-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap újra elkezdtem hosszabb idő után a játékot.
Találtam olyan legendás tárgyat, aminél a secondary affixes-nél zárójelben világoskék,enciánkék szöveg volt feltüntetve.
Olyan mintha csak bizonyos karakterosztály használhatná.
Gooogle-val próbálgattam, sikertelenül.Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
mephi666
nagyúr
válasz soo277 #114050 üzenetére
jajj a primal mikiegér szerintem szép válogatást tudnék összeszedni, milyen retek primalokat hozott eddig ez a szezon (ma pl reggel jött egy compass, de kb a legócskább fajtából)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
DjDanee87
addikt
válasz moongoose #114051 üzenetére
Legújabb patch hozta be. Azt jelenti, hogy a followerre rakva az itemet te is megkapod az effektet. Gyakorlatilag a followerre mozgó Kanai's Cubeok lettek annyi különbséggel, hogy csak bizonyos itemek működnek és ha halott a follower akkor a tárgyak képessége sem aktív rajtad.
Mindenki szamara leghasznosabb ilyen itemek a Flavor of time amulet, nemesis bracer, DB és GR kulcs növelő craftolhato setek. Így már szólóban ezeket mindenki élvezheti. Sok buildbe nem fértek be korábban.
-
mephi666
nagyúr
válasz mephi666 #114052 üzenetére
na, lőttem egy kisebb válogatást a szezon eddigi terméséről ezeken kívül esett még pár, amin 1-1 statot elpörgettem és feladtam valamelyik karakterre (max 2-3db)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
SQX_Barto
addikt
válasz mephi666 #114054 üzenetére
Azert itt van par eleg jo cucc is, de igen, nagy resze sajnos kuka, vagy azert mert nem kell sehova, vagy azert mert rossz statos.
#_ocsisajt: T16-ra kisebb riftre van valami zombis build, nezd meg a wd-s youtuber csavo videoit, de persze ne azzal akarj 130-as solot pusholni.
#soo277: Rossz statos / haszontalan primal elegge fel tudja mergelni az embert (engem legalabbis igen)If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
mephi666
nagyúr
válasz SQX_Barto #114057 üzenetére
na igen, természetesen god dh a "gyűjtő" és ezek közül neki semmi nem jó (hf amut mondjuk wd-nek forgattam) ...ja egy god sityka hullott neki primalban egyik nap... ez az első, ami felkerült a karakterre
-
mephi666
nagyúr
válasz reelc #114060 üzenetére
ja, pakolom is el kb az összes primalt ns-be, de ns karakterrel kb soha nem játszok amúgy csak kis panaszkodás kellett, hogy nem dob god buildbe semmit... erre most futottam 3 gyors kört gr95ön
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz proci985 #114062 üzenetére
jaja, ez jó lett... R-es gyűrű kéne még, de abból nem akar rendes anci pördülni... ilyen dex+vit+sock+kutyafüle roll már esett, ami semmire nem jó
-
Daelion
őstag
válasz mephi666 #114061 üzenetére
Grat!
Kb ugyan ilyenem volt nekem is DH-n most.Nekem ennyire tellett ebben a seasonben:
+ az a Dawn ami karin van, szerintem az vitte el az összes szerencsém.
GoD helm meg azért maradt ezek közt mert javíthatatlan szinten rossz rollos. 'Kadala Primal, mit vár az ember'
[ Szerkesztve ]
-
soo277
őstag
Ezzel a wizard laggal lehet valamit kezdeni,már próbáltunk mindent,vicc,hogy nem tudják javítani
BT: wersoo#21211
-
Mart10000
aktív tag
Ez a Necro Bone Spear build Masquerade-féle set ütős lett. Solo GR 100-at is menni lehetett vele 750 körüli Paragonnal is, ha kedvező pályát adott.
Ahogy nézem most főleg a DH, Necro és Wizard a sláger.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
-
LendvaiFeri1
addikt
Sziasztok!
A mai nap szeretném megvásárolni a játékot. Totál kezdő vagyok, eddig egy Diabloval sem játszottam.
Néhány jó tanács, hogy mire érdemes figyelni? Nézegettem videókat, eddig a barbár tetszik a legjobban, valószínűleg vele fogom elkezdeni, de a DH is nagyon tetszik.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
SQX_Barto
addikt
válasz LendvaiFeri1 #114070 üzenetére
Kiprobaltad a starter editiont? (ingyen elkezdheted a jatekot, par szintet tudsz vele menni es igy jobban kapsz kepet, hogy mennyire jo vagy sem szamodra)
Ha megveszed, mindenkepp a kiegeszitovel egyutt vedd meg, a nekromancer DLC opcionalis.
Azt erdemes tudni, hogy mar keszulnek a 4. reszre igy a 3-ba mar keves uj tartalom fog kerulni, fokepp csak finomhangolasok 3 havonta a patchekkel.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz SQX_Barto #114071 üzenetére
Igen, jelenleg azzal játszok. Mindenképpen megveszem, már pár ezerért hozzá lehet jutni. Olvastam, hogy jön az új rész, de nagy valószínűséggel majd csak jövőre jelenik meg, addig megpróbálom jobban megismerni a játékot.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
SQX_Barto
addikt
válasz LendvaiFeri1 #114072 üzenetére
A jovore szerintem meg elep optimista feltetelezes Blizzardot ismerve
Bar 22-ben lesz 10 eves a D3, szoval szep jubileum lenne, de nem hiszem, hogy addigra kesz lesz. talan egy alfa/beta kijon addigra.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz MegalodonS #114076 üzenetére
Az meg messze van, foleg bosskillerkent, ha lenne parti, zDH-val siman, 144-ig mentunk tegnap azt hiszem.
#soo277: Haver 5 porgetesbol kapott egyet en kb 3-400-bol nagyon random. Masik havernak kiesett de rossz statokkal igy csak porosodik a ladajaban.
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz MegalodonS #114079 üzenetére
Egyreszt utalok pusholni, a full primal az meg csak 4 primal, amibol ketto nem is tokeletes... Harmadreszt meg a sok botos se tolta le a solo 150-et, szoval en mezei halando vegkepp nem fogom. 130nak valamikor majd nekifutok ujra az remelhetoleg lemegy normalisan mostmar.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz MegalodonS #114079 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
válasz MegalodonS #114083 üzenetére
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
SQX_Barto
addikt
válasz MegalodonS #114083 üzenetére
130-as kovezes, kiveve a compass rose + traveller, mert azok meg nem ancientek (de a 130as kavicsok mar megvannak hozza).
Utalok pusholni, szoval ha mar "nehez" kb ott is hagyom. majd egy 1000 paragon mulva nekifutok a 135-nek, bar az is lehet majd zaras utan, de meg a (valoszinu) Firebird nerf elottIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
zotyi8
tag
Season karitól lehet átmenteni felszerelést non season-ba?
-
Thrawn
félisten
válasz zotyi8 #114088 üzenetére
Új seasonos karit nem tudtál volna indítani ha maxon van a létszám, csak rebirth-szel lehet. A tárgyakat egy borítékban kapod meg, onnan ki tudod majd válogatni. Erre azt hiszem 30 napod lesz, utána elvesznek.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
MegalodonS
őstag
[ Szerkesztve ]
-
soo277
őstag
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
A hétvégén megvettem a Diablo 3-t, kipróbáltam és nagyon bejön. Persze még nagyon láma vagyok hozzá. Van esetleg olyan klán, ahova be lehet csatlakozni, és nem fog mindenki agyvérzést kapni a kezdő kérdéseimtől?
Válaszokat előre is köszönöm.
üdv.: B
-
MegalodonS
őstag
PTR testing period for the 2.7.1 update begins June 17
New Season Theme: Season 24 introduces Ethereals, a new weapon-type that players will be able to acquire and hunt for in their upcoming seasonal journey. Ethereals will roll a powerful set of affixes, a random Class Weapon Legendary Power and a random Class Passive Power. Ethereals will have unique icons, names, item types, and sounds originally found in Diablo II. For additional details on Ethereals, check out the list below:
Season Rewards: Two unique new rewards, a portrait frame, and a pet will be granted to players who complete the Season 24 Guardian Journey. Please note that the reward content will not be available during PTR 2.7.1.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz MegalodonS #114096 üzenetére
Ethereal? Levered a durabilityt és dobhatod el? ...followerre zakara és megoldva?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz MegalodonS #114096 üzenetére
Collecting all 21 Ethereals during Season 24 will reward players with the Feat of Strength, Ethereal Recollection. Players who accomplish this will have all Ethereal transmogrify options available for future seasonal and non-seasonal play.
7 class valakinek?
ja es nerfeltek a bone nekrot!
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
mephi666
nagyúr
válasz rumkola #114099 üzenetére
Akkor nem értem, miért a d2höz hasonlítják, ahol javíthatatlan volt az eth már csak a droprate kérdés: ha az anci 1:10, panci 1:100, ennek mennyi lesz? Vagy ha ilyen táp lesz, az ancikon faragnak?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Analóg fényképezés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest