Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Shokkolo #145273 üzenetére

    "1-1 adásvételen milliókat kívánnak keresni"
    Én is voltam ingatéaos, és biztos megvan az a réteg is amit te mondasz, de az én szepontomból : azt ne hidd h az ingatlanközvetítő minden megmutatással meg ilyenekkel keres is.
    Általában havonta 1-2 eladás jön be, abból ártól függően jön 2-4%, amiből még fizesse a telefonszámlát, irodát, benzint, körbefotózást, hirdető oldalakon a prémium tagság, hirdetések feladása stb. Persze sok arcol h milyen jól megy a business, de nagyon is nem nulla munkával van meg az a nem túl kiemelkedő bér. Elad egy 20M-s lakást mondjuk, az 400K, amiből mínusz még a fentebbi költségek, és máris ott tart h annyit sem keres mintha külföldön mosogatna.
    Emellé bejön az h bizonytalan ám ez mint a qtya vacsorjája, mert ha nincs eladás abban a hónapban akármennyit rohangál és költ nincs bevétel.

    Imádtam egyébként csinálni, nekem bejött ez a munka, de sajnos a jövedelem hektikussága, közép és hosszútávon demoralizálta a helyzetet számomra. Amikor már harmadik hónapja jársz úgy dolgozni h nem kaptál 1ft-ot sem, akkor nem nehéz a helyzet árnyoldalait látni. (ahogy királynak sem érezni magad, mikor egyik nap arra mész be, hogy kerestél egy hét számjegyű összeget)
    vagy egy tipikus megtörtént példa :
    barátnő (június elején) : Szivem, idén megyünk nyaralni?
    KROK : majd kérdezd meg szeptemberben, hogy voltunk-e nyaralni!

    "Ha nem kenyérre kéne" hanem lenne letámasztva 20-30 millám (vagy létezne Magyarországon alapjövedelem), visszamennék csinálni...

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák