- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
-
mariak
csendes tag
Köszi, megpróbálom
-
-
mariak
csendes tag
Sajnos ez sem jó!!! Nem értem, miért nem lehet egy vacak drivert letölteni hozzá, ami jó????? Agyvérzést fogok kapni!!!
[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Elnézést a visszaolvasás hiányáért, de hát van itt annyi információ, hogy ez lehetetlen. Volt egy céges DELL Inspiron 17"-os, Nvidia GS7900 VGA-s laptopom. Sok évig jó szolgálatott tett.
Most itthonra (tehát ár/érték érzékenyen) szeretnék egy Dell laptopot, ami nem feltétlen 17"-os, de félig játékos szerkezet, tehát vagy Nvidia v. AMD ("ATI") VGA-al rendelkezik, DX11-es és fut rajta néhány nem vadállat igényű mostani játék is (pl. Fable III), valamint nem gond HDMI kimeneten 1920x1080 külső TV meghajtása sem.
Nem tudom érdemes-e Nvidia szinten a GTX 600M, vagy AMD-nél a HD 7000M sorozatban gondolkodni?
Minden esetre a cuccra, Win7-el együtt csak vért pisilve lesz max. 300eFt.
Tudtok tanácsot adni?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
kentharo
csendes tag
Üdv nektek. Olyan gondom van, hogy latitude D630-as laptop alaplapom jobb létre szenderült. Nincs valakinek ötlete, honnan lehet másikat beszerezni? Az alaplap cserével nincs gondom, csak az új lap beszerzésével!!!
Előre is köszi! -
rizso
addikt
válasz kentharo #24357 üzenetére
Ha minden igaz, neki van D630 alaplap
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
premete
veterán
válasz Hawerr #24361 üzenetére
Én pedig már 21 éve ennél többet fizettem egy 386sx-ért, már a kicsi floppyval és a nagy vinyóval (40 MB-os).
A minőségnek mindig is ára volt, és lesz is; a topik hozzászólásainak egy tekintélyes része arról szól, hogy megveszik a legolcsóbbat, ráadásul freedossal, és hülyék a windows szoftverek felrakásához is.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
VGYke
addikt
válasz premete #24360 üzenetére
Köszönöm válaszod! Asszonynak venném nevezetes évfordulóra - hitelre.
Nekem van egy elfogadható asztali (lásd adatlapom) PC, de az asszony "álma" egy laptop, ami közelít az aszatli PC-hez, meg az én álmom is az, hogy legyen 2 PC...kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
wanted5
őstag
Ez a baj szerintem az emberekkel, olcsón akarnak olyan gépet mint az atomerőmű, aztán csodálkoznak, hogy pár hónap után haldoklik...
az olcsóság, a minőség és az erő soha nem fog megférni egymás mellett, ideje lenne már sokaknak elfogadni ezt a tényt.VGYke: ajánlanám, hogy nézz szét az XPS szériában
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
SzaboZE
addikt
válasz premete #24365 üzenetére
300-ból precision csak használt fog kijönni. Az másik kérdés, hogy valóban az áll közelebb a kívánalmakhoz
VGYke: új vagy használt gépben gondolkodsz?
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Budager
csendes tag
sziasztok! van egy Inspiron 1545ös laptopom és elég furcsa hibája van, fogalmunk sincs hogy mi lehet a baj. Azt csinálja, hogy ha reggel először kapcsolom be akkor simán bekapcsol. Utána ha restartolok egyet, akkor van olyan hogy a betöltőképernyőig se jut el és kikapcsol, ilyenkor ha belépek a biosba, ott is kikapcsol. Csak úgy tudom bekapcsolni ha várok egy 10-15 percet úgy hogy ki van kapcsolva, utána megint bekapcsol. Ilyenkor akár egy hétig is simán megy, semmi baja sincs ha nem kapcsolom ki. Nem tudja valaki hogy mi lehet a baj vagy nem találkozott már valaki ilyen problémával? Előre is köszönöm.
-
bod101
aktív tag
Sziasztok!
A Dell Inspiron M5040-ről valakinek tapasztalat vélemény?
Köszönöm!
1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
SzaboZE
addikt
-
mghltm
addikt
válasz bod101 #24378 üzenetére
az amd grafikai alrendszere jobb az intel-enel. altalanos felhasznalasra ( bongeszes, office, skype, flash jatekok, hd filmek nezese ) erdemesebb amd-t valasztani.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
premete
veterán
válasz Valdez #24380 üzenetére
Benchmarks AMD C-60/ Atom N570/Intel 3000
PassMark Score 595 646 1280
3D Mark 06 CPU 751 810 1531
Windows 7 Experience Score 3.1 3.2 6.3Nekem nem tűnik úgy, jobb jobb lenne az atomnál, az előző, hogy jobb az intelnél sem igazán állja meg a helyét, amikor az intel score több, mint a duplája ennek az amd-nek.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
bod101
aktív tag
Köszi mindenkinek, akkor érdemes inkább ezt venni mint egy netbookot.
-
premete
veterán
válasz Valdez #24383 üzenetére
"Meg amúgyis, atomnál minden jobb" - éppen te írtad az előbb, erre reflektáltam.
"amd grafikai alrendszere jobb az intel-enel." ez nem tőled, de hasonlóan értelmes hozzászólás.
Nem kell össze-vissza kamuzni, mert egyik sem igaz, olyan asztali laptop, amelyik hordozásra nem igazán alkalmas, 15.6 collos, 1 GB-os cpuval szerintem értelmetlen, 100 ezer forintos pénzkidobás.[ Szerkesztve ]
-
-
-
bod101
aktív tag
válasz premete #24388 üzenetére
Egy nagyinak lenne aki nem akarja hordozni, viszont nem kell neki asztali se mert ezt el tudja rakni az asztalit meg nem
Netbookot akartunk, de mivel ennek nagyobb a képe azért gondolkoztam el ezen és kérdeztem, hogy van-e olyan mint egy atom vagy semmit sem ér.
Hol veszel 50k-ért netbookot érdekelne akár privátba is .1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
mghltm
addikt
válasz premete #24381 üzenetére
ejha, te aztan jol el vagy tevedve a temaban:
C-60, 2 mag, 1.0 GHz/1.33 GHz, HD 6290
N570, 2 mag/4szal, 1.66 GHz, GMA 3150a csucs szandikakban csucsulo hd3000-et hogy hozod a 9 watt-os osztalyba, szamomra rejtely.
osszefoglalva: clock-to-clock jobb az amd c60 az intel-nel cpu eroben es grafikaban is.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
-
bod101
aktív tag
Bocsi mindenkitől nem akartam ilyen vitát kirobbantani . Látom az Intel vs. Amd kérdést sehol sem lehet kikerülni
-
premete
veterán
válasz bod101 #24395 üzenetére
Nem az amd vs intel a lényeg, hanem hogy miért érdemes kiadni 100 ezer forintot, lehetséges, hogy a feléért is hozzá lehet jutni jobbhoz.
-
kiskaktusz
addikt
No készen van az alaplapcsere..
SzaboZE pénteken bejelentette a hibát és megrendelte az alaplapot, s írta, hogy 10 körül érkezik a cucc kedden, azaz ma. Odaértem 10:58-ra, 11:00-kor átvették a gépet és kemény 33 perc múlva már meg is jött és írhattam alá a papírt.. Ez a support
Legutóbb a kijelző és hűtőcserénél 1 órát kellett várnom, emellett nagyon szépen meg volt tisztítva a cucc. Igaz, most a noti fényesre suvickolása kimaradt, de azt majd elvégzem itthon.
33 perc, magamhoz sem térek. Ugyebár a kijelzőcserénél is említettem itt a fórumban, hogy a CHS Hungary-nek 8, azaz nyolc munkanap kellett a winyó cseréjéhez, ráadásul az egy hosszúhétvégés hétvége volt.. :/
Most már írok egy mailt a humansoftnak egy elégedett mailt
Köszi SzaboZE és Humansoft kft
Szerk.: majd elfelejtettem, ebben a 33 percben volt még egy hűtőcsere is Oké, tudom bármelyik szervizes elvégzi ezt a melót ennyi idő alatt, csak nem mindegy, hogy mennyi ideig ülnek rajta még...
[ Szerkesztve ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
SzaboZE
addikt
válasz kiskaktusz #24397 üzenetére
Örülök, hogy minden rendben, szívesen segítettem
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
MODERÁTOR
-
adix001
csendes tag
Üdvözlet.
Segítséget szeretnék kérni tőletek mert én most már mindent megpróbáltam úgy érzem.
Van egy Dell N5110-es laptopom és a dell support center az istennek nem akar feltelepülni. Egy 1.7MB telepítőt lehet lekapni a dell oldaláról ami letölt 55MB cuccot ami után kiírja a telepítő hogy a szoftver nincs telepítve... később már azt az 55MB nem szedi le mert gondolom valahol megvan de újra és újra a szoftver nincs telepítve üzenet fogad. Minden driver fel van rakva tökéletesen de ez a szar nem hajlandó felköltözni... Valaki találkozott e már ilyennel vagy van valami ötlete mert én már kiégtem... így a jobb fent található gomb funkcióját veszti és amúgy se volt egy haszontalan dolog.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest