Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz #51736960 #19895 üzenetére

    A Diablo 2-ben is az haladt jól akinek volt "pénze". Csak ott más számított ennek. Kicsiben gemekkel lehetett fizetni, hosszabb távon fg-ben. Utóbbi azért is jó volt, mert picit előnyhöz juttatta a korábbi aktív játékosokat az újakkal szemben, mert nekik már volt fg-je. Az meg ladder fordulótól függetlenül felhasználható csereeszköz/pénz volt.
    Ha a single player karakteren az offline karaktert érted, akkor az sokat nem számít. Offline módban mindenki úgy csalt ahogy akart. Meg szerkeszthette a karaktert. A talált itemeket max eladni tudta és jó nagyon nem eshetett. A lényeg mindig is a multi és a ladder volt.

    Más: sok a hozzászólás így "kora" délelőtt. Mi történt? Áll a szerver?

    Az általános szófosótémához (píz vs énnemtejelektöbbet):
    A karakter húzásnál sok értelme szerintem sincs a pénzért megkapott/felhúzott 60-as karinak. Infernon már lehet értelme költekezni. Ha sokat játszol, akkor nem kell külső erőforrás. Amit találsz vagy amit csereberélsz/árulsz az AH-ban azzal gazdálkodsz. Ha viszont nincs kedved sok-sok órát farmolni egy jó itemért vagy görnyedni az AH-ban a goldért, csak élvezni akarod a fan buildedet, akkor a beleölt időt kiválthatod pénzzel. Ha nézed a 120 kilós pirospozsgás germán középkorú úriembereket és kerekded csemetéiket, akkor az ö szemszögükből ez a képlet:
    - vagy elcseszem az időmet és botladozok a "komoly" nehézségen
    - vagy bedobok pár ojrót ami 1-2 óra munkámmal összeszedek, veszek goldot és nem kell 100 játékórát botladozással tölteni. Olyan játékot játszok itt és most amilyet akarok.
    Ugyanez Romániában vagy Ukrajnában így lenne:
    - vagy farmolok mint a güzü, vagy beleölöm egyheti béremet hogy normálisabb legyen a karakterem és úgy haladjak ahogy akarok.

    Azért érzitek azt, hogy eltérő dolgot tart majd fontosnak a két úriember?! :Y :C

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák