-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
Valaki okítson már ki, Dreadlands buildem miért pusztul meg folyton a pályán... Valamit tuti rosszul csinálok, Rhykker vígan sasszézik a zöld hányásban, a tömeg közepén, meg se mozdul az élete, én meg ha csak megközelítem a tömeget, meghaltam. 119-es GR még ment, 120 már nem akar sikerülni. P975 vagyok most, a sebzésem érthetően elfogyott ezen a szinten, de ezt a folytonos meghalást nem értem.
Ez a karim -
Edge
veterán
hát s24 óta nekem is szarul fut a d3, olyan mint egy képregény akadozik, hiába játszottam a beállításokkal fosul fut 32 v. 64 bit tök 8, vkinek vmi tippje van jöhet
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
grimm2015
senior tag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz grimm2015 #114458 üzenetére
elore bekalibralni a level6ot tobb ido szvsz, egyszerubb azt a par szintet gheednel osszeszedni.
utana meg egyszer kell lenyomni a bal gombot aztan vegigfutni illusoryval.
Az egyik wiz fegyverből már van 9 meg az egyikből egy.
DHnal kb 10.re esett ki egy windforce. monknal 14.re a Bartuc. wizardnal 10bol meg nem volt Oculusom. mindharom karival GR90+ speedbol toltam eleg sokat. gob gyurubol egy ido utan nagyon sok van es ha tudsz GR90et stabilan farmolni, akkor nagyon nem eri meg oket elhasznalni, foleg most, hogy a broken crown es a sage befer a followerre, egy sima surubb T16 rift palyan meg 100m arany bejon ha fent az 50es goldfind gem.ez a modszer ket dologra tokeletes:
- egy mained van es relative egyszeruen ki akarod szedni a cuccot a tobbi karinak.
- tobb mained van, de egy adott eth nem akar esniegyebkent probaltam mas megoldasokat is. ancient gob rift jo, altalaban esik 0-2 eth, de olyanom volt osszesen harom. T16on ladak meglepoen jo esellyel dobjak, pl cow levelen kb 20-50% lehet az esely osszessegeben. viszont T16on sima palyakon advanture modban nem nagyon var lada, Riftben palyatol fugg, hogy mennyi esik. GR90 random, neha esik egymas utani riftben, neha 20 riftbol semmi.GR90 folott mar nem javul a droprate.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
reelc
veterán
válasz grimm2015 #114458 üzenetére
Nekem az első 3-4 kör volt olyan, hogy ugyanazt kaptam duplán.
Vagy 2x túlléptem a szintet, akkor 1 vagy 2 Leoric biztos esett Eth. helyett. Aztán kitaláltam, hogy elsétálok a pálya végéig, és onnan visszafele csapom le őket. Nem sokan követtek.
Volt olyan is, hogy vagy 18 volt 2 fegyverből, a harmadikból egy sem, egy gob adta be a Vaultban.
Még a gyűrű beszerzéssel együtt is, ez volt a leggyorsabb módszer.
Sokkal gyorsabb, mint felhúzni mindenből 1 karit farmolni vagy GR-ezni.
Nagyon sok BS-t költöttem a dologra, de mégis kevesebbnek éreztem, mint ami a WW barb kard szetjére ment el. Az egyiket hamar beadta. Aztán úgy álltam, hogy volt vagy 8-9 belőle, a párjából egy sem. Aztán nehezen beadta, pár óra múlva meg töröltem is a karit, olvastam a fentebbi ismertetőt. -
mephi666
nagyúr
válasz proci985 #114459 üzenetére
tegnap barbival és wizzel futottam kb 15 kört és 1-szer csúszott át a szint lvl7-re elég jól be lehet lőni... néha kis helyezkedés kell, de nem sok macera (legtöbb időt azzal vesztettem, amikor a karakter létrehozása után azonnal start-ra nyomtam és nem állítottam game mode-ot meg t6-ot )
ui: ma asszem nekróval nyomom a t16 riftet meg gr-t, crusival meg restartolok és beállok lvl31-re (wizzel és monkkal nem sok hangulatom van játszani... sajtreszelővel rejszolás nekem az a 2 karakter )
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz mephi666 #114461 üzenetére
elkiabáltam: ma mentem egyet wizzel és szépen túltoltam lvl8ra csimpicsöcs előtt ...de aztán dobott a megszokott korona mellé egy oculus-t így a wiz is 3/3 (még 1 van hátra a nekrónak és 3 a monknak, amihez nem kezdtem hozzá eddig)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Daelion
őstag
Nem kapsz semmi mást csak azt amit már most is lehet látni karikon ETH fegyvereket. 'felmész megnézed leaderboardon karik kezében azt kb annyi'
Én ezért nem is foglalkozom vele mert nem tetszenek és úgy se használnám a transmogot. ' Eleinte én is terveztem a farmolást de miután megláttam őket PTR-en lemondtam róla'
Azért persze grat annak aki képes kifarmolni az összeset.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
thx, az a vicc hogy a transmog érdekelt legkevésbé inkább csak kihívás elé állítottam magam... (a dizájn egyébként az, ami a 21 eth fegyveré)
sajnálom amúgy, hogy ez csak 1 season-re vonatkozott: jó lenne, ha pl az eth fegyverek season only-k lennének mindig, nonseason-re meg nem kerülnének át majdnem mint d2-nél a ladder only cuccok
-
reelc
veterán
-
DjDanee87
addikt
válasz mephi666 #114463 üzenetére
Olvasva itt a korábban írt vaultos trükköt azzal én is bepróbálkozom majd szerintem. Én is hagyományos módon estem neki. Meglett monkkal mind akkor kadala és gem of ease segítségével DHra váltottam. Azzal GoD miatt hamar összejött mind a három, majd necrot húztam.
Necroval csak az a bajom, hogy nincs egy buildje sem amivel szívesen játszom. Összeraktam az új setes bone speart, amivel 85ös speedeket tudok menni. Ezt a gameplay-t még úgy ahogy elviselem, de elég távol áll tőlem ez is. Így főleg zavar, hogy szivat a játék a kisebb eséllyel eső ethereal fegyverrel. Rengeteg GR85 után 6-2-0 esett eddig. Szerintem necroval megnézem ezt a vaultos módszert biztosan, a többi karakterrel van olyan build amivel szívesen játszom, azokkal nem lesz para.
-
mephi666
nagyúr
válasz DjDanee87 #114470 üzenetére
negróra én találtam kézreálló buildet, amivel jól elszórakoztam land of the dead (+frozen) és skelmage (+life support) a 2 aktív skill, többi meg devour (+aura), blood rush (+potency), bone armor (+disloc), simulacrum (+reservoir) ...passzívok: dark reaping (lol: nem is kasza volt kézben ), life from death, extended serv, final service
blackbog kézbe (overwh essence passzívval meg ölésenként 1sec cd red-del), lost time, steuart, hexing pants, witching, nailuj+krysbin gyűrűk, requiem, st archew, reaper, razeth, andariel és haunted amu... természetesen lod, enforcer, trapped gemek... kockába cycle, tasker, squirt
simulacrumot benyomom, majd mehetnek a mage-ek 4-esével... essence termelődik izomból, szaladgálok, takarítom a hullákat, hexing gatya dolgozik, folyamatosan pakolom a bone armor-t és kivágom a land of the dead-et, ha épp eszembe jut egyedül a hülye ajtók tudnak belassítani kicsit... ratyi cuccban gr85öket nyomtam vele
-
mephi666
nagyúr
huhh, ez a random: már el is felejtettem, milyen kellemes augmentnél, amikor 60%-ra sorban 8-szor dob failt
-
SQX_Barto
addikt
válasz mephi666 #114478 üzenetére
Mintha ebben a seasonban rosszabbul adna be a 60%-ot mint altalaban...
30% meg total szivas, kb 15-bol huztam kettot, azt hiszem.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Sárpac
nagyúr
Eu szerver szabira ment?
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Vistaboy
veterán
Komoly. Most esett ki a második Ethereal cucc. Kár, hogy Yang nincs ilyenben, kíváncsi vagyok, milyen statokat adna...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
mephi666
nagyúr
válasz Vistaboy #114482 üzenetére
nekem buriza esett végre egy normálisabb, ami a dawn-t pótolja
-
MegalodonS
őstag
GR120 - 12:12 (P965 no augment es csak 6 anchient a tobbi normal a fegyo Ethereal!!)
37 Ethereal esett osszesen.A legjobban a LoD Crusi es a Barbi tetszett,mivel soha sem jatszom veluk!Ami nem jott be a Monk, haaat azzal nyuglodtem rendesen!
Jobb is van, mint a Yang
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz WayneGace #114485 üzenetére
dede, csak múltkor selejtezéskor betörtem mind és akkor vettem észre, hogy kockába még nem is húztam be ...majd kiesik gyorsan egy úgyis és akkor azt rakom át (dex-el mindig elkap a gépszíj: majdnem 9milla damot ír ki kezdésnek, ami onnan megindul felfelé )
[ Szerkesztve ]
-
D3W1L3
tag
válasz MegalodonS #114484 üzenetére
Erősebb lett sokkal mint S23-ban.
-
HellGreg
őstag
Valamit variáltak az RNG-n? A szezon eleje óta nem ad semmi értelmes cuccot, se Kadala, se a rift guardianok... Primal ancit akkor adott utoljára, amikor megcsináltam a 70-es GR-t. Azon kívül csupa irreleváns szett vagy használhatatlan anci cuccok. Valami tutira változott, mert ennyire szerencsétlen nem lehetek
-
-
MegalodonS
őstag
válasz D3W1L3 #114487 üzenetére
Nem rossz , be vagy augmenmtalva, hanyas gemekkel mentel?? ??? Az en gearem nagyon hulladek, de azert megyek meg 1-2 kort!!Igen ugy tunik eleg eros, meg csak most lett meg az osszes ether, a wizzt szandekosan hagytam utoljara, mult szezonba is tetszett!!
[ Szerkesztve ]
-
D3W1L3
tag
válasz MegalodonS #114492 üzenetére
121-es kövek voltak, meg kb 3db 120as kő volt rátörve az itemekre.
[link] itt tartok most. 132esek a gemek. -
Csokishurka
őstag
Ha barbbal megszereztem a Immortal szetett, mint seasonal reward.
És felhúztam egy monkot, akkor annak nem kapom meg a settet?"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
faragojof
őstag
-
hokuszla
senior tag
Nekem most jobban kedvez a blizzrandom mint az elmúlt szezonokban. 1x hopp máskor kopp.
10600k 16GB 1660s 5TB
-
HellGreg
őstag
Esett már valakinek valaha olyan Buriza, aminek Fortress Ballista képessége van? Már találtam vagy 40-et, de az olyan, mintha nem is létezne
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen monitort vegyek?
- Analóg fényképezés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest