Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    válasz LLKobe #15686 üzenetére

    Nem vagyok valami óriási monk-szakértő (bár szinte csak szerzetessel játszom), vannak itt a fórumon nálam jóval tapasztaltabbak (dadan, ProEvoFan pl.), de szerintem a kevés vit-ed és alacsony életed nagyon behatárolja, hogy mit lehetne cserélni. Amiket néztem, hogy esetleg le lehetne váltani másra, önmagukban azokkal életet buknál, és az nálad már halálos. Így is két pofontól kifekszik vszg. a karaktered, ha nem vigyázol.

    Szóval, így kicsit zsákutca jelenleg a monkod, mert több dolgot is le kellene cserélni szinkronban, hogy előre tudj lépni érdemben. Tudom, mert jártam én is hasonló cipőben.

    Én azt csináltam egyébként ebben a helyzetben, hogy megterveztem, miket mire cserélnék, melyik cuccon mit szeretnék elérni, mi fontos rajta, és eme terv mentén szépen elkezdtem nézegetni az AH-t, és venni a cuccokat. (ProEvotól kaptam néhány általános tanácsot, de azért alapvetően a saját fejem után mentem, ami mondjuk 90%-ban egyezett a véleményével, mert hasonlóan láttuk a dolgokat.) Persze mivel nem volt annyi aranyam, hogy rögtön meg tudjak venni mindent és mindenből azt, amit szerettem volna, ugyanakkor nálam is az volt a helyzet, hogy egy-egy dolog lecserélése önmagában élet vagy reziszt szinten erősen gynegített a karakteren, már-már egészségtelen mértékben, ezért félreraktam stashbe addig az új cuccokat. És amikor összejött annyi holmi az eltervezettekből, hogy volt már értelme magamra aggatnom őket, mert tényleg dobtak a karakteren látványos rontás nélkül a különböző kritikus pontokon, csak akkor öltöztem be. Akkor viszont annál nagyobb volt az öröm, mert érezte az ember tényleg, hogy lépett előre.

    Most nálam így néz ki a monk: Iskander
    A DPS értéke az Enchantress segítő ias passzívjával értendő, tehát nem 100%-os unbuffed. Ez az MPL3 farm gearje. MPL4-től fölfelé egy másik amulettet használok, ami -17k dps, de +50 reziszt és +900LoH. Ez már kell oda a refik miatt, de 1.07-től remélhetőleg nem lesz rá szükség, hanem elég lesz csak kicsit jobban odafigyelni :)

    Én a közeljövőben (ha lesz rá aranyam), legközvetlenebb tervként a Natalya cipőből szeretnék majd egy dexben izmosabb darabot kifogni, illetve Inna gatyában szintén egy magasabb dexes darabot. Ha Vit helyett lightning reziszt lenne benne, hát annál jobb, a sisakban lévő követ lecserélve úgyis tudok kellő mennyiséget dobni az életen.
    A többi cucc cseréje nálam is vagy aránytalanítana erősen (pl. Vile Warddal nagyot dobhatnék még a sebzésen, de rengeteg életet buknék), vagy egyelőre megfizethetetlen kategória (tisztességes értékű chd+socket kombós Echoing Fury a mostanihoz hasonló dps-sel, vagy 5-6% körüli chc-s Natalya gyűrű). Az ember meg ugye addig nyújtózzon, míg a takarója ér... :K

    [ Szerkesztve ]

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák