- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
válasz Salex1 #145880 üzenetére
Ki kellene deríteni az okát, és akkor kiderülne, hogy tényleg konzolt kell-e venned.
És az is, hogy milyet.
Sok esetben nincs keresztbejáték pc/konzol között, így a saját közösségéből esik ki ha nem velük platformazonosan próbál játszani.
Illetve vannak konzol exkluzív címek, illetve ezekből is van olyan ami csak ps/xbox/nintendo-ra van....."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
bul07
nagyúr
Itt falun meg enni alig kapnak sokan nemhogy minden gyereknek külön eszköze legyen internettel
Unokahúgom most lett másodikos
Első osztályt ugye digitálisan is csinálták, javarészt digitálisan
13vannak az osztályban ebből 5-en voltak jelen aktívan és hárman mindig
Nem volt lehetőségük jelen lenni és a szülők se mentek tüntetni hogy adjanak nekik valamit elfogadták hogy ez vanÉs ez nem is kirívó itt falusi környezetben
Tanárok se tudnak mit tenni buktatni meg nem fognak, így ezt a nem tudást viszik magukkal
Ha még pár évig eltart ez akkor az iskolákból olyan tudatlan emberek fognak kijönni mint még soha[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
mrkase
csendes tag
Sziasztok!
Tri-point Y000 0.6 (iPhone-hoz kellene) csavarhúzót melyik boltba kapok szerintetek.
Esetleg ha valakinek lenne eladó vagy csak kölcsönbe a hétvégére az is érdekelne.Köszönöm a segítséget előre is.
-
KROK640
nagyúr
válasz mezis #145900 üzenetére
Szerintem ha 2-3 évvel később kerülnének ki az iskolából, és ki a munkaerőpiacra, az még nem lenne tragédia. De nyilván van hátulütője is a dolognak csak mint elképzelést írtam.
A te időd... ma már finoman szólva sem polkorrekt. Ma már leszidást, egyest és házifeladatot sem nagyon kaphatnak (oh, hogy miért nem most vagyok iskolás?) Annak idején még én is kaptam körmöst, de már akkor kezdett kiveszni ez a módszer, szóval ebből arra következtetek, hogy a '70-es években vagy még annál is régeben járhattál iskolába.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz bul07 #145902 üzenetére
Sajnos ezzel egyet tudok érteni amit leírtál.
mivel sok példát látunk erre, de akár a város szegényebb környékein is, még Debercenben is simán. (nem írok környékeket, mind tudjuk)"Ha még pár évig eltart ez akkor az iskolákból olyan tudatlan emberek fognak kijönni mint még soha"
Ez sajnos így van, DE :Azt hiszem 2002-ben (vagy 2003-ban inkább) azon sírtak a tanárok, hogy több embert vettek fel abban az évben egyetemre, mint ahány diák elsős lett, így 12 év múlva bárki bármilyen minőségű tudással és eredménnyel bekerülhet majd az egyetemre, és hogy fel fog hígulni emiatt a dolog. Na, aztán eltelt a 12 év, (2014-2015 tájára) és rengetegen nem mentek még érettségizni sem, nemhogy egyetemre, a fölös helyekre meg felvettek rengeteg külföldi diákot, olyannyira, hogy manapság az Egyetem SGT környékén jobban boldogulok angolul mint magyarul. Lakást meg ne is próbáljak meg kivenni Magyar fizetésből...
Elképzelhető, hogy itt is lesz valamiféle pótmegoldás, pl akik ilyenkor kezdték az iskolát azoknak felzárkóztató év vagy valami. Inkább érettségizzen csak 20-21 évesen, de legyen mögötte tudás, ne pedig csak az legyen, hogy jah ez a generáció ami még diplomával se tud olvasni ... de ugye senki sem buktatta meg, vagy hívta fel rá a figyelmét, hogy semmit sem tud.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
nagyúr
válasz KROK640 #145898 üzenetére
Ez így butaság, ugyanis bizonyos dolgokra csak bizonyos korban a legfogékonyabbak, például az írás/olvasás, nem véletlen, hogy az egész világon 6-7 éves korban kezdik a gyerekek oktatását. Ezen kívül van olyan gyerek, aki nagycsoportban már unatkozik, unja a játékot (nagyobbik fiam, 6 évesen ment suliba, folyékonyan olvasott addigra), míg más későn érő, jobban szeret játszani: kisebbik fiam, 7 évesen ment, de már az utolsó (negyedik) ovis évében ő is halálra unta magát. Ha 8 éves korukig dedózniuk kéne, mindenki beleőrülne, gyerek és óvónő egyaránt.
Az iskolában nehéz lekötni a figyelmüket
Ez sajnos generációs probléma (amit írtam is korábban, alfa generáció), egyszerűen annyira felpörgött körülöttük a világ, annyi inger éri őket, hogy teljesen máshogy fejlődik az agyuk, mint a miénk.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ne felejtsétek el a nyereményjátékot
Holnap(szombat) estig lehet kitölteni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Dan-szan
senior tag
Van itt aki Kodi-t használó guru? Most kezdtem sajna nincs sikerélmény.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
aldebaran
őstag
válasz Dan-szan #145910 üzenetére
Én CoreElec-et használok, de itt van ez a csoport, itt tuti tudnak segíteni.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
RandomName
senior tag
válasz bul07 #145902 üzenetére
Ne meséld el mi van egy zsákfaluban. Bodaszőlőn lakom.
:)
Ha Debrecenben elhív valaki, hogy Hé, Krisz, le kellene cserélni egy lámpát, akkor 2500, esetleg plusz kiszállás ha sok időt emészt fel a tömegközeledés.
Itt meg a 800Ft is sok...."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
nagyúr
válasz RandomName #145915 üzenetére
-
Salex1
őstag
Xbox vezeték nélküli kontrollert tudok windowsos PC-n használni?
-
mezis
félisten
-
7Sony7
addikt
Srácok, a konzolosba írtam, de hátha hamarabb jön itt válasz:
Rájött a gyerekre (12éves) az autózhatnék. Pc van, de ócska, egy jó vga-val piszok sok lenne a költség.
Kormánnyal szeretne játszani gta -szerű ( nem versenypályán, hanem varosban kocsikázós) játékkal. Fhd tv van, nem kell sok fps, semmi extra. Melyik a legolcsóbb konzol erre a felhasználásra? Használtan persze.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
sto1911
veterán
válasz 7Sony7 #145923 üzenetére
Én mindenképpen force feedbackes kormányt vennék neki, ne csak rezegjen.
Nekem valami alap Logitech kormányom volt, sok-sok éve 15-be került, gondolom most 20-25 lehet egy annak megfelelő.Közben utána jártam, Formula force ex-em volt. Lehet manapság megszaladt a Logitech alatt a szekér, mert egy gyors keresésre brutál drága cuccokat láttam csak.
[ Szerkesztve ]
-
RandomName
senior tag
válasz 7Sony7 #145921 üzenetére
Régi Need for speedek?
Carbon, pl nekem szépen ment régebben az i3-2330M-es laptopon a beépített Intel HD Graphics 3000 videólassítóval..."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
robag93
aktív tag
Sziasztok! Egy PC gurut tudnátok ajánlani Debrecenben, aki jövőhéten ránézne a téglásított configomra?
-
Csöves
őstag
válasz RandomName #145928 üzenetére
Már létezik videólassító is?
Mik vannak...Aquila non captat muscas.
-
-
7Sony7
addikt
válasz RandomName #145928 üzenetére
Jók voltak azok, de valahogy nem az a feeling. Ez a kényszerített versenyzés, ezt nem szeressük annyira, hiába szép játék.
Én is Intel HD-ra keresek játékot. Csak asszem ez HD 4400.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
gyulazsolti
senior tag
válasz 7Sony7 #145933 üzenetére
Sziasztok!
Egy 32" samsung TV-t használok monitornak HDMI-n.
A tv-n a képopció képernyőhöz igazítás van, film megjelenés.
Újjabban, magától át vált 16:9, és kiemeltre.
Ez miért van, mi állítódott el? Van ötlete valakinek?
A PC-n az AMD drívert újraraktam, de nem hiszem, hogy ez lenne a gond.
A TV meg üzleti módban van, csak azt meg nem találom, hol kellene othonora rakni, hátha az lenne a gond. -
RandomName
senior tag
válasz 7Sony7 #145933 üzenetére
De akkor említhetnél pár címet amivel játszani szokott, akár mobilon is.
Legalább tudjuk merre induljunk."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
gyulazsolti
senior tag
válasz gyulazsolti #145934 üzenetére
Nem válasz akart lenni az előbb.
Meg van az otthoni mód.
Plug~Play funkcioban kellett állítani, de az meg csak TV funkcióban érhető el.
Hátha jó lesz. -
7Sony7
addikt
válasz RandomName #145935 üzenetére
Nem nagyon játszott eddig ilyesmivel, csak youtubeon látta a Gta 5- öt, azt szerette volna játszani. Addig el sem jutottam, hogy mennyibe kerülne, elég volt megnéznem a gépigényt. Bár a fene se tudja, lehet érdemesebb lenne venni valami használt vga-t. Viszont csak low profile fér be, meg nem tudom, bírná-e a gyári táp, ezért gondoltam konzolra. De ahogy nézem az árakat, azt hittem, olcsóbbak ezek...
Utánanézek ennek a Test Drive-nak, addig meg felraktam a Vice City-t. Kicsit régi, kicsit pixeles, de legalább megy.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
nagyúr
válasz gyulazsolti #145936 üzenetére
A C-s Samsung tv-ken csak az egyik HDMI port alkalmas PC kapcsolatra, arra van dugva a gép?
-
nagyúr
válasz gyulazsolti #145939 üzenetére
Szerintem az üzleti mód volt a ludas, az váltogatja az üzemmódokat folyamatosan (vagy az a demó üzemmód? )
-
7Sony7
addikt
válasz Aryes #145940 üzenetére
"töltöttem le hozzá olyan játékmentést" ! Ilyen is van? De jó! Mostmár engem is kezd érdekelni, ha a gyerek odaenged a géphez.
Na most megnéztem, mi is az a "sandbox játék". Szóval igen, ilyesmit keresek. Kevés ilyen van, én sem szeretem a korlátokat. Már csak egy jó kis repülős játék kéne nekem, de azt sem találok.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
nagyúr
válasz 7Sony7 #145942 üzenetére
Nem biztos, hogy ez volt, de például itt egy ilyen mentés:[link]
Repülőst nem tudok (esetleg Microsoft Flight Simulator), de ha űrhajós is jó, ajánlom a Freespace 2-t. Annyira nem sandbox, de jól el lehet tévedni benne.
Euro truck simulator még egy nyitott világú (ha nem is sandbox) autós játék, csak abban kamiont kell vezetni.Engem meg a gyerek a GTA-val nyúz, hogy hadd játsszon vele, csak autózni akar benne, mert hogy sandbox... Peeeersze.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz 7Sony7 #145942 üzenetére
Ja! Régi, gyenge gépen is remek élményt ad a Richard Burns Rally, ami ugyan nem városi pálya, de nagyon szép, erdei meg hegyi utakon lehet vele menni, és a fizikája is nagyon realisztikus.
Közben eszembe jutott a világ legjobb repülős játéka, ami helikopteres és annyira régi, hogy csak win95 kompatibilitásban indul el, mégpedig a Comanche 3 Gold. Ismeri valaki?
-
7Sony7
addikt
válasz Aryes #145943 üzenetére
Köszi, nyúltam a mentést. MS Flight simet nem szerettem, bénák benne a gépek. Egy szép vadászrepülős sandbox érdekelne. Volt az U.S.N.F. ismerted? Anyahajós fel-leszállás, stb. Csak már nem tudom elindítani.
Freespace 2-t megnéztem, jó, csak sötét. Az űrben miért van setít?
A Forsakent viszont szerettem.
Comanche 3-al is játszottam, jó volt annak idején, kamionozni viszont nem akarok.
Én sem akartam, hogy a Gta-val játsszon, de szerintem durvábbakat lát a youtube-on...Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Hol tudok venni a városban igazán finom zselés szaloncukrot?
Nem olyat keresek ami full cukor ízű, és ropog a cukor a fogam alatt, ilyet ettem idén, nem nagyon jött be.
Tavaly a Bonbonetti zselését vettük, de az sem volt az igazi. :/ -
depe95
tag
Sziasztok, valahol a városban tudnak HiSeces ajtóhoz tartozó piros/fekete kulcsot másolni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest