Új hozzászólás Aktív témák

  • gollum

    tag

    válasz Quent1n #4416 üzenetére

    Sziasztok.

    quentin.
    Jó az a proci, szó se róla, de a sima cd-hoz képest gyakorlatilag semmi újítást nem tartalmaz. A recovery dvd jó dolog, így legalább lezúzhatod róla a relytettparticiót, valószinűleg van, és nyersz vagy 10 gigát.
    Szerintem nyugodtam bekapcsolhatod, annak idején én is bekapcsoltam, semmit nem befolyásolt az aksi állapotán, amikor eladtam 1 évesen, még 90%-os volt...
    Bootoláskor nyomj f12-t, ekkor bejön a boot menü, ahol ki tudod választani, hogy miről szeretnél bootolni, beléphetsz a biosba, és a lényeg, alatta van egy olyan menüpont, hogy diagnostic, na ezt indítsd el, leteszteli a gépben található összes hardverelemet, és kidobja, ha bármi baja lenne a gépednek. Az aksi miatt nem produkál kékhalált, legfeljebb nem indul.
    A gépedhez szükséges drivereket pedig innen [link] tudod letölteni, service tag alapján kidobja a gépedhez szükséges drivereket, softvereket.
    Remélem tudtam segíteni.
    A dell ismét elérhetővé tette a gépeit xp-vel a vásárlói igények kielégítésére... :)

    Amol.
    Nekem is csak a d420-am van, de ezt imádom, a sub a király.:D Van két asztali a családban, asszonynak, kislánynak, de azokat csak szervizelem, karbantartom. :)

    Aktuális témához hozzászólva, a 9400-amon volt sztereo hangszórópár, plussz mélynyomó, hát gyönyörű, tiszta hangja volt, tehát lehetne más konfigokba is normális hangszórót rakni... A d420-nak elég gyenge a hangszórója, igaz nem is igénylem, de gondolkozok egy portreplicatoron, arra mehet hangszóró, egér, hálózat, stb., és csak rárakom a gépet, megy minden. Szerintem akinek notebookja van, annak ez tökéletes megoldás, mellesleg erre is találták ki...:D

    Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák