Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskaktusz

    addikt

    válasz jano222 #25132 üzenetére

    Nem csámcsogunk rajta. Megmondtuk, hogy az nem korrodálódik, emrt full műanyag az egész váz, a kolléga meg csupán az ismeretünket bővítvén belinkelt egy alu házasat is, ami ezek szerint kétségkívül megtalálható volt forgalomban, de az n5010 jelentős része akkor is műanyag volt..

    A kérdésedre pedig azért nem válaszol senki, mert nem tudunk rá válaszolni. Ha szabaideje engedi, akkor majd benéz ide a szervizes topiclakó kolléga, aki SzaboZE néven fut, ő majd konkrét választ ad.

    Ez egy kényes kérdés, mert a garancia első sorban hardveres eredetű. Tehát, ha nem megy a gép, a hibás alkatrészt cserélik. Mivel csak a festék van megkopva (az én M5010-emen is), s mivel ez nem befolyásolja a gép használatát, szerintem nem cserélik. Az enyém már volt úgy szervizben, pont ez említett szervizes topiclakó kollégánál, hogy látható jele volt a festék kopásának, de nem tájékoztattak róla, hogy rendeltek házat, vagy ez cserélhető, ezért gondolom nem is állja a garancia. És biztos lehetsz benne, hogy ők ott a Humansoftnál tájékoztattak volna felőle, mert vannak olyan korrektek...

    De a tutit akkor is majd az említett felhasználóó fogja tudni leírni neked.

    [ Szerkesztve ]

    "Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."

Új hozzászólás Aktív témák