-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz ProEvoFan #16400 üzenetére
"Nerfelni akarják a Furyt, Skornt meg a black dmg-s wepeket"
Nem csak a furyról érdeklődtem..
Tudtommal bele esik a Manticore is ugyi?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Helmoras
őstag
válasz Sirandrish #16402 üzenetére
Nem az nem mert az poison dmgből számol, amugy egyszerüen ki lehet számolni a srác " képlete" alapján, én megtettem pár fegyverrel és valóban vmi nem stimmel, az egykezeseknél lényeges dps csökkenés lesz ha ez igaz 1250 ről 1050 körülire stb... :S
-
Sárpac
nagyúr
válasz Sirandrish #16402 üzenetére
hm.. poisonra miért nincs nerf? Hülyeség min max damage a karakter min maxához adódik nem mint a méregdamagénál? Vagy tévedek? Akkor pedig máshogy kell számolni és jó lehet!
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Szatesz.
aktív tag
Szuper én 1 hete vettem 500 milláért egy furyt..... Ezt nem tehetik meg szerintem....
-
abéla
senior tag
válasz ProEvoFan #16408 üzenetére
Azért a Chantodo-t, Slorak Madness-t, tehát gyak. a legtöbb cm wiz (csak hogy mindenki értse: critical mass buildet használó wizard osztály ) oh-t nem érinti, de valóban, a magas dps-sel bíró rare-k viszont szinte mind beleesnek a rajtuk lévő black dmg miatt.
szerk:kompenzálják a wizákat a pvp szopóálarc végett
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
-
vendingo
veterán
Hogy lehet sms protect-el hozzáférni az accountomhoz? Nincs meg az autenthicatorom.
Találtam egy fecnit, amire anno felirtam egy kódot, azzal tudok valamit kezdeni? ilyen a kód: us-1234-5678-9101
MOD: most látom! Csak a serial van meg a restore code nincs.
Hova kell kattintani, hogy letudjam választani a régit?[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Gorneck #16417 üzenetére
Köszi, de folyamat csak ezt írja: An error has occurred.
The security input you’ve entered was invalid, please try again.
Eredeti nevemmel regiztem, működő email címmel.Most meg ezt írja: An error has occurred.
This e-mail/name combination does not exist.Na meg ezt: An error has occurred.
Too many attempts.[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz vendingo #16419 üzenetére
Kezdek dühbe gurulni...
Már így se játszok valami sokat ezzel a fos játékkal, max napi 30-40 perc, de most közel állok hozzá, hogy dobozostól mindenestől bekúrjam a cserépkályhába...Gorneck23 kb 20x-r megpróbáltam. Ennyiből csak elkellet volna találnom egyszer...
[ Szerkesztve ]
-
chosa921
tag
Sziasztok!
Tippeket szeretnék kérni hogy olcsón (10-20 Millióból) milyen nagy előre lépést lehetne tenni a Barbárommal kapcsolatosan? Elég idegesítő hogy napi 10 órát beleölök a játékba és van hogy csak 1 de van hogy még 1 se esik (legendary) ami esik azzal meg kilehet törölni kb. , IGY NÉZ KI A KARIM, esetleg ha skill használatokkal kapcsolatban lenne valami tippeket azt is meghallgatom, ami a legjobban zavar az a qva kevés dmg, 90k van ha useolom a Wrath of the Berserker-t amúgy annyi amennyit láttok.
*Edit: Továbbá ami még érdekelne hogy az Monster Power növelésével növelődik a kiesett itemek "erőssége" szoval pl 5-ösön jobb cuccok eshetnek mint 0-n? Szerény tudásom szerint az MP szintekkel csak a nehézségi fok erősődik meg az XP rate, ezzel kapcsolatban ha valaki felvilágosítana annak örülnék
[ Szerkesztve ]
Üdv.:Peti
-
Wolverine
félisten
válasz vendingo #16421 üzenetére
Ez user error. Az Authenticator alkalmazásánál (ha mobilos verzió) egyértelműen leírják, mit kell felírni, ha költöztetni akarod másik telefonra vagy ha le akarod szedni. Most nem tehetsz mást, mint írsz a Supportnak egy ticketet és vársz a válaszukra.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
mpierre
veterán
-
Szatesz.
aktív tag
Igen több legend esik de régen nem volt ennyi selejt . A legtöbb brim.
Nem tudom hol nézted de ez többet ér mint 500 milla egyébként 470 ért bideltem úgy hogy 3-4 napig figyelgettem az árakat... Jelenleg sincs fent ilyen ennyibe... Itt nem ez a lényeg csak ha lenerfelik biztosan kevesebbet fog érni és az nagy cumi lesz mert a jobb barbaroknak is mint furyja van...
-
SLYM
veterán
válasz Szatesz. #16432 üzenetére
persze, de arányaiban a jobbakból is több esik, ha valakinek patch előtt volt egy 500 misis fegyvere, akkor az ma 100 misit se ér. nyilván vannak akiknek a full-full itemjeik nem csökkennek ennyit, mert maxos statok vannak rajta, de pont az ilyen itemek, amik még nem maxosak, de drágák, azok értéktelenednek a patch óta folyamatosan. és ezt is simán behozták, bármit megtehetnek érted és meg is fognak, ami arra készteti a játékosokat, hogy fejlesszenek, ergo költsék a pénzüket
közben lecsekkoltam és tényleg ilyen áron mennek ezek a str-es fury-k. sorry, még jó vétel is volt ennyiért
[ Szerkesztve ]
-
schwartz
addikt
válasz Szatesz. #16432 üzenetére
Max atkerul off-handbe, ahova valo... Main handbe meg egy 1.2 AS nagy base dmg spear-el is sokkal jobban jarnal, a kard helyett meg mehetne a Fury. Veszitsz 10CHC-et de a Weapons Master miatt az AS-ed az egeszre nezve javul. (hiaba 1.4-es az a kard). Ebbol ptofital az osszes tamado skill amit hasznalsz. Itt nezd meg milyen AS lepcsok vannak ww-hez es tornado damage-hez mivel az-az unbuffed dps az adatlapon egy nagy hurka. (nekem pl. 115k unbuffed-el sikerult kb 2100k dmg-et bevinni HoTA-el masodpercenkent)
Kulonben ez nem nerf csak javitanak egy hibat ami erinti az osszes fegyvert nem csak a black dmg-ket. Sot, ha jobban belegondolsz a fegyveren a plusz elemental dmg eddig nem kapott bonuszt semmillyen % dmg-bol (sem a fegyveren levobol sem a kulonbozo itemekrol) s ha azt is javitjak akkor a black dmg "nerftol" fuggetlenul atrendezodik a rangsor.[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
miko_
tag
Ez azért nevetséges, mert ha tudtak róla már szeptemberben miért nem javították eddig?
Most kell javítani amikor mindenki bevásárolt már. Komolytalan az egész társaság.
[link]
Ez azért nem 2 hónap inkább 4.[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
Csak egy kérdés hol van az meghatározva, hogy egy weapon alap damage-ja fix? Mert a skacok mindenhol fixxel számolnak, viszont az para lvl óta egyre erősebb fegyverek jelennek meg az AH-ban 1.05-előtt az 13XX fury is nagyon ritka volt most már van 1400+ is, szvsz a base damage is nőhet mf-től függően, akkor pedig meg is van a válasz miért nem jön ki jól a max damage sok fegyvernél! Ha meg úgy van akkor mindegyik fegyvert érinteni fogja, ezért nincs értelme mert lényegében nem változtat semmin, max a kiábrándult játékosok számát emelik meg drasztikusan!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
schwartz
addikt
válasz ProEvoFan #16436 üzenetére
Volt ettol sokkal sulyosabb bug mint pl. az invulnerabil wizard amit 3 honapig sem javitottak Ahhoz kepest ez semmi... Engem hidegen hagy, hogy mennyi buko lesz esetleg a physical damages fegyvereken, legalabb a sok hiena pofara esik s normalizalodhatnak az arak. (foleg ha javitva lesz az elemental dmg-hez kotodo % dmg bonusz)
If he dies, he dies.
-
miko_
tag
válasz Sárpac #16438 üzenetére
Ők minden fegyvernél azt veszik figyelembe hogy mekkora item level és megnézik hogy az adott típusú fegyveren mennyi a base damage és abból számolnak. Én nem vagyok biztos benne hogy ezek az értékek valósak-e, mert pl a memponál is azt írja hogy:
+71-80 Resistance to All Elements
Attack Speed Increased by 8-9%
+10-12% Life
One of 3 Magic Properties (varies)
+170-200 Intelligence
+170-200 Dexterity
+170-200 Strength
+1 Random Magic Properties
Empty Socket
Kérdem én akkor hogy lehet hogy van olyan amin nincs main stat? Ezek szerint ezek a leírások nem biztos hogy valósak. -
Pekkk
aktív tag
Nem tudom mi van megint, de az US szerver tele van dupe-olt cuccokkal. DatModz streamen mutogatja. Ő is dupe-olta a gatyáját nem is egyszer, RMAH-ba is felrakta....(az előbb láttam élőben!) Nem rollback-el lett csinálva, mert túl sok van belőle. Szerintem megérdemelné a bann-t ő is... EU-val remélem nem ez a helyzet!
[ Szerkesztve ]
-
-
F-ECT$
titán
válasz Vismajor01 #16384 üzenetére
Minek a Cold Blooded, ha nincs is frost spelled?
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest