak valamire az órajelváltásból ítélve, a hőfokaik alapján is üresjárat volt. node 0 fps, és 3sec egy képkockára?
milisec még egyszer, immár 10secnél van a teteje. amúgy 13000ms volt a rekord, egyetlen képkockára. 13 sec, 2013ban.[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz RockHaRD #23646 üzenetére
tippre, mivel nem néztem meg az advanced beállításokat a task manageren. mielőtt beakadt, épp belefutottam egy kb 30-40fős tömegbe fallen strafevel a waypointtól nem messze az egyik kritikus helyen a hídon. épp próbálgattam némi sebességoptimalizációt, tehát eléggé siettem.
amit néztem: nem a videokártya, ez az ugráló terhelésen és a hőfokokon is látszott. ők henyéltek. nem a proci, az is várt valamire. szerintem nem az SSD, és a 16 giga ram is elég kellett, hogy legyen. tipp: hálózati kommunikáció, az megmagyarázná, hogy az egyébként betonstabilan futó játék hirtelen miért megy át fps/secbe. valami van ott a hídon, talán a háttérben lévő brutális mennyiségű egység, ami ott bezavar.
ez viszont csak egy hipotézis, mivel a hálózati kommunikációt nem láttam, ezért nem tudom bizonyítani.
amit te láttál is simán lehet egy másik bottleneck miatt a rendszerben. a videokártya észleli, hogy valami más a szűk keresztmetszet, és mivel egyébként várnia kéne, addig se jár teljes órajelen, mert nincs értelme. tapasztalat azt mutatja, hogy SSDről jobban fut, viszont mint a mellékelt ábra mutatja, az se minden esetben elég.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
mikromanus
veterán
válasz Cyberbeni #23643 üzenetére
Ismerős. Nekem is összejött egy hasonló vállas, csak kevesebb resisttel (ahhoz képest ami rajta van a karaktereden) és 7 pickuppal. A másik meg olyan mint egy jó VW csak nincs regen rajta. Épp ezt használom. Azért VW-ben ez utóbbi már azért sokszázmilla lehet (264 str +164 vita). A bracersből meg szerintem már több százat craftoltam, de vagy resist, vagy chc nem volt rajtuk. Vagy ha mindkettő összejött, akkor vita maradt le. Ez a roll még istencsászár verzió, bár lehetne több cita és chc rajta. No, nem leszek telhetetlen.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Amur
addikt
Kicsit off: ugye írtam hogy feltelepítettem egy másik vinyóra a Dio3mat és azóta nem szaggat.
Tegnap esti feljemény: a másik vinyó amin volt teljesen meghalt,már csak akkor bootolt be a win ha lehúztam..
Szóval ott fizikai hibák voltak rendesen..fájdalmas mert 1 éve nem mentettem az e-book gyüjteményem és vagy 5ezer könyv volt rajta amit fene tudja hol találok meg újra..
De a lényeg: a diablo3 fut mint a szél!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest